קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עומד להישאר כיתה ובעיות אחרות :\
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-06-2008, 04:14
  2. [בעיה] כמה שאלות ובעיות עם הכרטיס מסך
    על ידי X-press בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 20-07-2006, 17:32
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-02-2006, 22:40
  4. [שאלה] משחקים ושטויות אחרות
    על ידי GaM3oVeR בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 01-12-2005, 14:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

בתולות ובעיות אחרות

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ברירת מחדל בתולות ובעיות אחרות

שאלה פשוטה ולעניין:
    מה אני עושה עם בתולה לפני הסקס? מחרמן אותה עד מחר אבל אם יש התנגדות , מן lmr , אז טיפול רגיל של פריזאווט ?
    או לשבת ולדבר איתה על זה , ואם לדבר איתה אז להראות שאני בטוח בעצמי ויודע מה אני עושה , או שעדיף להגיד לה שגם אני פעם ראשונה , וכדאי שזה יהיה מיוחד לשנינו , ואני מבין / כל חרטא אחרת ... אני מפחד מהתגובה שלהן כשאנחנו במזמוז אז אני לא חותר לסקס ...
    תגידו לי כדי שאני אדע מה לעשות עם זה כשיגיע הרגע.
    תודה מראש!

2. קישורים ממומנים

מה שלא תעשה יהיה lmr כלשהו. לי אישית יצא לשכב עם שתי בתולות, עם הראשונה שהיא הייתה חברה שלי כבר 4 חודשים והיה לא מדהים, גם לא ידעתי פיקאפ והייתי חסר נסיון. השניה הייתה כבר כשהייתי מנוסה יותר, הפיקאפ כבר עמד לרשותי ולכן לדעתי הלך יותר בקלות.
    הטיפים שלי זה לעבוד המון על נוחות באינטימיות, נוחות בכללי ומשיכה כדי לאזן את המצב. נוחות באינטימיות זה אומר להיות איתה הרבה זמן במצבים אינטימיים, ככה כשתגיעו לסקס עצמו היא כבר תהיה פחות לחוצה (נכון אגב גם לגביך). חוק ה7 שעות של מיסטרי לא בדיוק עובד פה לדעתי, צריך להשקיע יותר בקשר איתה.
    אם נתאר את הקשר שלנו מבחינת רמת נוחות ומשיכה כתלות בזמן עד הסקס בתור גרף, הגרף יראה הרבה יותר ארוך מגרף של קשר רגיל עם אנשים מנוסים מינית. אתה ככה מרכך את הlmr.
    הקטע הוא, שגם אם המצב מאוד נוח בינכם מכל הבחינות, זרימה לסקס ללא סוג של התראה מראש תתקבל באיזה-שהוא lmr. זה למה אני חושב שעוזר להעלות את הדברים לפני השטח, תבוא אחרי שבנית נוחות גבוה מאוד וכבר הייתם במצבים אינטימיים ותשאל אותה אם היא רוצה לנסות לעשות סקס. חוץ מזה, תנסה לעזור לה לשכנע את עצמה שזה בסדר עם משפטים כמו "בואי ננסה, אם זה לא ילך תמיד אפשר לעצור" ומצד שני עם הרבה חירמונים מסביב שכל פעם מתקדמים צעד קדימה לכיוון הסקס.

לדעתי חשוב להזכיר, הפעם הראשונה לנשים (גם לגברים, אבל פחות) היא מאוד מיוחדת. זאת חוויה טראומטית בשבילה... היא נקשרת אליך (יש לי חבר בן 29 שאומר לי שהבחורה הראשונה שלו שהוא גם הראשון בשבילה, נשואה + 2, עדיין מתקשרת אליו בשביל סקס). תזכור להשאר רגוע, תתחשב בה כמה שאפשר, קח הכול יותר לאט, תן לה להתרגל לרעיון וגם במהלך הסיטואציה קח את זה רגוע, אל תלחץ ואל תלחיץ.
    הכי חשוב: אל תבוא בגישה מפוחדת של "שיט זאת הפעם הראשונה, מה אני אמור לעשות איתה?" אלא בגישה של "יש! פעם ראשונה סקס, אני רוצה לעשות לה הכי טוב שאני יכול ולעשות כיף".
    בכל מקרה, אל תלחץ מהפעם הראשונה שלך, כי יראו שזאת הפעם הראשונה שלך גם אם לא תגיד. דווקא להראות שאתה לא מנוסה אבל רוצה ללמוד מראה יותר על בטחון.

בהצלחה.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

הדעה שלי עוד לא מבוססת באופן מוחלט,ואני לא יכול לערוב לגמרי לנכונות שלה, אבל:

לפי מה שראיתי/שמעתי/אספתי עד עכשיו מהשטח- בתולות צריכות הרבה הרבה יותר נוחות כדי להגיע למצב של סקס. זה אומר שאתה בדר"כ לא תזיין בתולות אחרי כמה ימים/שבוע כמו מטרות רגילות. תדע שזה בשבילן משהו מאוד רציני וכבד... מה שאומר שתצטרך להיות חבר שלה כמה חודשים כדי לזיין אותה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אם אכפת לך מהבחורה, תן לה את אותה התשומת לב שאתה רוצה לתת לה כי אכפת לך ממנה, ואם לא אכפת לך ממנה, תפסיק לבזבז לעצמך את הזמן וצא עם מישהי שלא תעשה לך הצגת חצות בכל פעם שתכנסו למיטה.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אם אכפת לך מהבחורה, תן לה את אותה התשומת לב שאתה רוצה לתת לה כי אכפת לך ממנה, ואם לא אכפת לך ממנה, תפסיק לבזבז לעצמך את הזמן וצא עם מישהי שלא תעשה לך הצגת חצות בכל פעם שתכנסו למיטה.
    סיכם לך הכל וצודק במאה אחוז!

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

אכפת לי , אני לא מעוניין לבזבז את הזמן שלי על בחורות ריקות מתוכן , שלא מעניינות אותי בשום אופן ...
    אז תודה לכם! הבנתי שאני כנראה אצטרך להשקיע הרבה זמן בבחורה , אין לי בעיה עם זה .
    נוחות וזמן בכיף!
    אז השאלה היא , לדבר איתה על זה? מה אני אומר לה? שיהיה לשנינומיוחד וכאלה דברים ? או להראות לה שאני שולט במצב ואין ממה לדאוג?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    אכפת לי , אני לא מעוניין לבזבז את הזמן שלי על בחורות ריקות מתוכן , שלא מעניינות אותי בשום אופן ...
    אז תודה לכם! הבנתי שאני כנראה אצטרך להשקיע הרבה זמן בבחורה , אין לי בעיה עם זה .
    נוחות וזמן בכיף!
    אז השאלה היא , לדבר איתה על זה? מה אני אומר לה? שיהיה לשנינומיוחד וכאלה דברים ? או להראות לה שאני שולט במצב ואין ממה לדאוג?

שכבתי עם 3 בתולות, לא היה ברשותי את הכלים של הפיקאפ אבל תמיד התעניינתי בפן הפסיכולוגי של כל העניין הזה, יותר מזה, אני משתמש כרגע רק בטכניקות בשביל שני השלבים הראשונים של הפיקאפ(הכרות, נוחות, לפי המודל M3) כי השיטות שלי עובדות לי.

בכל אופן אני יגיד לך מה אני עשיתי, וחשוב לציין שהיה אכפת לי מכל אחת מהן(היינו חברים ולא הייתי סתם מניאק), דיברתי איתן על זה, לא 'בואי נעשה סקס' אלא הכנסתי את זה בצורה הרבה יותר עדינה..טיפטפתי לתוך התת-מודע, דבר ראשון אני הדגשתי את העובדה שבנות מביעות את עצמן מילולית לעומת גברים שמתקשים להביע את עצמם ככה ומביעים את עצמם יותר פיזית(לא שיקרתי פה, אצלי זה נכון ב100%), סיפרתי כמה אני בן אדם חם שאוהב מגע ושאני אוהב לעשות טוב למי שאיתי, דיברתי על חיבור של הנפש והגוף ועל החוויה הזו.
    הראתי ביטחון לאורך כל הדרך(גם בפעם הראשונה שלי אגב..).
    אם היא חשובה לך אז תן לה את הזמן שלה, ותדאג שזה יהיה מיוחד בשבילה ובשבילך (היא תזכור את זה לכל החיים..).

אהה, ושיהיה לך ברור שאלא אם כן תסכמו מראש כנראה אתה תתקל בLMR..

מעבר לזה, אני נוטה להתקדם לאט יחסית עם הנושא הזה.. מתקדם לפי שלבים HJ->BJ->FC ככה אני יוצר נוחות בין שלב לשלב וגם נוצרת סוג של לגיטימציה להמשיך הלאה מבחינתה(מבחינת זמן )

אז לסיכום:
    , לדבר איתה על זה? כן
    מה אני אומר לה?תראה בתגובה שלי, אם אתה צריך עוד תדבר איתי בפרטי
    לה שאני שולט במצב ואין ממה לדאוג? כן

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מסכים עם דה נאטס.

חוצמזה אף פעם לא קיבלתי LMR ובטח שלא מבתולה, LMR מקבלים אנשים שלא יודעים לחרמן תבחורה שלהם ובמיטה הם כמו בול עץ והם יודעים לגעת כמו שאני יודע סינית.

תפסיקו לזיין פה תשכל הם התאוריות המפגרות של "בתולה=100% LMR" כי לא רק שאין דבר כזה 100% (המצאה של אנשים טיפשים למדי) אלא גם אין לLMR קשר להאם בחורה בתולה או לא.

ורק AFC מדברים עם בחורות על סקס - אתה רוצה לזיין מישי? סתום תתחת ותקדם עניינים ותתמודד עם התנגדויות ושיט טסטים. מנשיקה עד לסקס. במקום לבוא ולנסות לשכנע אותה - מי היא בכלל?

אה וחוק 7 שעות זה בולשיט ו"יותר מזה צריך להשקיע בבתולה כי זאת בתולה (WTF)" גם בולשיט ומי ששכב עם יותר מ10 נשים יסכים איתי פה. האחרים ימשיכו לאונן מנטאלית.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 16-12-2010 בשעה 12:24.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    מסכים עם דה נאטס.

חוצמזה אף פעם לא קיבלתי LMR ובטח שלא מבתולה, LMR מקבלים אנשים שלא יודעים לחרמן תבחורה שלהם ובמיטה הם כמו בול עץ והם יודעים לגעת כמו שאני יודע סינית.

תפסיקו לזיין פה תשכל הם התאוריות המפגרות של "בתולה=100% LMR" כי לא רק שאין דבר כזה 100% (המצאה של אנשים טיפשים למדי) אלא גם אין לLMR קשר להאם בחורה בתולה או לא.

ורק AFC מדברים עם בחורות על סקס - אתה רוצה לזיין מישי? סתום תתחת ותקדם עניינים ותתמודד עם התנגדויות ושיט טסטים. מנשיקה עד לסקס. במקום לבוא ולנסות לשכנע אותה - מי היא בכלל?

אה וחוק 7 שעות זה בולשיט ו"יותר מזה צריך להשקיע בבתולה כי זאת בתולה (WTF)" גם בולשיט ומי ששכב עם יותר מ10 נשים יסכים איתי פה. האחרים ימשיכו לאונן מנטאלית.
    עצה ממני, תפסיק לראות דברים בשחור ובלבן, תפסיק להתלהב על אנשים שלא יעזור לך להתלהב עליהם,תפסיק להכניס מילים לפה של אנשים ותתחיל לקרוא יותר טוב, כי אתה סתם יוצא טיפש.
    בעצם, אני לא רואה למה להגיב לך כי כמו שקראתי עד עכשיו אתה עם הראש בקיר בכל מקרה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

היום יש יותר מידי דברים שלא קשורים לסקס שמעורבים עם הפעם הראשונה (החברות שלה ומתי הן עשו את זה, ההורים, חברים קודמים שלחצו, "אם הוא יספר", אם זה יכאב או לא..) שלהתייחס לתחום מסויים בשביל לתת ביטחון (מי שקרא את מה שכתבתי על הפירמידה של מסלו יודע שלא משנה מה היא אומרת שהסיבה, הסיבה היא קודם כל חוסר ביטחון, אחר"כ הרגשה של חוסר שייכות -יחס, ובסוף הפירמידה הרגשה של חוסר שליטה), זה בעצם לירות בעצמך ברגל - כי יכול להיות שתפספס בסיבה האמיתית שגורמת לחוסר ביטחון ואז רק תעלה לה עוד תהיות לראש.

הרגשה כללית של ביטחון, שאף אחד לא צריך לדעת, ש"אני פה בשבילך" זה מה שאתה צריך לשדר, אם עוד יש התנגדות, ביטויים לאכפתיות (למי שלא אכפת להגיד למישהי "אני אוהב אותך" מבלי להתכוון, או שהוא באמת אוהב זה יהיה קל), ואם עדיין יש התנגדות, ביטויים לשליטה,
    "איך שנוח לך" "תראי לי איך" "בקצב שלך" ותמיד לתת 2 אופציות במקום לשאול שאלות פתוחות. כשאתם שואלים שאלה שאי אפשר לענות עליה ב"לא" הסיכוי שתקבלו "לא" נמוך יותר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    היום יש יותר מידי דברים שלא קשורים לסקס שמעורבים עם הפעם הראשונה (החברות שלה ומתי הן עשו את זה, ההורים, חברים קודמים שלחצו, "אם הוא יספר", אם זה יכאב או לא..) שלהתייחס לתחום מסויים בשביל לתת ביטחון (מי שקרא את מה שכתבתי על הפירמידה של מסלו יודע שלא משנה מה היא אומרת שהסיבה, הסיבה היא קודם כל חוסר ביטחון, אחר"כ הרגשה של חוסר שייכות -יחס, ובסוף הפירמידה הרגשה של חוסר שליטה), זה בעצם לירות בעצמך ברגל - כי יכול להיות שתפספס בסיבה האמיתית שגורמת לחוסר ביטחון ואז רק תעלה לה עוד תהיות לראש.

הרגשה כללית של ביטחון, שאף אחד לא צריך לדעת, ש"אני פה בשבילך" זה מה שאתה צריך לשדר, אם עוד יש התנגדות, ביטויים לאכפתיות (למי שלא אכפת להגיד למישהי "אני אוהב אותך" מבלי להתכוון, או שהוא באמת אוהב זה יהיה קל), ואם עדיין יש התנגדות, ביטויים לשליטה,
    "איך שנוח לך" "תראי לי איך" "בקצב שלך" ותמיד לתת 2 אופציות במקום לשאול שאלות פתוחות. כשאתם שואלים שאלה שאי אפשר לענות עליה ב"לא" הסיכוי שתקבלו "לא" נמוך יותר.
    חח לגבי השתי שאלות מזה מזכיר לי שאני שואל בדר"כ "בולעת או יורקת?"

מסכים במאה אחוז עם מה שאתה אומר.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

תודה לכולם !
    הבנתי ואפשר לנעול

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect