![]()
מילאן - רומא
מסגרת:
המחזור ה- 17 של הליגה האיטלקית.
תאריך:
18.12
שעה:
21:45
שידור:
ערוץ ספורט 5
אצטדיון:
סאן סירו
מילאן לקראת המשחק:
מילאן עושים עונה מצוינת ויש להם רק 2 הפסדים מתחילת העונה, ופתחו פער של 6 נק' בפסגה.
הם מגיעים אחרי עוד ניצחון קל מבחינתם עם 3-0 על בולוניה. פאטו, רונאלדיניו, רוביניו ואיברהימוביץ' סוחפים את מילאן לעונה מצוינת, ופתיחת הכיס של הבעלים בתחילת העונה עשו רק טוב לאדומים שחורים שנראים מצוין, ונראה כי תהיה אליפות למילאן אחרי הרבה שנים.
מילאן צריכים את הנק' מול רומא כדי לסיים את החלק הראשון של העונה (כמעט ) בטעם טוב, וזה ייתן להם פוש גדול להמשך העונה.
הם בבית ויבואו ללחוץ את רומא מהפתיחה כדי להשיג את הנק' החשובות ביותר האלה, וינסו לעקוץ את רומא שנראים לא טובים ויציבים העונה, וזה יכול לעזור למילאן במשחק הזה.
רומא לקראת המשחק:
רומא אומנם ניצחו 1-0 את בארי החלשה, אך נראו לא טוב מול האחרונה בליגה, והם מאוד לא יציבים העונה.
הכתומים אדומים ספגו כמעט את אותם כמות של כיבושים שגם היא נמוכה ולכן הם נמצאים "רק" במקום השישי בטבלה.
רומא חייבים את הניצחון כדי שהם יצליחו להילחם על מקום בליגת האלופות בשנה הבאה, וניצחון בסן סירו על מילאן יביא הרבה שקט וביטחון להמשך אצלם.
במידה ורומא לא ינצחו שוב פעם, ויאבדו עוד נק', זה יכול להשפיע בצורה מאוד לא טובה על המועדון, ובמידה וברומא רוצים צ'אנס לליגת האלופות הם יצטרכו פה לפחות תיקו, שייתן פוש גדול להמשך העונה שלהם.
יביאו עוד ניצחון? פאטו את איברהימוביץ'.
הימור אישי :
משום מה אני חושב שלמרות שמילאן טובים יותר העונה, ובכושר טוב, הם יתקשו מאוד מול רומא, ואני חושב שרומא יצליחו לגנוב תיקו או אולי אפילו לנצח, ואני מאמין שרומא יסחטו פה תיקו אבל עם שערים.
מה דעתכם? יהיה משחק מצוין?












ספוילר:














