קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

מתוסכלת

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Exclamation מתוסכלת

יום אחד קמתי בבוקר וגילתי שאני לא מאוהבת בבחור שהייתי מאוהבת בו ..ותאכלס שזה היה חארטה אני עדיין די דלוקה עלייו.. אבל אז פתאום הלחצתי את עצמי "אולי אני לסבית" ... אחרי כמה זמן הסיבות שגרמו לי לחשוב שאני לסבית לא הגיוניות כי זה דברים שקורים לכולם (פעם הייתי נדלקת על כל מי שזז.. ואני לא מצליחה לדבר עם בנים וכו'.) . אבל עכשיו תקעתי את המחשבה ! ! שאני רגועה ואני מנסה לבדוק אם אני נמשכת לבת אז אני מבינה שלא אבל שאני לחוצה אז כן .. הבעיה הנוספת שאני עכשיו בדיכאון .. שאני רגועה אין הגיון בדייט עם אישה אבל המחשבות מתרוצצות בראש ומחכות שאני ישבר.. אני כבר לא יודעת מה לעשותץ קראתי שכדי להשלים עם מחשבות טורדניות הם להשלים עם זה שאין מה לפחד.. אבל הדרך היחידה שאני לא יפחד מזה זה שאני ידמין אבל לדמין אותי עם בת אני לא יכולה אני ישר מדפדפת מחשבה. אם אני אדבר עם בת בלי המחשבות בראש אני לא אמשך אבל המחשבות ממשיכות להתרוצץ. שלא חשבתי על כלום לא הרגשתי כלום אבל אמרתי לעצמי .. רגע את לא מרגישה כלום ... אבל לא הייתי אמורה להרגיש? ואז אני מרגישה.. דברתי על הנושא עם אמא אבא וכל האחים שלי ולדבר זה הדבר היחיד שמרגיע אותי אבל אומרים לי שלא טוב לדבר על זה יותר מידי שאני רגועה אני מבינה שהמחשבות הם הבעיה שאי לחוצה אז אני אומרת לעצמי לכי תהפכי להיות לסבית ..

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

לפי הניק שלך אני מבין שאת בת 12 ?
    קודם כל שלום.
    בגילאים 12 - 18 ההורמונים משתוללים בגוף, ביגלל זה קוראים לזה גיל ההתבגרות.
    בטווח הגילאים האלה את יכולה להרגיש כל מיני הרגשות שלא באמת באות מימך.
    אולי עכשיו את לא נימשכת לבנים, אלא לבנות.
    זה לא אומר שום דבר בעתיד, הרבה גם בגיל הזה נערים נמשכים לבנות ואחרי הצבא, גיל 20 - 22 שהם עברו את השלב הזה בחיים שניקרא גיל ההתבגרות הם בעצם מגלים שהם מעדיפים לצאת עם בנים ולא עם בנות.
    בטווח גילאים כזה אין לך מה להילחץ ממחשבות ומהרגשות שעוברות לך בראש.
    ד"א מבחינתי [עזבי את זה שאני בן] אני לא רואה שום דבר פסול בלהיות לסבית.
    בקיצור את כרגע בגיל ההתבגרות אל תדאגי ההרגשה שאת מרגישה כרגע כמעט בטוח שתשתנה עם הזמן.

לשעבר 'Like

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אני בת 17

אני בת 17..
    שתיתי כרגע כדור הרגעה ואני לא יודעת מה לחשוב אבל אני מתחרפנת .. והוא לא חבר שלי הייתי דלוקה עליו .. בזמנים שאני מצליחה לפנטז על בנים זה עושה לי טוב עד שבאה לי מחשבה לסבית והורסת ! אני לא ישנה בלילות אני לא אוכלת המחשבה מחרפנת אותי ושאני רגועה אני מבינה שהבעיה היא רק המחשבה שאם הייתי מדברת עם בת בלי המחשבה לא הייתי חושבת שאני מסוגלת לתאהב בה .. כי זה לא קרה לפני ..
    נערך לאחרונה על ידי ילדה 12; 11-12-2010 בשעה 13:58.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

אז תקראי את ההודעה שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי 'xCydeR צפיה בהודעה
    לפי הניק שלך אני מבין שאת בת 12 ?
    קודם כל שלום.
    בגילאים 12 - 18 ההורמונים משתוללים בגוף, ביגלל זה קוראים לזה גיל ההתבגרות.
    בטווח הגילאים האלה את יכולה להרגיש כל מיני הרגשות שלא באמת באות מימך.
    אולי עכשיו את לא נימשכת לבנים, אלא לבנות.
    זה לא אומר שום דבר בעתיד, הרבה גם בגיל הזה נערים נמשכים לבנות ואחרי הצבא, גיל 20 - 22 שהם עברו את השלב הזה בחיים שניקרא גיל ההתבגרות הם בעצם מגלים שהם מעדיפים לצאת עם בנים ולא עם בנות.
    בטווח גילאים כזה אין לך מה להילחץ ממחשבות ומהרגשות שעוברות לך בראש.
    ד"א מבחינתי [עזבי את זה שאני בן] אני לא רואה שום דבר פסול בלהיות לסבית.
    בקיצור את כרגע בגיל ההתבגרות אל תדאגי ההרגשה שאת מרגישה כרגע כמעט בטוח שתשתנה עם הזמן.
    זה לא שאני נמשכת זה מתוך לחץ הכנסתי לעצמי דברים הייתי כבר בקטע הזה שאני מכניסה שטויות לראש מתוך לחץ.. הייתי פעם הפוכנדרית.. והיו נותנים לי תסמינים של מחלה וישר חשבתי שיש לי את כולם זה הפסיק כאשר הפסקתי לחפש מחלות אבל מזה אני לא יכולה לברוח זה בעיתי אני לא יכולה לשבת בכיתה אפילו כבר הברזתי איזה שבוע
    ואם לא היו לי את המחשבות אז לא הייתי מרגישה כלום

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

טוב את בערך הסברת לעצמך מה הולך בחיים שלך ואני לא מבין איך עוד לא הגעת לפיתרון
    את נלחצת כי את לא דלוקה על חבר שלך. אבל את די כן (אהבה דועכת, לא משנה מה - זה קורה. תמיד. ואין סיבה להילחץ מזה.. סתם צריך ריענון קטן) .. את נלחצת מזה וחושבת שאת לסבית בגלל שאת לחוצה.. ואז מנסה לחשוב על זה בהיגיון
    אבל לא עובד לך כי את כבר לא לחוצה ואין לך למה לחשוב על זה.
    בקיצור תוציאי את עצמך מהמעגל האיסופי הזה לפני שתיתקעי בפנים ובאמת תעשי משהו שאת לא רוצה לעשות.
    לא דלוקה על חבר שלך? תגידי לו את זה ותמצאי מישהו חדש.. לא חייב בכוח אלא מישהו שמוצא חן בעינייך..
    אם את לא רוצה את זה (די מובן מאליו) אז פשוט תצאי יותר מהבית וככה יהיה לך פחות זמן לחשוב
    צאי עם חברים וצאי עם החבר שלך ותחיי! במקום לעביר את החיים שלך במחשבה עם החיים שלך דפוקים (כביכול) או לא.

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

קודם כל מה רע בלהיות לסבית? את מדברת על זה כאילו זאת מחלה נוראית...אז מה? אם את לסבית זה סוף העולם?
    גיל ההתבגרות זה גיל מבלבל מאוד כי ההורמונים משתוללים, אז טבעי שלא תהיי סגורה על עצמך לגמרי, את פשוט צריכה לזרום ולהפסיק להלחיץ את עצמך מכל מיני שטויות.
    זאת בסך הכל נטייה מינית, לא מחלה וגם אם תגלי שאת לסבית (מה שאני בספק, נראה לי שאת אוהבת בנים) או בי זה לא נורא.
    אני חושב שאת צריכה פשוט להפסיק להלחיץ את עצמך ולחשוב על דברים כאלו שיגרמו לך להילחץ או להיכנס לבלבלות ולהתחיל באמת לבדוק את העניין.
    אני לא בדיוק הבנתי מה הלך עם הבחור הזה, אבל אם לא הולך איתו תנסי להכיר בנים אחרים שנראים לך.
    כשתהיי במערכת יחסים עם מישהו שאת רוצה את תוכלי לדעת בדיוק את מה שאת אוכלת סרטים עליו עכשיו...
    אז במקום לחשוב תעשי, זה גם יעשה לך טוב וגם יעסיק לך את המוח במחשבות אחרות ולא כאלו.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 12-12-2010 בשעה 00:26.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

להיות לסבית זה לא סוף העולם אבל זה לא נורמה ..
    אדם נולד להכניס אשה להריון על מנת להמשיך את גלגל החיים .
    הטעות הכי גדולה שאת יכולה לעשות עכשיו זה להליחץ ולקחת איזה כדור..

מורחקים
    שם פרטי
    יאיר ששון
    לייקים
    1
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    בישביל להגשים חלום,צריך רק דבר אחד - רצון

אם את לסבית את תרגשי את זה לבד ותרגישי משיכה לבנות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,056 | הודעות: 8,198,649 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect