כרגע בליגה האנגלית יש 5 קבוצות שהן המועמדות הבכירות לאליפות, ההפרש בין המקום החמישי לבין המקום הראשון הוא 7 נק', ועדיין לכל אחת מהקבוצות יש סיכוי לקחת אליפות.
צמרת הטבלה נכון לרגע זה:
מקום 1: מנצ'סטר יונייטד - 34 נק'
הקבוצה של פרגי נמצאת במקום הראשון בליגה עם 34 נק', ועם משחק חסר.
כרגע היא המועמדת המובילה ביותר לאליפות.
יונייטד קצת דשדשה בתחילת העונה אבל מהר מאוד חזרה לעניינים ובתקופה האחרונה היא מנצחת בלי הפסקה, כולל ניצחון גדול במחזור האחרון 1-0 על ארסנל בקרב על המקום הראשון.
הימור שלי, היכן היא תסיים את העונה: מקום שני.
מקום 2: ארסנל - 32 נק'
ארסנל נמצאת במקום השני עם 32 נק'.
היא הפסידה ל-3 מהיריבות האחרות שלה לאליפות - צ'לסי, טוטנהאם ויונייטד, וניצחה את סיטי.
השחקנים של ונגר עד עכשיו משחקים כדורגל מצויין ואת זה הם עושים בתקופה האחרונה בלי פברגאס הפצוע, אין לי ספק שהם יאבקו על האליפות עד הסוף, ואולי אפילו יזכו בה.
הימור שלי, היכן היא תסיים את העונה: מקום 3.
מקום 3: מנצ'סטר סיטי - 32 נק'
סיטי נמצאת במקום ה-3 עם 32 נק'.
היא כבר עם 7 מחזורים בלי הפסד, ובזמן האחרון הם התחילו לצבור הרבה נקודות והגיעו עד למקום השלישי.
אם כל הרכישות שהם עשו בקיץ, את אף אחד לא מפתיע שהם בצמרת, ועם הרכישות שאני מאמין שהם יעשו בינואר אני בטוח שהם ישארו בצמרת עד סוף העונה, אך בכל זאת זה עדיין לא יספיק לאליפות.
הימור שלי, היכן היא תסיים את העונה: מקום 5.
מקום 4: צ'לסי - 31 נק'
התחילה את העונה בצורה מחסררת שכללה שני נצחונות 6-0 בשתי המחזורים הראשונים, ו5 נצחונות ב-5 המחזורים הראשונים.
בתקופה האחרונה הגיעה הנפילה של צ'לסי, 7 מחזורים ברציפות בלי ניצחון כולל שני הפסדים לסנדרלנד וברמינגהאם, הורידו את הקבוצה של אנצ'לוטי למקום הרביעי.
במחזור האחרון דרוגבה החטיא פנדל נגד טוטנהאם בדקה 91 שיכל להביא ניצחון לצ'לסי.
בשבוע הבא הם מארחים את יונייטד למשחק סופר מעניין, אני חושב שצ'לסי תצליח לנצח את יונייטד ותצא מהמשבר.
הימור שלי, היכן היא תסיים את העונה: מקום 1 - צ'לסי זוכה באליפות.
מקום 5: טוטנהאם - 27 נק'
הקבוצה שמשחקץ לפי דעתי את הכדורגל, האיכותי, היפה וההתקפי ביותר באירופה בראשותו של הארי רדנאפ.
טוטנהאם עם עונה די טובה, שכוללת נצחונות גדולים על ארסנל וליברפול שבשניהם חזרה מפיגור, וגם תיקו נגד צ'לסי.
אני לא חושב באמת שטוטנהאם יכולה לקחת אליפות אבל כמו הסיטי, אני מאמין שעם הכדורגל שלהם הם יישארו עד הסוף בצמרת, ויגיעו לפחות לרבע גמר ליגת האלופות.
הימור שלי, היכן היא תסיים את העונה: מקום 4.
שאלות לדיון:
- היכן אתם חושבים שכל קבוצה תסיים את העונה?
- מי אתם חושבים שתיקח אליפות?
- מי הייתם מעדיפים שתיקח את האליפות?
- איזה קבוצות אתם חושבים שבאמת יאבקו עד הסוף על האליפות?

ציטוט ההודעה

ספוילר: