קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 14:13
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 19:56
  3. יש פה בנות!!!!!! שרוצות בראש
    על ידי המלטף המרטש בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 17:34
  4. יש פה בנות!!!!!! שרוצות בראש
    על ידי matan l בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 19:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

כלום לא מסתדר בראש

ברירת מחדל כלום לא מסתדר בראש

כלום לא מסתדר לי בראש פשוט!
    קראתי כבר את MM וMB וגם את כל המאמרים בפורום ועכשיו אני עוד מעט מסיים את how to become an alpha male
    אבל כלום לא מסתדר לי בראש תמיד שאני מדבר אם מישהי משום מה אני נתקע
    אני פשוט לא זוכר כלום ונכנס ללחץ ואז גם אין לי מה להגיד אני לא מצליח לזכור כלוםםם פשוט כלום
    זה רק אני ככה? או שזה קורה לעוד אנשים =/
    אם מישהו יודע איך לפתור את זה ולא לקבל בלאק אוט ולהכנס ללחץ זה יעזור מאוד תודה!!

ועוד משו: אני בן 15 זה מוקדם מידי בשביל ללמוד פיק-אפ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ואהבת לרעך כמוך

קודם כל תצא מהאנונימי !!

שתיים זה מקרה פשוט של עודף מידע..
    תקרא מאמר ואז תצא ישר לתרגל בשטח לפני שאתה קורא מאמר אחר
    כי תסכים איתי שאם אתה תקרא את כל התנ"ך ואז תבחן רק על ספר דברים פרק ב'
    אתה לא תדע כלום !
    "i just look into her eyes until she stops talking and then i kiss her"

"michael kelso"

זאת הרוטינה שלי

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    כלום לא מסתדר לי בראש פשוט!
    קראתי כבר את MM וMB וגם את כל המאמרים בפורום ועכשיו אני עוד מעט מסיים את how to become an alpha male
    אבל כלום לא מסתדר לי בראש תמיד שאני מדבר אם מישהי משום מה אני נתקע
    אני פשוט לא זוכר כלום ונכנס ללחץ ואז גם אין לי מה להגיד אני לא מצליח לזכור כלוםםם פשוט כלום
    זה רק אני ככה? או שזה קורה לעוד אנשים =/
    אם מישהו יודע איך לפתור את זה ולא לקבל בלאק אוט ולהכנס ללחץ זה יעזור מאוד תודה!!
    כמו שכבר אמרתי וכמו שאמרו מעליי - אתה קורא יותר מדי בלי ליישם.
    אתה לא תוכל להצליח במשהו רק מקריאה , יש את החלק ה"תיאורטי" ויש את החלק ה"מעשי" , זה 2 דברים נפרדים.
    אתה צריך לקרוא , ליישם. לקרוא עוד משהו , ליישם גם אותו. זה סדר הפעולה הנכון.

ועוד משו: אני בן 15 זה מוקדם מידי בשביל ללמוד פיק-אפ?
    זה לא הגיל זה התרגיל
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

הבעיה שלך היא שאתה קורא יותר מדי. זה נקרא באנגלית analysis paralysis.
    לך ותקרא עכשיו רק את החלק של A1 בMM. צא לשטח, תקבל דחיות ותכשל. תחזור לקרוא את זה שוב. צא לשטח עד שזה מצליח. עכשיו תתחיל לקרוא את A2- וכך הלאה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אתה צריך לקרוא , ליישם. לקרוא עוד משהו , ליישם גם אותו. זה סדר הפעולה הנכון.
    אבל איך?????? לי בחיים לא יצא לקרוא מאמר ולהצליח ליישם אותו, גם כשניסיתי שבוע שלם.
    אצלי הכל בא לבד, עם הזמן, בלי שליטה על זה, זאת הבעיה שלי בכל התחום ומה שעוצר בעדי מבאמת להתקדם ולהשיג את המטרות שאני רוצה. קל לומר לאחר "קרא, תיישם!" אבל קשה לבצע זאת בעצמך!
    קשר עין למשל זה משהו קל שאפשר לבצע אותו תוך חמש דקות ברמה ממש טובה.. אבל חוץ מזה לא ראיתי כאן דברים שבאמת ניתן להתאמן עליהם ולאחר תרגול אתה תצליח לעשות אותם, זה פשוט לא עובד ככה!
    הרי אתה מסכים איתי שלא משנה אם תיגש לחמישים מאה או מאתיים בחורות היום.. אתה לא באמת תצליח להתמחות בקינו.. ולהתחיל לגעת.
    בשביל לפתח את הקינו שלך אתה לא צריך בחורות בכלל.. אתה צריך שינוי תודעתי כלשהו שיגרום לך להתגבר על הפחד שלך לגעת.
    אצלי לפחות, אותם "שינויים תודעתיים" אף פעם לא התרחשו בעקבות זה שניגשתי לנשים ופלרטטתי איתן.. אלא זה היה תהליך ממושך ששרף לי המון זמן, מאמץ והנאה.

ובפעם השניה, בגלל זה אני כלכך מעריך את THENUTS! בגלל שהמאמרים שלו חוסכים לנו לפחות חצי מהדרך וגורמים לנו לשנות תודעה רק מעצם הקריאה.. ובמאמרים שלו ישנם דברים בסיסיים שקלים מאוד לביצוע! אתה לא יכול לומר ל-THENUTS שאינך מסוגל לבצע את המדריכים שלו.. (רק עיוור יוכל לומר לו את זה) אני חושב שצריך לאמץ את המודלים שלו ולכתוב מאמרים בסגנון שלו, שחוסכים לנו מחצית מהדרך ומהסבל ונותנים דברים סופר-פרקטיים. גם מה שיפה אצלו זה שהמאמרים שלו מכוונים אותנו לכיוון הנכון, לעיקר, ל-20%! (חוק פארטו) ולא מתעסקים בקישקושים שמסביב.

דין, יש לך דרך כלשהי באמת לגרום לי ולפותח האשכול לקרוא מאמר ולהצליח בסופו של דבר ליישם אותו? אני כבר ארבע שנים בפיקאפ
    ואף פעם לא הצלחתי לקרוא - ליישם, אצלי זה יותר הלך בצורה הזאת:
    לקרוא, לקרוא, לקרוא -> לחיות, לחיות, פתאום לבצע את אחד המדריכים, לחיות,לחיות, פתאום להצליח לבצע את אחד המאמרים, לחיות, לחיות, לחיות, פתאום מצליח לבצע קינו, לחיות, לחיות, לחיות.
    במילים פשוטות יותר, אף פעם לא הצלחתי לבצע שיטה מסויימת באופן מודע ובשליטה מלאה, תמיד זה בא "פתאום" בצורה טבעית ומקרית לחלוטין ולאחר מכן שוב לא הצלחתי לבצע את אותה השיטה.. וזה כבר מתסכל כי ככה לא מפתחים מיומנויות.

לדעתך יש דרך להתגבר על זה?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

זה לא כמו להתכונן למבחן, אתה לא צריך לשנן שורות, או טכניקות או אפילו רוטינות (אם אתה לא רוצה). אין לך מה לקבל בלקאווט, זה לא שיש משהו שאתה צריך לזכור.

תתחיל בדברים הקטנים - תקנה דאורדורנט. תארגן ת'חדר. תתחיל להסתובב עם טיקטק בכיס. תקנה קונדומים, שיהיה. תצא מנקודת הנחה, שאתה יכול להביא מישהי אליך הביתה. אם אתה יוצא, תתארגן לפני זה, תדע שאם אתה יוצא, יש סיכוי שתחזור עם מישהי הביתה.
    (כל מי שמצא את עצמו בלי קונדומים - זה רק אומר שלא ציפיתם שתצליחו, ואני כועס מאוד.)

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

לי יש את אותה הבעיה עם ידידה שלי...
    אני מרגיש שרק איתה שום דבר לא מסתדר לי , ואני מתנהג איתה אחרת ממה שאני מתנהג עם בחורות אחרות..
    עשיתי לה קרוב-רחוק ואז גם היא התחילה להתרחק , ואז כשדיברנו שלחתי לה קצת עקיצות ונראה לי שהיא נעלבה..

בקיצור - המסקנה שלי מכל זה היא שלא צריך כל הזמן לעשות הכל לפי הפיקאפ , צריך לחשוב מה מתאים - ולעשות מה שאתה חושב , לא סתם לפי מה שאומרים במיסטרי וכל אלה..

כמו שבנהיגה אתה לא נוסע כל הזמן לפי המהירות שמגבילים אותך , צריך לנהוג לפי מצב הדרך - ככה גם עם בחורות.
    צריך להתנהג לפי המצב , ומבחורה לבחורה זה שונה.
    נערך לאחרונה על ידי TOM91; 17-12-2010 בשעה 00:50.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

סוניק , כשאני אומר לקרוא-ליישם
    הכוונה היא לא לקרוא-להפסיק לקרוא לכמה זמן ואז שוב לקרוא.
    להפסקה שאתה לוקח יש משמעות , יש תפקיד. צריך ליישם את מה שקראת. לא להמשיך בחיים הרגילים ולצפות שחלק מה שקראת יתיישם מעצמו. זה יקרה , כי בשלב מסויים במהלך שיחה אתה נזכר פתאום במשהו שקראת ומיישם.
    אבל כמו שאמרת , ככה לא מפתחים מיומנות.

מה זה ליישם?
    ליישם זה אחרי שאתה קורא מאמר - להציב מטרות.
    "להיות רגוע יותר"
    "לא לגמגם כשאני מדבר איתה"
    "לפתח שיחה טובה עם כל בחורה שאני מדבר איתה"
    תלוי בנושא שקראת.
    סיימת לקרוא ולהציב מטרות?
    תתחיל את היום שלך יום אחרי זה בזה שאתה קורא את המטרות שבחרת , ויודע מה אתה מצפה.
    תדמיין את עצמך עושה את הדברים האלו.

דמיון זה האמצעי הכי טוב להשגת מטרות. ככה אתה כבר יודע פחות או יותר מה אתה אמור לעשות ואיך פחות או יותר זה אמור להתבצע.

נגמר היום?
    תבדוק - מה עשית , מה לא עשית?
    תנסה לנתח - מה הבעיות ? מה אתה צריך לחזק בך?
    תן לעצמך משוב - מה עשית טוב ? - תמשיך ככה. מה לא עשית טוב? שים לב לנקודות האלה , רשום אותם - ומחר בבוקר , הוסף אותן למטרות שלך.
    "לא לשלוח עקיצות מוגזמות מדי" , למשל היא מטרה שיכולה להתווסף לך לרשימה אחרי יישום , אם הטעות שעשית באותו היום היא עקיצה מוגזמת מדי.

שוב - אין כאן "שיטות".
    אני גם לא מאמין בשיטות האלו , זה הכל נהיה מצועצע ורובוטי.

תקרא את המאמר המסכם שרשמתי. (לא בבת אחת כמובן)
    זה מתייחס בדיוק למה שאני מדבר עליו כל הזמן. אתה לא מיישם "קינו". אתה מיישם את התכונה של "להיות פלרטטן".
    אתה לא יוצא לרחוב במיוחד בשביל "לגעת בכמה שיותר בנות" , אלא בשביל "לחזק את התכונה הזו כמה שיותר"

הצבת מטרות נכונה
    תתחילו להציב מטרות שמתייחסות יותר אליכם ואל השיפור העצמי שלכם מאשר על הסביבה.
    כשהמטרה שלכם היא נאמר "לגשת לכמה שיותר בחורות ולהתחיל איתן. להתגבר על הפחד-גישה"
    אז סבבה , ניגשתם ל-200 בחורות , כי זאת הייתה המטרה שלכם.
    יום אחרי זה תצליחו לגשת רק ל-150. תהיו מבואסים כי לא הצלחתם להגשים את המטרה שלכם.
    אבל אם הצבתם לעצמכם מטרה "להתגבר על הפחד-גישה שלי , ולהפוך לבן אדם שיכול לדבר עם מי שהוא רוצה."
    ניגשתם רק ל-10 בחורות , אבל וואלה -הגעתם איתן לשיחה טובה , ואתם מרגישים שאתם יכולים לגשת למי שרק תרצו , מתי שרק תרצו.
    יום אחרי זה ניגשתם רק לבחורה אחת. אבל מישהי יפה , מישהי שרציתם.
    ההבדל בין 2 הדוגמאות הוא שלא נכנסתם לדאון במקרה השני , כי בכל מקרה - אם זה 200 בחורות , 20 או אפילו בחורה אחת - התקדמתם קדימה בשיפור העצמי שלכם = התקדמתם לעבר המטרה.

ככה בקצרה , בלי הרבה חפירות :
    יישום = הצבת מטרות , ביצוע בשטח , ומשוב בסוף יום.

כמה נקודות לסיום :
    1. לא הצלחת ליישם "אף שיטה" כי לנסות לבצע שיטה מסויימת זה כמו לשחק משחק. זה כמו להכנס לדמות.
    אתה לא אמור לעשות X ואז Y ואז Z ואז הבחורה שלך.
    זה לא אמור לעבוד ככה , זה מצועצע , זה רובוטי , זה לא כייף !
    אל תנסה ללמוד מיסטרי , סטייל או מישהו אחר.
    אתה אמור להיות עצמך , בלי שיטות או נוסחאות.
    אתה אמור לאמץ לעצמך תכונות , וייקח זמן לאמץ אותם - אבל זה ישתלם לך.
    בצורה הזו , אתה לא תבצע שיטה שתעבוד לך לשבוע , ואז פתאום זה לא יעבוד ותיכנס לדאון.
    ברגע שתאמץ את התכונות , אתה תבצע דברים כי ככה אתה חושב שצריך לעשות. זה מי שאתה. אתה לא נכנס לשום תפקיד.

2. אמרת לי ש"אי אפשר ליישם ב-5 דקות" , וש"גם אם תפנה ל-200 בחורות זה לא יעזור" - איפה ראית אותי אומר את אחד הדברים האלה?
    אמרתי שסדר הפעולה הוא קריאה-יישום , קריאה-יישום. כנראה לא הבנת אותי נכון - אבלו אלו דברים שלוקחים זמן , גם רשמתי במאמר המסכם.
    אבל אם אתה כבר משקיע את הזמן הזה , תשקיע אותו במשהו לחיזוק ושיפור האישיות והתכונות שלך , לא לשינון רוטינות או לביצוע סדרת פעולות ש"תביא אותך להצלחה עם בחורה". נכון , אולי זה יביא אותך להצלחה עם בחורה , אבל אתה נכנס לתפקיד.
    אומרים לך מה לעשות , זה לא באמת אתה.
    אומרים לך תעשה X תקבל Y. אז איפה המשחק פה? איפה הפאן?

רצית מעשי ? משהו ש"אפשר לבצע" ?
    סוף היום אני רוצה שתרשום לעצמך על דף את כל האינטראקציות (העיקריות) שלך עם בחורות , ובעיקר - כל מה שאתה חושב שלא עשית טוב.
    קח מהמאמר שלי את 8 התכונות. רק את הכותרות שלהן.
    עכשיו תסתכל שוב במה שעשית ותשייך את זה לתכונות שאתה צריך לחזק.
    אם זה - "לא ניגשתי לבחורה כי פחדתי" - תשייך את זה לרוגע ונינוחות.
    אם זה - "לא קידמתי עניינים , למרות שיכולתי. 5 דקות אחרי זה הבנתי שהייתי צריך לעשות משהו שלא עשיתי" - תשייך את זה ל"להיות פלרטטן" או ל"סמכותי ודומיננטי".
    בסוף היום תהיה לך רשימה של תכונות שאתה צריך לשפר.
    עכשיו תקרא קצת מהמאמר , מהחלקים שמתייחסים למה שאתה צריך לשפר - ויום למחרת - נסה לשפר את זה !

אז נכון , זה לא תרגילים ש"תעשה X מאה פעמים , ואז תהפוך לפיקאפר !!" - זה לא קסמים פה.
    אתה מחזק את התכונות שלך , ואין משהו משמעותי שיעזור לך יותר מזה.

זהו , מקווה שהבהרתי הכל - ואם יש עוד שאלות , אל תתבייש.

לסיום , והכי חשוב -
    אף פעם אל תשווה את עצמך לאחרים. תשווה את עצמך לעצמך של אתמול.

מקווה שעזרתי.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 17-12-2010 בשעה 07:32.
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

הרי אתה מסכים איתי שלא משנה אם תיגש לחמישים מאה או מאתיים בחורות היום.. אתה לא באמת תצליח להתמחות בקינו.. ולהתחיל לגעת.
    לא מסכים. אם אתה יודע מה אתה עושה, ואתה הולך לפי קווים מנחים ברורים ותוכנית פעולה(המיסטרי מתוד לדוגמה), אתה תשתפר אחרי שתפתח 150 סטים. בדוק. מה שכן אתה צודק, לעשות את זה סתם ככה- בלי שיטה ברורה,ב"טבעיות"- זה לא שווה הרבה, זה כמו לירות על אוטומט.
    אלא זה היה תהליך ממושך ששרף לי המון זמן, מאמץ והנאה.
    כמו שאמרת, בסוף מצליחים- אבל זה מפרך.
    מציע לך לקרוא את זה: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=526854

ובפעם השניה, בגלל זה אני כלכך מעריך את THENUTS!
    +11111111111111111111111 מסכים! בנאדם תותח
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 18-12-2010 בשעה 16:31.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

לא מסכים. אם אתה יודע מה אתה עושה
    אבל אני לא יודע מה אני עושה, בגלל זה נולד תחום הפיקאפ ובגלל זה הרוב כאן לומדים ממדריכים, ספרים סרטים וקורסים.

ואתה הולך לפי קווים מנחים ברורים ותוכנית פעולה(המיסטרי מתוד לדוגמה), אתה תשתפר אחרי שתפתח 150 סטים.
    ובדיוק לזה התכוונתי.. גם אם תיגש ביום אחד ל-500 בנות בשביל לפתח את הקינו שלך, שום דבר לא ישתנה יותר מידי!
    (כי אתה תחזור על הטעויות שלך שוב, שוב ושוב!).
    לעומת זאת, כשיש לך מתודה מדוייקת, שהעיפה ממך את כל הטפל ועזרה לך להתמקד בעיקר - ההתקדמות היא מתבקשת, טבעית וצפויה! (מה שלא טבעי זוהי ההתרגשות של אחרי זה לאור התוצאות ושגברים מאבדים את הראש והופכים למכורים אבל על זה נדבר בפעם אחרת).

ובגלל זה אני כלכך "קוטר" לגבי העניין.. כי רוב המדריכים הנגישים באינטרנט לא באמת יהיו מדוייקים ואפילו ידרבנו אותך לבצע את אותו מודל אלא במקרה הטוב יהוו לך רק השראה, לא מעבר.

דין, רשמת כאן דברים נכונים יותר ונכונים פחות, אנסה לאמץ את מה שנכון לגבי.
    לגבי הקטע המעשי, לא אשתמש בו כרגע, אני כבר גדוש בשיטת, דרכים ותורות.. הגיע הזמן להוריד ממני את כל זה, להניח הכל על השולחן ולהתחיל לבדוק אחד אחד.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 18-12-2010 בשעה 16:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

תשמע, בעקרון זה לא יבוא לך בבום, אלו דברים שצריכים לתרגל.
    לדוגמה, למדת היום סוגי פתיחות? יפה, אז אתה תלך ותתרגל רק את הפתיחות במשך כמה ימים.
    לאחר שתרגלת מספיק, תקרא על מה עושים לאחר הפתיחה, או כמו אצל המתודה של מיסטרי A2, תלמד את זה, ותצא לתרגל יחד עם הפתיחה.

זה מה שעושים, אין קיצורי דרך, לאט לאט בונים את הידע בשטח ואת הידע בראש, וככה על יסתדר לך.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

לי אישית העניין הסתדר בראש מצויין, אבל אני "נכנסתי לתחום" כבר אחרי ניסיון עם בנות ובגיל מבוגר יותר, הייתי יכול להראות את הטעויות שעשיתי ולראות דברים שעשיתי נכון לפני זה

במצב שלך, (כמו שכבר כולם אמרו לך).. תצא ו"תנתח" את מה שקרה אחרי שזה קרה ויותר חשוב, ברגע שזה קורה תעשה את מה שאתה חושב שכדאי לך לעשות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect