מה אתם חושבים עליו?
מה אתם חושבים עליו?
שתקו
|
|
אמינם הראפר ש"הכיר לי" את הראפ, הוא הראפר הראשון ששמעתי ותמיד יהיה לי כבוד אליו.
בשלב מסויים כבר הפסקתי לשמוע את אמינם מידי יום ורק לאחרונה (חצי שנה אחרונה בערך) המשכתי לשמוע אותו, גם שירים ישנים וגם שירים חדשים. כל פעם שאני שומע שיר ישן שלו אני מבין למה אהבתי אותו פעם וזה גם מזכיר לי הרבה תקופות יפות בחיים שלי.
ממליץ לשמוע שירים ששמעתם פעם!
אמינם הוא אגדה, אבל אני לא סובל את השירים שלו, אני שומע עכשיו רק את השירים הישנים והמעולים שלו- כי באמת שכל החדשים לא משהו ( כל הדואטים למיניהם שהורסים לו......), אבל תמיד יהיה לו מקום בהיכל התהילה של הראפ![]()
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אמינם הוא פשוט מלך , שירים מאז שהייתי קטן אני מדבר על כיתה ד' ה' שמעתי אותו יש לי תדיסק הראשון שלו שבתכלס זה האלבום הכי יפה שהוא הוציא , בקיצור זמר ענקק !
ספוילר:
זמר מעולה... אחד הזמרים שגדלנו עליו...
אבל בשנים האחרונות הוא מדרדר... הוא שר תמיד על דכאון... ההפך של מה שהוא היה שר פעם...
לא יודע למה זה אבל שהוא שר עם dr.dre הוא פשוט שר יותר טוב..
הדואטים האחרונים עם ריאנה וליל ווין וכל מיני פשוט הרסו לו בגדול...
הוא ממש לא עושה ראפ של "דיכאון"- יש לו שירים גדולים על החיים שלו שהם לא מדכאים בגלל שהוא מביא פלואו מעולם יחד עם ליריקה טובה ופשוט כיף לשמוע אותו, ויש לו שירים כמו: the warning, without me, bagpipes from beghdad, the real slim shady, ass like that, guilty conscience, my name is, we made you, white america , ETC
אז לא, הוא לא עושה "דיכאון", ממש לא.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out