קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-04-2011, 18:03
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-03-2006, 17:48
  3. רוצים לדעת איך עושים אילוסטרציות?
    על ידי Ch3MiCaL בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-02-2006, 20:54
  4. Offer_nissim_-get_better מומלץ בחוםם למי שאוהב דאנס!!!
    על ידי Anad בפורום אלקטרונית
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 14:17
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 01:06
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

למי שאוהב את ארץ ישראל ורוצה לדעת איך הממשלה הורסת אותה זה הפוסט לראות

ברירת מחדל למי שאוהב את ארץ ישראל ורוצה לדעת איך הממשלה הורסת אותה זה הפוסט לראות

שלום לכולם
    אני רוצה להציג בפניכם סרט קצר בהנחיית חיים הכט (מנחה התוכנית יצאת צדיק) על מצב מדינת ישראל.
    למי שאכפת מארץ ישראל, פשוט חייב לראות ולהבין איך המדינה מתנהלת.
    איך המדינה לא מעודדת אוכלוסיות לעבוד בארץ, למה החיילים המשוחררים בורחים לחו"ל, מה ההנחיות שצה"ל מקבל במקרה שתופסים מסתננים בגבול (ההנחיות הם לתת טרמפ לבאר שבע) ועוד
    http://www.mako.co.il/mako-vod-mako/...aa77b21006.htm
    פשוט חובה לראות, ומציע לכם להפיץ לחברים.

מבקש מראש, אם זה לא הפורום המתאים, או שהייתי צריך לרשום בכותבת משהו בבקשה לא למחוק אלא לתקן. תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Private
    לייקים
    0
    נקודות
    528

איתי כבר, עצוב מאוד שככה המדינה שלנו נראית.
    קרדיט ל-AMIT- על החתימה^^^
    לשעבר shafoosha12

מורחקים
    שם פרטי
    ארד השעקסי : )
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שמתעסק מתרסק

עצוב..

משתמש מתחיל האוואטר של rokopo
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אוי נו... מה אתה מצפה שנעשה עם המסתננים?
    אין לנו כסף לממן אוכל לעניים שיש עכשיו אז אנחנו צריכים לממן מהגרים סודנים שאם כל הכבוד במצרים יורים בהם כשהם מתקרבים לגבול.
    עם כל הכבוד לכל מי שחושב שאנחנו מדינה של טכנולוגיה מצליחה ואדירה, המדינה חלשה כספית והתקציב נמוך ואנחנו חיים יום יום על מימון אמריקאי מחוסר ברירה.
    כרגע צריך רק לקוות שיימצא גז בים התיכון ואז באמת נהפוך למעצמה גדולה ואולי נוכל לדאוג גם לפליטים סודנים אחרי שנדאג לעצמנו פה.

"לא הייתי אף פעם מילטריסט. ועד היום אינני מילטריסט. אך הדבר היקר ביותר שיש לעם ישראל עכשיו זה הצבא.
    בו תלויה תקוותנו, בו תלוי קיומנו.
    תקווה זו קשורה בתנאי אחד: שצבאנו יהיה בו אהבת אדם, אהבת האומה, אהבת חבר, ערך אדם וחזון אנושי.
    שתדע כל אם עברייה שבנה נמצא בידיים נאמנות, שלא תהסס, אם יהיה צורך לשלוח אותו למוות."
    (דוד בן גוריון)

מורחקים
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    "איזהו הגיבור הכובש את יצרו?"

ממש עצוב : [ .

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

ציטוט נכתב במקור על ידי rokopo צפיה בהודעה
    אין לנו כסף לממן אוכל לעניים שיש עכשיו אז אנחנו צריכים לממן מהגרים סודנים שאם כל הכבוד במצרים יורים בהם כשהם מתקרבים לגבול.
    עם כל הכבוד לכל מי שחושב שאנחנו מדינה של טכנולוגיה מצליחה ואדירה, המדינה חלשה כספית והתקציב נמוך ואנחנו חיים יום יום על מימון אמריקאי מחוסר ברירה.
    כרגע צריך רק לקוות שיימצא גז בים התיכון ואז באמת נהפוך למעצמה גדולה ואולי נוכל לדאוג גם לפליטים סודנים אחרי שנדאג לעצמנו פה.
    לא, אבל לדאוג לגבול נורמלי בדרום יעזור.
    ככה הם לא יוכלו להסתנן לפה.
    אתה יודע איך הגבול פרוץ בדרום? אני שירתתי שם ואפשר לעבור שם בקלות...שמרתי שם ואני יכול להגיד לך שמאוד קשה לגלות אם מישהו פורץ כי יש שטח עצום שאתה צריך להסתכל ואתה על כיפה והסיכוי שתקלוט מישהו, במיוחד בלילה (אומנם יש לך אמר"ל, אבל זה לא ממש עוזר) כשאתה שומר 12 שעות זה כמעט בלתי אפשרי.

rokopo תגיד לי אתה שפוי?!? איפה ראית אותי טוען שצריך לשלם למסתננים? ראית בכלל את הסרט???
    בדיוק ההפך! הממשלה לא מעודדת צעירים לעבוד בחקלאות ובבניה ובעבודות נחוצות, אז נוח לממשלה שיש מסתננים בארץ, והמדינה נפגעת מזה.
    אם באמת היו מעיפים את ה"מוכר בyello" מעבודה מועדפת והיו מגדילים את המענק אז היה משתלם לעבוד בקטיף!
    הפליטים מוציאים מליארדי שקלים כל שנה מהמדינה בזה שהם עובדים ושולחים לחו"ל כסףֿ והמדינה מפסידה מכך המון כסף, והממשלה מתעלמת
    וכמו שאמרתי, ראית מה ההנחיות של צה"ל? לתת טרמפ למי לבאר שבע למסתננים. בושה של מדינה
    אם יאמצו את השיטה הדפוקה של לשלם להם כדי להחזיר אותם לארץ, כל האפריקאים בעולם יבואו לישראל כדי לקחת כסף ולעזוב.
    אומרים שהשנה מתכננים להגיע כמליון סודנים לישראל. תתאר לך מה יהיה המצב אם הממשלה לא עתשה דבר כדי לעצור את זה.
    ובטח ובטח שהצעירים לא ישארו בארץ לחיות במדינת עולם שלישית עם כל האפריקאים פה.

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי הנודד צפיה בהודעה
    לא, אבל לדאוג לגבול נורמלי בדרום יעזור.
    ככה הם לא יוכלו להסתנן לפה.
    אתה יודע איך הגבול פרוץ בדרום? אני שירתתי שם ואפשר לעבור שם בקלות...שמרתי שם ואני יכול להגיד לך שמאוד קשה לגלות אם מישהו פורץ כי יש שטח עצום שאתה צריך להסתכל ואתה על כיפה והסיכוי שתקלוט מישהו, במיוחד בלילה (אומנם יש לך אמר"ל, אבל זה לא ממש עוזר) כשאתה שומר 12 שעות זה כמעט בלתי אפשרי.
    אז זהו, שמגיע להם להכנס לארץ.
    אנחנו שעברנו שואה אמורים להבין אותם, אחרי זה שלא נבכה בשיעור היסטוריה איך אף מדינה לא רצתה לסייע לנו.
    אבל לצערי אי אפשר לממן אותם.

ציטוט נכתב במקור על ידי shabilol צפיה בהודעה
    rokopo תגיד לי אתה שפוי?!? איפה ראית אותי טוען שצריך לשלם למסתננים? ראית בכלל את הסרט???
    בדיוק ההפך! הממשלה לא מעודדת צעירים לעבוד בחקלאות ובבניה ובעבודות נחוצות, אז נוח לממשלה שיש מסתננים בארץ, והמדינה נפגעת מזה.
    אם באמת היו מעיפים את ה"מוכר בyello" מעבודה מועדפת והיו מגדילים את המענק אז היה משתלם לעבוד בקטיף!
    הפליטים מוציאים מליארדי שקלים כל שנה מהמדינה בזה שהם עובדים ושולחים לחו"ל כסףֿ והמדינה מפסידה מכך המון כסף, והממשלה מתעלמת
    וכמו שאמרתי, ראית מה ההנחיות של צה"ל? לתת טרמפ למי לבאר שבע למסתננים. בושה של מדינה
    אם יאמצו את השיטה הדפוקה של לשלם להם כדי להחזיר אותם לארץ, כל האפריקאים בעולם יבואו לישראל כדי לקחת כסף ולעזוב.
    אומרים שהשנה מתכננים להגיע כמליון סודנים לישראל. תתאר לך מה יהיה המצב אם הממשלה לא עתשה דבר כדי לעצור את זה.
    ובטח ובטח שהצעירים לא ישארו בארץ לחיות במדינת עולם שלישית עם כל האפריקאים פה.
    גם אם תיתן בעבודה מועדפת בחקלאות 30000 שקל אתה לא תראה אחוז גבוה יותר של התנדבות.
    ה-14 שקל לשעה שהסודנים האלו מקבלים לא היו הולכים גם ככה לכלכלה של ישראל וזה רק עוזר לנו האזרחים לשמור על מחירים של פירות וירקות זולים יותר ויש כוח אדם זול.
    מיליון איש זה מספר מוגזם, לא יודע מאיפה בדיוק הפלצת אותו.
    נערך לאחרונה על ידי rokopo; 14-12-2010 בשעה 22:40.

"לא הייתי אף פעם מילטריסט. ועד היום אינני מילטריסט. אך הדבר היקר ביותר שיש לעם ישראל עכשיו זה הצבא.
    תקווה זו קשורה בתנאי אחד: שצבאנו יהיה בו אהבת אדם, אהבת האומה, אהבת חבר, ערך אדם וחזון אנושי.
    שתדע כל אם עברייה שבנה נמצא בידיים נאמנות, שלא תהסס, אם יהיה צורך לשלוח אותו למוות."
    (דוד בן גוריון)

למה מגיע להם הלכנס? הם לא פליטים!
    קודם כל פליטים נחשבים כפליטים רק המדינה הראשונה שאליה הגיעו. נניח שהגיעו למצרים, למה לא נשארו שם? כי הם יודעים שאפשר לעבוד בישראל והממשלה לא עושה דבר ועוד משלמת להם במידה ויאצלו לעזוב
    הם מהגרי עבודה, באו לנצל את המדינה ולעבוד.
    איך אתה בכלל משווה לשואה? בשואה שלחו יהודים לתאי גזים בגלל שהיו יהודים!
    אם הם היו פליטים, היו נשארים במצרים ולא באים לישראל לעבוד.
    הם מהגרי עבודה

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי shabilol צפיה בהודעה
    למה מגיע להם הלכנס? הם לא פליטים!
    קודם כל פליטים נחשבים כפליטים רק המדינה הראשונה שאליה הגיעו. נניח שהגיעו למצרים, למה לא נשארו שם? כי הם יודעים שאפשר לעבוד בישראל והממשלה לא עושה דבר ועוד משלמת להם במידה ויאצלו לעזוב
    הם מהגרי עבודה, באו לנצל את המדינה ולעבוד.
    איך אתה בכלל משווה לשואה? בשואה שלחו יהודים לתאי גזים בגלל שהיו יהודים!
    אם הם היו פליטים, היו נשארים במצרים ולא באים לישראל לעבוד.
    הם מהגרי עבודה
    בסודן הם היו נהרגים גם עם כל משפחתם מהשבטים שרודפים אותם, במצרים המצרים יורים בהם כשמנסים לעבור את הגבול ואם הם נתפסים עובדים בעבודה לא חוקית הם היו סובלים מייסורים קשים.

אנחנו באמת צריכים להצטער שאנחנו המשטר ההומני היחיד במזרח התיכון.
    נערך לאחרונה על ידי rokopo; 14-12-2010 בשעה 22:53.

(דוד בן גוריון)

אתה חושב שה400 אלף פה פליטים? מה אתה מדבר שטויות, מי שקיבל מקלט מדיני זה סיפור אחר לגמרי, וזה לא מגיע לכמה אלפים אפילו. ה400 אלף הם מהגרי עבודה.
    עובדה שהם שולחים כסף הביתה, הם באו לעבוד ולא דבר אחר. באפריקה קשה מאוד למצוא עבודה.
    למה אתה חושב שהם באים דווקא לישראל? מכיוון שיראל המדינה היחידה שאין החלטיות בעניין, במצרים יורים בהם בגבול, אירופה סגרה מזמן את השערים בפני מהגרים והבינה את המצב האיום, ובישראל אין גבול, אין מקום בכלא, ואין רצון של הממשלה להתמודד איתם אלה לדחות את זה להבאים בתור.
    צריך להבין שכל המהגרים מולידים ילדים, ורמת הילודה אצלם גבוהה מאוד, היום הם 400, בקרוב יצליחו להסתנן עוד 200 אלף, כל זוג מוליד מעל 3 ילדים, תעשה חישוב מה יהיה פה עוד כמה שנים
    נראה אותך הולך בלילה בחצי מדרום תל אביב, אם לא אונסים אותך ושודדים אותך סודנים.

לייקים
    53
    נקודות
    336

אז זהו, שמגיע להם להכנס לארץ.
    אנחנו שעברנו שואה אמורים להבין אותם, אחרי זה שלא נבכה בשיעור היסטוריה איך אף מדינה לא רצתה לסייע לנו.
    אבל לצערי אי אפשר לממן אותם.

גם אם תיתן בעבודה מועדפת בחקלאות 30000 שקל אתה לא תראה אחוז גבוה יותר של התנדבות.
    ה-14 שקל לשעה שהסודנים האלו מקבלים לא היו הולכים גם ככה לכלכלה של ישראל וזה רק עוזר לנו האזרחים לשמור על מחירים של פירות וירקות זולים יותר ויש כוח אדם זול.
    מיליון איש זה מספר מוגזם, לא יודע מאיפה בדיוק הפלצת אותו.
    אין בעיות שיכנסו לארץ, אבל לא בתור תושבי קבע ובתור מסתננים אלא בתור מבקרים ותיירים (מה שלא יקרה).
    אנחנו בקושי תומכים בעצמנו אז למה שנתמוך בעוד אנשים חסרי ישע? דבר כזה רק יעזור למוטט את ישראל עוד יותר.
    מה שכן צריך לעשות זה לערב את העולם במה שהולך שם ולהפסיק את השואה, אבל אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לתת להם מפלט המוני.
    אתה יודע מה הם עושים בגבול המצרי? אם סודני מתקרב ההוראות שלהם זה לירות כדי להרוג, הם לא מוכנים לתמוך בהם.
    אני לא אומר שזה מה שצריך לעשות, אבל אני כן אומר שצריך למצוא פתרון פרקטי יותר מאשר להביא את כולם לפה, אחרת יהיה פה פיצוץ אוכלוסין (ועוני מטורף) אם נרחם על כל המדינות.

ותאמין לי שאם במקום 8,800 שקל של המועדפת הייתי מקבל 30,000 בתור מועדפת בחקלאות בלי לחשוב פעמיים הייתי הולך לעבוד בחלקאות.
    ועזוב את זה, גם עבודה מועדפת עם ה 8,800 שקל לא שווה את זה...חרא של עבודה בחרא של שכר, בעבודות אחרות אפשר לעשות הרבה יותר.
    אם זאת הייתה רק חרא של עבודה בשכר גבוה הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים כי כל חייל משוחרר צריך כסף והרבה.
    וזה בסך הכל חצי שנה של עבודה.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 14-12-2010 בשעה 22:58.

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

+1
    המדינה לא במצב הטוב ביותר שלה כיום.
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

לייקים
    53
    נקודות
    336

והנה כתבה לעניין: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3999018,00.html
    220K מסתננים, זה מטורף! אם זה יימשך אנחנו לא נחייה עוד הרבה זמן.

א. אם המענק היה 30 אלף שקלים כל החיילים המשוחררים היו הולכים לעבוד בחקלאות.
    ב. החקלאות ועוד איך נכנסת לכלכלה הישראלית, ישראל מייצאת הרבה מענף החקלאות, כדאי שתבדוק בעצמך. בנוסף כ2 מליארד דולר בשנה יוצאים מהמדינה ע"י מהגרים, 2 מליארד דולר זה סכום קטן בענייך?
    ג. השכר בחקלאות הוא ממש לא חרא, אני עבדתי בחקלאות, אתה לא. אמנם העבודה יותר קשה מלהיות מוכרן ב yello, אבל זה גם ציונות, לא יודע אם שמעת על המילה.
    ד. מליון איש בדרך לפה ע"פ דוח שהממשלה פרסמה לפני כחודש, ולכן פתאום "מתחילים" לטפל בנושא.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,972 | הודעות: 8,198,565 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect