קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] Norton Internet Security 2011 + Antivirus LifeTime | הגנה על המחשב
    על ידי ProVirus בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-02-2011, 09:18
  2. [הורדה] Norton internet security 2011 | נורטון 2011 *חדש*
    על ידי ProNati בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-08-2010, 20:14
  3. [הורדה] Norton Internet Security 2011|אקטיבציה ל 366 ימים.
    על ידי -HAIM- בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-07-2010, 00:04
  4. [הורדה] הגנה ואבטחה| Norton Internet Security 2011|נורטון אינטרנט סקיוריטי 2011
    על ידי HostsMan בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-04-2010, 16:41
  5. [הורדה] הגנה ואבטחה| Avast! Antivirus Pro/Internet Security 5.0.396 Fin|גרסה חדשה לאנטיוירוס
    על ידי hojobaep בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-01-2010, 13:34
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

הגנה ואבטחה| Comodo Firewall + Norton Internet Security 2011 השילוב המנצח!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

Thumbs up הגנה ואבטחה| Comodo Firewall + Norton Internet Security 2011 השילוב המנצח!!

שלום, באשכול זה אפרסם את הדבר בתכום ההגנה, צמד התוכנות המוביל ביותר, וזה נבדק.
    Comodo Firewall - חומת האש המוצלחת ביותר שיש, ללא ערעורים.
    Norton Internet Security - האנטי וירוס בין הטובים שיש אם לא המוביל שבהם.
    שילוב של חומת אש כל כך מוצלחת ואנטי וירוס מדהים שכזה יכול להביא רק למושג אחד,
    השילוב המנצח !!

(סורי על התמונה הישנה זה מה שמצאתי)
    חשוב: לפני התקנה או הפעולה של התוכנות שאציג בפניכם היום יש להסיר את האנטי ויורס הנוכחי ואת הפיירוואל הנוכחי שלכם.
    הערה: אני אתן שני בונוסים קטנים בסוף האשכול.

נתחיל עם Comodo Firewall - חומת האש.

קודם כל, מהיא חומת אש בכלל?

חומת אש היא תוכנה אשר בודקת את המידע שמגיע מהרשת, בחלק מהמקרים היא תחסום
    את אותו מידע ובחלקם היא תאפשר לו לעבור, הכל בהתאם למה עבר ובהתאם להגדרות שקבעת.
    חומת אש מסוגלת לעצור\לחסום מפרצי מחשבים להיכנס למחשבך או מתוכנות זדוניות להזיק למחשבך או לקבל גישה מרחוק למחשב
    דרך הרשת שלכם. חומת אש במקרים מסוימים יכולה גם למנוע שליחה של תוכנות זדוניות, שוב, הכל תלוי בהגדרות שבכרתם.
    למידע נוסף על "מהי חומת האש" יש להיכנס לכאן.

סיקור:

מאוד מאוד הופתעתי לראות שאין שום סיקור נורמלי על קומדו, לא, אני לא יכול לעבור על זה בשקט, הרי מדובר כאן בחומת האש
    שחצתה את הקו הדק הזה בין הדמיון למציאות, פיירוואל אדיר ובגרסה חדשה ומשובחת במיוחד, קומדו הוא הפיירוואל צד שלישי
    הטובה ביותר שיש בימיינו, האמת שעד לא יותר מחמש שנים בערך לא ידענו על החברה הזו, סתם עוד חברה שמשבקת לנו משהו בספק אם זה אמין בכלל,
    מ-2006 קומדו התעלו על עצמם, כל פעם אחרי כל מבחן ומבחן שערכתי לה היא כל פעם הפתיעה
    אותי מחדש, חומת הש הזו מאוד מאוד יציבה ועמידה, לתוכנה יש מגוון רחב של יתרונות אבל אחד היתרונות הכי בולטים של
    התוכנה הוא שהיא נותנת לכם שליטה בקצות אצבעותכם, כל דבר הכי קטן שרק ינסה לעבור קומדו תדע להתריע עליו, בין אם
    זה מזיק ובין אם לא (תלוי ברמת ההגנה שבחרתם) יש כאלו אשר יגדירו ייחודיות זו כ-"חופרת" אבל לא, אתה בוחר אם אתה
    רוצה את זה או לא רוצה את זה, אני אישית הגברתי את הרמה של הפיירוואל שלי למקסימום, אם אני אגדיר אותו כפחות יהיו
    יותר סיכויים שהפיירוואל יהיה פריץ, כמובן ככל שתוריד השינוי יהיה יותר משמעותי, לכל אלו שכן רוצים הגנה חזקה אבל בוא
    זמנית רוצחים אי "חפירה" אלצו לאגור מעט סבלנות, כל שעלכם לעשות הוא לאהתקים את התוכנה על רמה סטנדרתית
    ולחכות אייתו יום יומיים, קומדו מנסה להתרגל למערכת שלך, היא מנסה להתרגל למחשב שלך וללמוד את צורת העבודה שלך,
    תנו לה יום יומיים היא תלתרגל ואז היא תתריע פחות, היא תתריע כשהיא רואה משהו שחדש לה, זה מאוד מאוד נחמד לא?
    אם תנמיכו את רמת ההגנה של קומדו (למסתבחים יש מדריך מאוד מפורט למטה) אז קומדו פחות לא תתריע הרבה אם בכלל
    ותנסה כמה שיותר להגן עבורך על המחשב, זו די מעלה אבל כמה שיותר יותר טוב, כמובן שאם כל העיצוב הכל כך חדשני שיש
    כיום קומדו החליטו לצ'פר אותנו בעיצוב חדשני ביותר, אל תצפו לאפקטים תלת מימדיים או משהו, הרי לא לשכוח זה בסך הכל
    חומת אש, התפקיד שלה הוא לא יופי, מקסימום נוחות, היא לא פוטושופ, התפקיד של התוכנה הוא הגנה לא יופי, התפקיד של
    התוכנה והא להגן עליכם, לא אומרות להיות לנו תלונות בחלק הזה אפילו אם העיצוב לא מצא חן בעינכם, רגע,
    אז על מה כן יש לנו תלונות? לגירסה 4 הייתה רמת אבטחה לא פחות טובה מזו, גם אז היא זכתה למקום של כבוד בתכום
    הפיירוואל, הבעיה היא שלכמעת כל המשתמשים היית את אותה הבעיה המצערת, קומודו התריע יותר מידי פעמים, זו כבר לא
    שליטה זו כבר "חפירה", אפילו אחרי הנמכת רמת ההגנה זה היה ככה, היינו צריכים להמתין אם כל התרעות היתר האלו
    בערך כשבוע עד שקומדו תלמד את סביבת העבודה שלנו, מה שאולי נתן תחושה טובה של "אני מוגן" אבל עדיין, זה הפריע
    להמון משתמשים לעבוד באופן חלק במערכת שלהם, בגירסה החדש העניין הזה לא הוזנך ועבר טיפול 10,000 (קומדו עברה
    טיפול גם לאנטי וירוס ועכשיו, אחרי כל כך הרבה שיפוצים הוא בין האנטי וירוסים הטובים, כמובן שזה אפילו לא מתקרב
    לנורטון שלנו אבל זה מעולה מה שעשו לו) כעת, הוא עדיין מתריע די הרבה, אבל עכשיו זה תלוי ברמת ההגנה שלכם, יש חמישה
    רמות הגנה, הגבוה ביותר תיתן די הרבה התרעות הנמוכה ביותר כמעת ולא תיתן אם בכלל, נמוך זה לא טוב וגבוה זה לאלו
    שיש להם עצבים, אני אישית מכניס את הפיירוואל שלי על הכי גבוה, בכל מקרה, לאלו שכן רוצים הגנה ולא רוצים "חפירה" יוכלו
    לקבל זאת על ידי הכנסת רמת ההגנה לרמה סטנדרתית, בהתקנת התוכנה תוכלו לבחור בזה,
    אני לא כאן בשביל לסקר, אני גם לא כל כך טוב עם סיקורים אז אנסה לקצר מעט, אם אתם מחפשים פיירוול חדש,
    ואין לכפ פיירוואל או שאתם משתמשים בפיירוואל של הווינדוס (מקרים כמעת זהים) אל תתעלמו מקומדו, רק תנו לו מעט זמן
    והוא יוכיח לכם שהוא הדסר הבא בתכום חומות האש, אני יכול אפילו להבטיח לכם שתהיו מרוצים מאוד ממנו.

מדריכים לתוכנה

מדריך התקנה:

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

עכשיו, אחרי המון השקעה, עוברים ל-Norton.

דיי לפּחד שלנו מווירוסים.
    מעולם זה לא היה כל כך פשוט להישאר כל כך מוגן.
    זה לא רק אנטי וירוס, זו כבר מערכת הגנה מושלמת.
    הוא ה-1 והיחיד, Norton.

הורדה של הנורטון:
    בשביל להוריד מ-rapidshare יש ללחוץ כאן.
    בשביל להוריד מ-megaupload יש ללחוץ כאן או כאן.
    בשביל להוריד מ-depositfiles יש ללחוץ כאן.
    בשביל להוריד מ-hotfile יש ללחוץ כאן.
    בשביל להוריד מ-zshare יש ללחוץ כאן.
    אם אף אחת מין ההורדות האלו לא פועלות יש ללחוץ כאן.

הורדה של הקראק:
    בשביל להוריד מ-rapidshare יש ללחוץ כאן.
    בשביל להוריד מ-megaupload יש ללחוץ כאן.
    בשביל להוריד מ-depositfiles יש ללחוץ כאן.
    בשביל להוריד מ-hotfile יש ללחוץ כאן.
    בשביל להוריד מ-zshare יש ללחוץ כאן.
    בשביל להוריד מ-uploading יש ללחוץ כאן.
    במקרה ואף אחת מין ההורדות אינה עובדת יש ללחוץ כאן.
    סיסמא ל-Rar היא Hyundai5

לפני שארחיב על נורטון אני רוצה לומר כי ערכתי בדיקות מקיפות על אנטי וירוסים שונים, בהחלט הופתעתי
    לראות שכלאו אנטי וירוסים יוצאים לשוק, רוב האנטי וירוסים לא רואיים למילה אנטי וירוס, אבל היו כמה אנטי וירוסים
    שעוד הצילו את הכבוד של הושג "אנטי וירוס", היו חמישה אנטי וירוסים שעברו את הבדיקה שלי בהצלחה, אבל רק
    נורטון וקספרסקי עברו את הבדיקה שלי בהצטיינות, היו בסך הכל שני וירוסים שהם נכשלו, לא נורא, לא חשבתי שהם
    יצליחו להחזיק וירוס כל כך חזק, הרי אין הגנה 100%, לא היית ולא תהיה, אז, אחרי בדיקה של נורטון נגד קספרסקי
    הגעתי למסכנה שנורטון יותר טוב בממש ממש ממש מעט, אז החלטתי לדבר גם מעט מאוד על קספרסקי, לכל אלו שלא
    אוהבים את נורטון או התאחזבו ממנו בעבר יידעו שיש לאן לברוח, קספרסקי מספקת הגנה כמעת זהה לשל נורטון.

סיקור:
    (הערה: הסיקור אולי יהיה ארוך מאוד אבל זה לא יפרט על כלי הכלים של הנורטון, רק על מעט מתוך ה-500+)

עוד ועוד וירויםס משתחררים מידי יום ביומו לרשת, רוטקיט, טרויאנים, ועוד, לפעמים האנטי וירוס הנוכחי שלנו לא מצליח לעצור
    אותם או ברוב המקרים אנחנו אפילו לא מודעים לכיום שלהם, אנחנו חושבים ככה "המחשב פועל == הוא נקי" אבל זה לא נכון!
    זה בכלל לא נכון, זה שהמחשב פועל אומר שעכשיו לא פועל לכם איזה טרויאן על המחשב? זה שהמחשב פועל אומר שעכשיו
    איזה רוטקיט לא משטלת לכם על הדרייברים ובונה את עצמו? לא, המחשב פועל זה לא אומ שהוא נקי, למעשה, אף פעם לא
    נוכל באמת לדעת בוודאות אם המחשב נקי מוירוסים או לא, סימנטק מציע לנו חבילת אבטחה שעולה על כל גבול דמיון אפשרי,
    נקרא לזה אנטי וירוס אבל זה לא נכון, זה הרבה הרבה הרבה יותר מאטני וירוס, זו מערכת הגנה מושלמת למחשב, אני אישית
    בדקתי את נורטון 2011 מאז שהוא השתחרר (הגרסא המלאה) ועד עכשיו, אני יכול לומר לכם בוודאות, אנטי וירוס כזה אין !
    האנטי וירוס היחיד שהצליח להשתוות לנורטון הוא קספרסקי וגם זה לא בדיוק שווה, תבינו, הנורטון הוא אנטי וירוס שהשקיעו
    בוא ימים ולילות רצופים על מנת לספק לכם הגנה טובה עד מאוד, נורטון 2011 מוצף בכלים חדשניים לאיתור ומחיקת מזיקים,
    מעל ל-500 כלים שונים ומגוונים שיש לנורטון על מנת לשמור על המחשב שלך, מתוכם מעל ל-250 כלים הם כלים בלעדיים
    וכלים שיש רק בנורטון, נורטון הוא היחידי שככה, בדקתי כמעת כל אנטי וירוס ובטוח שכל אנטי וירוס טוב ואני יכול לומר רק
    דבר אחד, רק קספרסקי ונורטון הגיעו לרמה כל כך גבוה, אני אתן מדריך שימוש מאוד מפורט בהמשך (***) אני אישית
    יכול לומר שאני מאוד מאוד נהנתי מהשימוש בבאנטי וירוס הזה, בדקתי 900 וירוסים + ואני יכול לומר רק דבר אחד, הוא
    מדהים. מתוך כל ה-900 וירוסים שונים האלו (אלו לא סתם וירוסים שלא עברו קריפטין בשקל, אני מדבר על וירוסים ממש חזקים)
    הורדתי את הוירוסים הנפוצים ביותר כיום, אבל זה לא מספיק לי הנפוצים ביותר, הורדתי את הנפוצים ביותר ואת החזקים שיש בין
    הנפוצים, כמובן שאין כל כך הרבה וירוסים נפוצים וחזקים אז חלק מהוירוסים היו חזקים אך לא כל כך נפוצים, היו שני וירוסים
    שהורדתי, ראיתי שהם חזקים מאוד אבל אפילו אז נורטון הצליח לעצור אותם, החלטתי לעשות את כל מה שאני יכול בכדי להפיל את
    נורטון, אין כזה דבר אפלו נורטון לא יכול לעמוד לנצח, אז ערכתי את השני וירוסים האלו לחזקים במיוחד, אחרי שהפעלתי את אחד מהם (רק אחד) ראיתי שהנורטון שואל אומר לי אם להפעיל את המחשב מחדש, יותר קל להילחם על וירוס בזמן שהוא כבוי מאשר
    כשהוא פועל, חשבתי שעכשיו הנורטון הולך לעשות את ההתאבדות שלו, מסתבר שלא, זוכרים את ההתאבדות של נורטון 2010??
    זו שםא נומר היה וירוס שאמור לדפוק את המחשב בצורה טוטלית ובצורה הכי הכי טוקפנית שיש אז נורטון אפשר לומר מתאבד עליו?
    זאת אומרת הקבצים של הנורטון נמחקים אבל גם אותו וירוס, זוכרים את ז? בנורטון 2011 אופציה זו שודרגה בצורה מאוד מאוד
    מרשימה, הוא מסיר את הקבצים של אותו וירוס, יוצר גיבוי למערכת, ומראה לוירוס ששניהם מתו, אבל זה לא ככה, נורטון נשאר
    והוירוס נעלם כלא היה, זו אחת הפונקציות המיוחדות שיש לנורטון ואין לשום אנטי וירוס, מרשים מאוד לא? מכירים את
    הכלי ComboFix?? יופי, כלי מאוד דומה לזה הוכנס בנורטון, זה הרבה הרבה הרבה יותר ממדהים, איך כלי כל כך מדהים כמו
    ComboFix נכנס לנורטון (כלי דומה, מעט פחות טוב, אני מודה) זו עוד אחת מהאפשריות הרבות שיש לכם, אחרי שבדקתי את הוירוס
    השני ראיתי שנורטון עושה את אותה פעולת "התאבדות" החלטתי אמרתי לעצמי שלא משנה מה אני אפיל את האנטי וירוס הזה !
    אני מאוד מאוד אוהב את נורטון אבל אני לא מכיר את המושג מוגן לנצח, אין, לא היית ולא תהיה הגנה שהיא 100%.. הפעלתי את שני
    הוירוסים ביחד, נלחמתי בוירוסים על לכיו הרבים של הנורטון, הנסתרים והגלויים, בסוף מסתבר שאחרי הפעלה של שני הוירוסים ביחד
    נורטון כבר לא יכל, הוא מחק את אחד הוירוים בעזרת הפעולה שאמרתי לכם קודם, רק בגלל ששני הוירוסים הופעלו יחד נורטון הצליח
    לטפל באחד וזה מה שנתן לשני לעבור, זה היה מדהים ! זוכרים את גרסת 2010? זוכרים כמה משאבים היא לכחה? זה היה די
    הרבה (האמת שזה היה ממש משמ מעט, זה היה הרבה ביחס לגרסה החדשה (; ) עכשיו הנורטון לוכח פחות או יותר 6,000 KB
    זה פשוט מדהים, כמעת ולא מרגישים אותו, אנטי וירוס מעולה.

מי מאיתנו לא מכיר את הרשת החברתית הנפוצה בעולם פייסבוק, גם סימנטק וגם אני התפאלנו מכמות האנשים שמתמכרים לדבר
    הזה, סימנטק חושבים על הכל, הם יודעים שהאתר הזה פשוט מפוצץ וירוסים, הם החליטו ליצור כלי חדשני ומיוחד לפייסבוקים,
    הם יצרו כלי חדש לסריקת פייסבוק, זאת אומרת שהכלי פחות או יותר בודק את כל הקישורים בזרם החדשות בכדי לגלות אם הם
    אולי מובילים לרושעה, כלי חשוב ביותר, כלים כאלו רק סימנטק יכולים לחשוב על משהו כזה, הכלי עוד חדש אבל זה לא אומר
    שהוא לא טוב, כנראה בגרסה הבא הוא יהיה יותר טוב ויותר יעיל, הם חשבו עליו שנייה לפני שוהציאו את הנורטון בטה, זה היה
    גאוני, עם הפעלת התוכנה היא תחל בסריקה ותדווח לכם על ההתקדמות. בכדי להשתמש בכלי זה שבעצם מהווה למעשה
    יישום גאוני בפייסבוק, תצטרכו לספק ל-Norton Internet Security 2011 גישה לזרם החדשות בפייסבוק שלכם, סביר להניח
    שהכלי יבקש ממכם הרשאה לפרסם את התוצאות בפייסבוק שלכם אך הסורק אינו זקוק לזה על מנת לעבוד כראוי, אתם לא מחוייבים
    לאשר זאת אבל זה מאוד מומלץ.

אחת הבעיות בהתמודדות עם scareware היא שיחידות בודדות הן בדרך כלל כה חדשות שחתימות אנטי-וירוס טרם תוכנתו לזהות אותן. בגרסה הקודמת הציגה נורטון תכונת Download Insight (תובנות הורדה), שבודקת קבצים בעודם יורדים למחשב, בנוסף לקבצים שכבר נמצאים במערכת, כדי לבדוק האם הם "אמינים", הווה אומר: האם אנשים אחרים הורידו אותם והשתמשו בהם בבטחה. אם חלק בתוכנה אינו אמין, הוא עשוי שלא להיות בטוח. בדרך זו, המשתמש מוסט מהתקנת התוכנה הזדונית, ככל האפשר. הגרסה החדשה של נורטון מרחיבה את התכונה הזו ומוסיפה תמיכה בדפדפנים רבים יותר. בעוד הגרסה הישנה תמכה באקספלורר ופיירפוקס בלבד, זו העדכנית כוללת גם את כרום, אופרה, AOL וספארי. הגרסה המחודשת תומכת גם ביישומי מסרים מיידיים, P2P ואימייל, כולל AIM, אאוטלוק, יאהו מסנג'ר ו-Windows Live Messenger.

גרסה הנורטון החדשה היא קלילה ביותר ולא בזבזנית כמעת בכלל, הגרסאות הקודמות של נורטון יצא להן שם לא טוב של
    בזבזניות מאוד, אפילו שבגסא 2010 הוא אל לכח כל כך הרבה משאבים, לכך כן, הרבה לא, רוס חבילות האבטחה כיום
    הן מאוד מאוד בזבזניות, נורטון שונה מהם, נורטון לא כזו, אפילו שמאז נורטון 2010 ראו שהוא לא לוכח כמו כל שאר חבילות
    האבטחה, הוא לוכח הרבה פחות ומגן הרבה יותר, זה היה מדהים, אפילו אז יצא לו שם של כבד, עכשיו הנורטון כמעת ולא לוכח
    משאבים, גם בעט סריקה וגם בעט פעולה רגילה, כשהוא מזהה וירוס הוא עמט עולה אבל לא להרבה זמן, ליתר ביטחון סימנטק
    צ'יפרו אותנו בכלי ה-Norton System Insight, שמדווח איך חבילת הנורטון הכללית משפיעה על המערכת, השתפר בגרסה האחרונה ועתה הוא יוצר פרופילי שימוש של יישומים נפרדים בנוסף לאזהרת משתמשים כשתוכנה משתמשת ביותר מדי משאבים ומאטה את המערכת, נורטון הא חבילת האבטחה הקלה ביותר, אפילו יותר מנו.

אז, למה דפקה נורטון? למה מכל סוגי האנטי וירוס דפקה את נורטון

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

נורטון שלנו נחשב לאנטי וירוס מצטיין במיוחד, אני חייתי אם גרסא 2010, החלטתי לבדוק את גרסא 2011, כמו שנה שעברה
    כך השנה, נורטון וקספרסקי מובילים, אני ערכתי בדיקות על וירוסים עוצמתיים במיוחד, פירטתי מעט על זה למעלה כך שאין
    טעם לפרט גם כאן, נורטון 2011 המתהדר במאפיינים המעניקים לו יתרונות משמעותיים אל מול המתחרים שלו:

מהירות סריקה משמעותית במיוחד, סריקה מהירה לוכחת בערל כדקה בכמעת כל מחשב סטנדרתי, זה תלוי עד כמה המחשב עמוס,
    בכל מקרה הסריקה של נורטון מהירה במיוחד, הכ מהירה לפי מה שראיתי, מה שמדהים שכישורי מחיקת הוירוסים בסריקה שלה הם
    מדהימים, נורטון סורק מהר פי בערך 6 מין המוצרים המתחרים לו, זה מדהים, אין מה לומר.

אחד הדברים הכי נסתרים והכי חשובים שהופכו (בעבר) את נורטוןם לכל כך כבד ולכל כך ללא תחרות היה המערכת הפעלה
    הוירטואלית, אני אסביר, נומר והיה ונכנס וירוס למחשב שיש בוא נוד, נוד יזהה את החתימה שלו וככה ימחק אותו, רגע, בוירוסים
    שנוד לא הספיק לכחת את החתימה שלהם? מה קורה? לומר לכם מה קורה? הוירוסים עוברים, מה שעוד יפה בנוד זה שהוא
    גוזל זמן יקר מאוד, בעוד שנורטון מיד לאחר הפעלת וירוס מתריע, בכל מקרה, וריוס כזה היה עובר, אז נומר והגיע וירוס למערכת
    הפעלה שיש בא נורטון, מה יקר? הוירוס יעבור? אני אענה לכם, לא ! מלבד זה שיש לנורטון עוד המון מערכות שונות שיחסמו
    ויבדקו את הוירוס לנורטון יש מערכת הפעלה וירטואלית, זאת אומרת, נומר ונכנס וירוס שעבר את המאגר חתימות של נורטון
    אז המערכת הפעלה הוירטואלית שקיימת בתוך נורטון תבדוק את אותו קובץ עד היסוד, היא תפעיל אותו על המערכת
    הפעלה הוירטואלית ותראה אם יש שינוי, אם יש שינוי קטן היא תתריע על הוירוס אבל כחלש, זו לא התרעה רגילה, בכל מקרה,
    בזמן שהיא מפעילה אותו היא רואה את הקוד מקור שלו וסורקת אותו, לא לשכוח שיש לנורטון עוד 188 מערכות מסוג זה, זאת אומרת
    מערכות לחסימת וירוסים, יש לו עוד בערך 110 מערכות שונות למחיקת וירוסים,
    חח אני לא אמשיך לפרט על זה, כבר אמרתי אני אל כל כך טוב עם סיקורים..

התמיכה של סימנטק הינה התמיכה ברמה הגבוהה ביותר שיש, לפי כמות הנציגים שמחכים לכם אני משער שגם המהירה ביותר,
    זה מדהים איך חברה כל כך גדולה וכל כך טובה יכולה להיות טובה גם בתמיכה שלה, זכרו, סימנטק תמיד יידעו לתמוך בכם,
    אם יש לכם בעיה מסוימת פנו אליהם, אם יש לכם בעיה מסוימת ואין לכם כוח לפנות אליהם, פנו אולי, אני תמיד יכול לעזור לכם,
    סימנטק גם נותנים מתן פטרונות טכניים לכל בעיה אפשרית, כבר אמרתי שזה מדהים?

הגנה הקפית וּמלאה:

נורטון הוא מוצר רב מנגנוני, כמו שאתם בטח יודעים לנורטון יש המון מנגנוני הגנה, אבל זו רק שכבה אחת, הוא פועל על 188
    מנגונני הגנה מופלאים ושונים זה מזה 188 מנגנונים אלו פועלים תחת עוד 94 מנגנוני הגנה שונים, שגם הם פועלים תחת עוד 47
    מנועי הגנה מדהימים, כל אלו פועלים תחת מנוע אחד מרכזי, ולמה כל זה? אני אענה לכם למה, תחשבו על המחשב שלכם כמו אל
    מבצר, יש כניסה, אם אותם אלו שמנסים להיכנס למבצר יפרצו את הכניסה אז הם יכנסו, נורטון גורם לאותו מבצר להיות בעל כמה
    כניסות, אם אותם אלו פורצים כניסה אחת, יש עוד אחת, ככה שלוש פעמים, ככל שיש פחות מנועי הגנה ההגנה יותר מבטיחה, זה
    מושלם, כמובן שההגנה לא מתרכזת רק בזה, זה אומנם עיכר ההגנה אבל לא, זה לא הכל, יש עוד בערך 320 יכולות שונות שנורטון
    יכול לבצע נגד וירוסים, מנועי האבטחה יודעים לעשות פעולות רק שכבתיות, כמות כזו של מנועי הגנה עוזרים לא רק בהגנה, הם
    עוזרים גם בהפחתת לכיחת המשאבים, זאת אומרת, הפעולה בכל כך הרבה מנועים מתקבצת לכלי אחד, בניגוד לאנטי וירוסים אחרים
    שנומר והיה שהם העתיקו את המערכת הייחודית הזו של הנורטון ונומר יש להם כמות של 8 מנועים מפוזרים זה יפתח עוד 8 תהליכים,
    בגלל שכל המנועים הללו מתקבצים לכלי אחד זה הופך את נורטון לבעל תהליך אחד, מה שמקל מאוד מאוד על הפעולה של
    המחשב בלכיחת נורטון (אגב, אין סיכוי שיצליחו להעתיק מנורטון את הקוד הזה, הוא פועל ישירות מסימנטק ואי אפשר כל כך לשנות
    את זה, במחשב שאין בוא רשת הוא יודע לסדר את עצמו, אם יעתיקו את המערכת הזו לסימנטק יש זכות לתבוע אותם..)
    כלי זה של מנועי ההגנה עוזר בעוד דבר, שליטה רחבה בפעולת האנטי וירוס, זאת אומרת כאשר כמה וכמה מנגנונים מפוזרים
    אין בקרה על כל אחד מהמרקיבים של התוכנה, בעוד שכשנורטון מקבץ את כל המנגנונים שלו לכלי אחד זה הופך אותך לשולט
    המלא בנורטון, יש בקרה על כל אחד מהרכיבים של התוכנה מה שיוצר את זה שלא תהיה התנגשות, זה מדהים, זה נותן עוד יכולת,
    הסיכויים שיגיעו התרעות שווה הן אפסיות, בגרסה 2010 היו מעט התרעות שווה אבל עכישו, כמעת ואין, יש מידי פעם אבל בדרך
    כלל אין, עוד שיפור שעשת סימנטק לנורטון, לכן נחשב נורטון לבעל כמעת הכי פחות התרעות שווה.

הגנה אפקטיבית

עד לא מזמן כמעת כל אנטי וירוס היה פועל על מאגר חתימות, זה היה הדבר באותו זמן, באותם זמנים נוד היה המוביל בגלל
    שעד היום הוא הכי טוב עם חתימות, כל קובץ שהיה בעל חתימה של מזיק, נוטרל, החברה היית יושבת כל הזמן בשביל לעקוב
    אחר הוירוסים החדשים שיוצאים לאור, כל קובץ שהחרה רצתה שלא יפעל במחשבכם לא יפעל, מצד אחד זה היה מעולה אבל
    זה בתנאי שהחברה אמינה, היא יכולה פתאום לחסום את אחד הקבצים החשובים של הווינדוס, אפילו לא בכוונה, ראיתם מה
    קרה עם העדכון השגוי של מאקפי, זה היה אבון לבעלי מערכות XP. בכל מקרה, העיקרון הוא שאם חברה אמינה מאוד והיא
    חוסמת רק וירוסים פעם זה היה מעולה, זה היה ה-דבר, אבל זה השתנה, היום קצב הגדילה של וירוסים עלה בהמון,
    כל יום ויום יושב איזה מישהו עם מוח ורצון של רק להזיק, כל יום הוא חושב על עוד ועוד וירויסם, וזה לא מישהו אחד,
    יש המון כאלו, גם בארץ, יש כאלו שלא, יוצרים וירוסים שפשוט פורצים לכל אתר ולכל מחשב ולכל מקום שהם רואים
    סתם בשביל הסיפוק העצמי, להם קוראים כובע שחור, הזמן הקריטי ביותר מבחינת אבטחת המידע במחשבים וברשתות הוא זמן ההתפרצות - הזמן שעובר בין הרגע שמשתחרר וירוס חדש ועד לזמן שחותמים אותו, פעם זו היית סכנה גדול הרגע הזה, היום
    כל רגע יכול להיות הרגע הזה, לכו תדעו כבר עכשיו מישהו מוציא תוכנה זדונית, הרשת היום מפוצצת וירוסים מפוצצת, לכן,
    נורטון יצרו מערכת (וזו בעצם היית המערכת הראשונה שלהם, היא יצאה ב-2009) הם יצרו מערכת שגורמת למאגר חתימות
    לדעת להתעדכן לבד ולמערכת ללמוד להסתדר בעצמה, היום זה כבר לא רלוונטי כי יש לנורטון עוד כמה מאות מערכות שונות
    שיכולות להגן על מחשב, אבל המערכת הזו עדיין נשארה, ברוב המקרים שהמערכת לא מזהה את החתימה היא עושה את פעולת
    המחיקה, כמה שהיא ישנה היא עברה שדרוגים, בכל מקרה, מה שהמערכת הזו בעצם עושה הוא לוכחת את אותו וירוס (בגלל
    שבאותו זמן לא ידוע אם אותו קובץ וירוס או לא אז היא לוכחת כל קובץ) ובודקת אותו על המערכת הפעלה הוירטואלית וסטרילית מאוד
    אם קורה משהו היא תגיד ותעביר אותו למאגר חתימות שלה, זו עוד אחת מהמעלות הכל כך טובות שיש לנורטון.

מעבדת מחקר עצמאית, Passmark Software, התבקשה על-ידי סימנטק לבחון השוואתית את השפעת הביצועים של סימנטק ותוכנות אבטחה אחרות במדדים עיקריים. תוצאות הדוח מעלות את הנתונים הבאים:

- התקנה מהירה – נורטון אינטרנט סקיוריטי 2011 מותקנת בתוך כדקה.
    - השימוש הנמוך ביותר בזיכרון – נורטון אינטרנט סקיוריטי 2011 משתמשת רק במעט יותר מ-6 מגה-בייט.
    - הסריקה המהירה ביותר – נורטון אינטרנט סקיוריטי 2011 סורקת דיסק קשיח תוך 61 שניות
    בלבד, ודיסק Solid State תוך 31 שניות בלבד.
    אלו השפעות הביצועים של הנורטון על מחשב סטנדרתי, זה עילאי.

אני לא ארחיב עוד, אני רק אומר שלכך לי בערך שעתיים לעבוד על הסיקור הזה, לכל המעתיקים, יש להכניס קרדיט (;

לא להגיב יש המשך..

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

מדריכים

מדריך התקנה:

מדריך לביטול הפיירוואל:

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

מדריך שימוש:

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

סריקת מזיקים על הנורטון:

בונוס קטן שסימנטק ארגנו לנו (;

סיקור

סימנטק יישום הציגה עצמאי וחינמי חדש, Norton Power Eraser, שמגלה ומחסל תוכנת scareware שאינה מאותרת על ידי תוכנות אנטי-וירוס מסורתיות.
    לאחר הורדת היישום, הוא יסרוק את המערכת וישלח את המידע לשרתי נורטון, שמנתחים ומדווחים על התוצאות.
    בנקודה זו, Power Eraser יחסל את התוכנה במידה שהמשתמש מורה לו לעשות כך.
    עם זאת, יש לשים לב כי מדובר בסורק מערכת אגרסיבי יותר מהסריקה הרגילה של נורטון שיש לו יותר טעויות.
    לפני חיסול התוכנה שאותרה מומלץ לבדוק בעצמכם במה מדובר.

הורדה מאתר הבית של סימנטק.
    הורדה ישירה, למקרה שההורדה למעלה אינה עובדת.

כל ההשקעה שלי כאן היית בכדי שתבינו ש

הוצאתי כל חלק וחלק בגופי באשכול הזה, מקווה לתגובות תקריט אני : daniel9778855

כימעט שחכתי תמונות מאתר אחר השאר אני לא צוחק !
    נערך לאחרונה על ידי daniel9778855; 10-12-2010 בשעה 16:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תגובות
    נערך לאחרונה על ידי daniel9778855; 10-12-2010 בשעה 16:38.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

איפה התגובות שעתיים עשיתי את המדריך הזה ומדריך טוב !

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Thumbs down איך אתה יכול לשקר ככה, לא רק לשקר גם לא לתת קרדיט אמיתי.

שלום לך והכי חשוב לא תודה.
    איך אתה מסוגל להעתיק איך?? העתקת אשכול שפורסם בפורום אחר, לא רק מעתיק ללא קרדיט
    גם לוקח קרדיט ברור לעצמו.
    ציטוט נכתב במקור על ידי daniel9778855 צפיה בהודעה
    איפה התגובות שעתיים עשיתי את המדריך הזה ומדריך טוב !
    דבר ראשון, אני הכנתי אותו, ולא לא עבדתי עליו שעתיים עבדתי עליו יומיים ועל הסיקור עבדתי שלוש שעות,
    איך אתה מסוגל לומר שאתה עבדת על המדריך הזה איך??
    אני עבדתי על כולו כולל העלה הסיקור המדריך וכ''ו, תראה מה רשום על התמונות, את השם משתמש לי באותו פורום,
    תראה מה הסיסמה לראר של ההעלאה, השם משתמש שלי באותו פורום, האשכול הוא שלי ואתה חסר לב!!
    תחשוב שאני באמת השקעתי ממני בשביל האשכול הזה, איך אתה עושה דבר כזה, איפה היושר שלך איפה??
    שלא תגיד שאני עובד עליך או משהו, כנס לכאן:
    F xp.co.il/showthread.php?t=7208151
    תוריד רווחים ואל תשכח שמה שעשית לא פייר !! אני מבקש ממך תמחק את האשכול, תערוך את כל ההודעות ותרשום
    שהאשכול נמחק, אני מבטיח שאם אתה עושה את זה אני גם מוחק את ההודעה.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,076 | הודעות: 8,150,658 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect