|
|
נחמד אחי אתה עשיתה?
כמובן שהעבודה שלי, לקח לי בערך שבוע להגיע לגימור הזה
גם הרעיון גם הביצוע, לא לקוח משום מדריך
את המדריך מהלינק אני הכנתי
אהבתי ביותר..
איך עשית את החלזונות כל כך מציאותיים? שלא לדבר על התינוק..
איזה תוכנה?
*The Division Bell
הכול בפוטושופ
אפשר לראות במדריך איך יצרתי את הכול המדריך מתמקד בדיוק בזה, בהטמעה של חלקי התמונה לאחד על ידי סידור התאורה הצבעים וההצללות
נחמד מאוד...
ראיתי גם את האתר שלך יש בהחלט עבודות טובות
אני חובב של פוטו מניפולציה וכיף לראות עוד אנשים שמתעסקים באותו נושא
לגבי זמן העבודה שאמרת שלקח לך שבוע..קצת מוגזם לדעתי זו עבודה של שעתיים שלוש אבל קבל ח"ח
חל איסור על פרסום אתרים בחתימה.
בפעם הבאה שתעשה זאת, אתה תושעה לצמיתות.
זה עבודה של שעתיים שלוש כשיש לך מדריך, תמונות מקור, ואתה יודע בדיוק מה אתה רוצה לראות
זה עבודה של שבוע כשאתה מתחיל מאפס ללא כולם, מחפש תמונות מתאימות, מנסה כמה סקיצות ובונה את הרעיון ככל שאתה מתקדם.
הרבה פעמים אני נאלץ להתחיל עבודה מחדש מכיוון שתמונה מסויימת איתה בחרתי לעבוד אינה מתאימה ואז צריך לשנות את כל הקונספט אם אין תמונה דומה להחליף עימה.
העיבוד הספציפי התחיל בכלל בג'ונגל ובעגלה היה אמור להיות פיל, בגלל אילוצים, עזבתי את הרעיון והמשכתי אלאה לרקע אחר עם קבוצה של ילדים בעגלה ולבסוף הגעתי לעיבוד הזה.
כשהתחלתי ידעתי שאני רוצה חלזונות מובילים עגלה וזהו.
נערך לאחרונה על ידי yoguy108; 14-12-2010 בשעה 21:28.
גיא לא הייתה פה כוונה לזלזל בעבודתך חלילה
פשוט אמרתי שנראה לי שזה זמן די ארוך לעבודה מהסוג הזה...מבחינה טכנית אין פה יותר מידי דברים מורכבים לעשות
אולי זה רק
אין צורך להתגונן ידידי..זו הייתה ביקורת בונה לחלוטין
המשך כך..עתיד גדול לפניך
אהבתי![]()
לא רואה מה לשפר.
שלומי ידידי, אין לי מה להתגונן פשוט אמרתי שעקרונית אתה צודק, מהבחינה הטכנית אכן כך.
אולם בפועל, בדיוק כפי שלא לוקח שעתיים לעשות עבודה גרפית ללקוח, כשהדבר כולל, התחלה מכלום, מחשבה על קונספט, סקיצות, שינויים תיקונים וכן אלאה, עד לרמה שהעיצוב נראה ליגה א', עיבוד מסוג זה, לא לוקח שעתיים (כמובן אלא אם הוא נעשה ממדריך, אז הסיפור שונה, זה רק עניין טכני).
ותודה על הביקורת
נערך לאחרונה על ידי yoguy108; 15-12-2010 בשעה 03:36.
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 16-12-2010 בשעה 02:17.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
שלומי בעיצוב גרפי הזמן הוא אחד הפרמטרים החשובים ביותר להצלחה. וכמה שתקציב לעצמך זמן קצר כמה תשתפר, תלמד טכניקות שיעזרו לך לייעל את העבודה , כמו שאמרת הכל עניין של צורת עבודה
ואם יש גרפיקאי שמנקה פנים תוך שבוע אז אני לא חושב שאי פעם הוא יצליח להחזיק סטודיו או משרד בתחום כי הוא רק יפסיד זמן וכסף.
בתחום הזה זמן שווה כסף...שלקוח מגיע לסטודיו ודורש עיצוב כלשהו
האינטרס העיקרי שלנו להוציא את הפרוייקט בזמן הקצר ביותר ובאיכות הטובה ביותר. ככה כולם מרוויחים
כמה שתעבוד יותר מהר ככה תרוויח יותר כסף.
אם אצלנו לוקחים סתם לדוגמא לוגו ב600$ אז סיכוי שנשב עליו יותר מיומיים כי כבר המשרד מפסיד כסף.
כמובן שאם אתה עושה סתם עבודה בשביל הכיף בבית אז תרשה לעצמך להימרח על העניין כמה שיותר ..אין בעיה עם זה בכלל
אני זוכר שבתחילת דרכי היה לוקח לי לדוגמא לגזור דמות עם פן טול למעלה משעה בצורה מדוייקת
היום בפחות מדקה והכל בגלל שניסיתי לייעל את צורת העבודה .
יום מקסים
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
צריך לדעת להבדיל בין עיצוב, שלרוב הוא מאוד מובנה, תחום בזמן יצירה מוגדר, מכוון לקונספט ספציפי שמשרת מוצר או שירות ושצריך לעקוב אחר כללים (כללי עיצוב) שמטרתם לץפוס את הלקוח, להשאיר את העיצוב בזכרונו ולהשפיע על הלא מודע, לבין יצירה שהיא ברוח אומנותית.
יצירה שהדגש בה אומנותי, אינה מקבלת קונספט אליו היא מחוייבת, היא לא חייבת לענות על דבר, מלבד לגחמותיו של האומן, היא גם אינה נמדדת בזמן העשייה, ולרוב גם היא זו הזמנה ללקוח הזמן אינו מחייב מבחינת המהירות (הזמנה לציור יכולה להיות לכמה חודשים) וכן אלאה
אבל מלבד לכך, אני גם בטוח שלדוגמא בעיצוב לוגואים לחברות כגון קוקה קולה, נייק, אורנג' או בזק, למרות שהם מאוד פשוטים, יש הרבה מחשבה ושמרגע הזמנת הלוגו ועד לאישור הסופי, אני בטוח שעברו כמה וכמה סקיצות עם שינויים ובטוח לא ביומיים עבודה, למרות שבפועל מהבחינה הטכנית זה חמש דקות עבודה ולא שעתיים.
תהליך היצירה אינו רק הביצוע הטכני וחשוב להכיר בזה כי זה חלק בלתי נפרד מהיצירה בין אם זו אומנות, עיצוב או שילוב שלהם.
נערך לאחרונה על ידי yoguy108; 17-12-2010 בשעה 12:49.