כדאי..
כדאי..
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 07-04-2012 בשעה 18:01.
|
|
חח קשה לי קצת להגיד כי אני צעיר ממך ב4 שנים, אבל מבחינת ניסיון אקדמאי אני מאמין שאני יכול קצת לעזור.
תראה, הלימודים באקדמיה הם האווירה שונה לגמרי, זה כבר לא כמו בבצפר שאתה לומד בשביל ה"יוקרה" של המגמה או בשביל ה"חבר'ה".
כולם שם לומדים מה שהם לומדים כי הם אוהבים את התחום ברמה כזאת או אחרת, וכי הם רוצים לעסוק בו בעתיד.
ולכן, כמו שכבר אמרת, אם אתה לא אוהב את התחום שאתה לומד, אין טעם.
לא מספיק שתלמד שנים של סבל בשביל תואר, אתה תאלץ לעסוק במשהו שאתה לא אוהב לשארית חייך.
אז אם מעניין אותך פסיכולוגיה, לך על זה.
אני לא יודע איך אתרים יכולים לעזור לך, פשוט תלך על מה שמעניין אותך פשוטו כמשמעו.
אני לא יודע באיזה מקצועות בחרת בתיכון, אבל אתה יכול לקחת בחשבון שיש הרבה תחומים שאתה יכול לאהוב ואתה אפילו לא מודע לכך, הייתי מציע לך ללכת ליום פתוח, לשמוע על דברים שלא היו בבצפר.
אם זה מתמטיקה ברמה אקדמאית, כלכלה, וכל מקצוע אחר בעצם שלא למדת בתיכון, יכול להיות שתמצא אותם מעניינים יותר ממה שאתה חושב.
הרבה בהצלחה.
אם אתה אוהב משהו, אתה מוזמן ללכת לזה.
לא חסרים מקצועות לפסיכולוגים, אם אתה דואג בקשר לעבודה שלך או משהו כזה.
בקשר לשיפור בגרויות- אם אתה יודע שזה מה שאתה רוצה, אז לך על זה. אל תגרום להזדמנות הזאת להחמיץ לך בגלל שלא רצית ללמוד עוד חצי שנה-שנה, ובגלל זה תעשוק במשהו שאתה פחות אוהב.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מצויין
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 07-04-2012 בשעה 18:00.
אוקי
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 07-04-2012 בשעה 18:00.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מעניין
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 07-04-2012 בשעה 18:02.
הבנתי
בשביל להיות מורה צריך תואר כלשהו, ולעשות תעודת הוראה.
בשביל להגיש לבגרות אם אני לא טועה צריך תואר ראשון במקצוע שאתה מגיש לבגרות.
כמובן שמי שיש לו תואר שני ומעלה, יכול לעסוק בהוראה אקדמאית, שזה דבר ראשון משהו שאין הרבה בשוק, דבר שני זה המון, אבל המון כסף.
לא הבנתי
טוב דבר ראשון אני אצטרך לראות את תעודת הבגרות שלך על מנת להגיד לך מה הכי כדאי לך לשפר על מנת שהבוסט לממוצע יהיה הכי גבוהה.
דבר שני אם אתה רוצה ללמוד פסיכולוגיה, המכללה רופין היא המכללה הכי מומלצת מבחינתי, כבר בדקתי אותי כמה וכמה פעמים והיא נראת לי מצוינת ללימודים מהסוג הזה.
מה שטוב בה, זה שאם אתה מקבל 700 פלוס בפסיכומטרי אתה מתקבל אוטומטית ללימודים.
תעדכן אותי בקשר לציונים כאן או בפרטי, מקווה שעזרתי.
One Shot - One Kill
תבדוק אופציה של מכינה באחת האוניברסיטאות.
היא עוזרת להרבה סטודנטים להגיע להחלטה ולהחשף לאווירה הלימודית באוניברסיטה וכמובן שגם להתקבל.