GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8400GS 512MB 64BIT GDDR2
BUS SPEER-X16
זה מה שאני בינתיים ראיתי הכי זול בשבילי.. 190 ש"ח..
התקציב שלי כרגע 230 יש הצעות? והוא מסוגל להעלות IV?
כי ראיתי שהנתונים דורשים 256 זיכרון או 512 על גראפיקה טובה.. ושיזוז מצויין..
GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8400GS 512MB 64BIT GDDR2
BUS SPEER-X16
זה מה שאני בינתיים ראיתי הכי זול בשבילי.. 190 ש"ח..
התקציב שלי כרגע 230 יש הצעות? והוא מסוגל להעלות IV?
כי ראיתי שהנתונים דורשים 256 זיכרון או 512 על גראפיקה טובה.. ושיזוז מצויין..
|
|
ב 230 שקל לא תמצא כרטיס מסך שיכול להריץ call of duty 4 אז למה אתה מצפה מ IV?
תחסוך עד לא פחות מ 800 שקל ואז תקנה את HD 5770
נערך לאחרונה על ידי L1ve4It; 19-12-2010 בשעה 17:51.
למה לא אחי? לחבר שלי יש כזה כרטיס רק 256 זיכרון! ועלה לו הIV היה לי מחשב כמו זה יותר ישן רק יעני ג'יגה זיכרון ו3000+ אותו מעבד רק ששלי זה יעני 3200+ והוא עלה ! על גראפיקה נחמדה מאוד!~ וכרטיס מובנה לא כמו שפה 6100!
שם היה פחות וזיכרון כמובן כמו פה 128..
ועבד לי רק תקוע כמו עכשיו בIV אצל אחי שמנו ת'כרטיס מסך שלו שהוא גם 128 הוא עבד בלי הצבעים שרשמתי בהודעה הקודמת..
וגראפיקה לא מספיקה.
512 זיכרון הבנתי שזה יכול ליהיות על גראפיקה גבוהה.. זה מה שאני הבנתי הלא גראפיקה גראפיקה זה 256 128 זה כמו אצלי..
מה המפרט שלך?
בוא תקשיב, ראית מה כתוב בקשר לIV, המפרט המומלץ נכון? בקיצור, זה לא מספיק אפילו לא 13-17 FPS (תמונות לשניה) אז כמו שאמרתי לך, תחסוך כסף כי בימינו לא קונים כרטיס מסך של פחות מ 512 MB וזה ממש לא מתאים ל IV (תלוי איזה, HD 4850 הוא מעולה) אז יש לך שתי אפשרויות, לחסוך ולקנות את HD 5770, לחסוך ולקנות את HD 4850 שעולה חצי מהמחיר של HD 5770.
ההחלטה בידיך![]()
יש לך מחיר על כל כרטיס?
וכמה זיכרון?
ואם אני יקנה בכל זאת כרטיס כדומה לזה.. אם ג'יגה או 512 יכול לעבוד? וראיתי שיש כזה במחיר טוב.
זה הראשון:
כרטיס מסך Axle 3D GeForce 9300GS 512MB DDR2 64bits
זה השני:
POWERCOLOR ATI RADEON HD 3650 512 MB DDR2 כרטיס גרפי..
מה אומר עליהם?
לא יודע מה הסיפור איתך, אבל אתה כל פעם מביא דגמים ישנים, מה זה הכרטיסים האלה?? ממתי מוכרים כאלה?? לפני 4 שנים אפילו 5 שנים מכרו כאלה, כנס לפה זה הכרטיס הכי טוב שתמצא בסביבות ה 600 שקל, אני מציע לחסוך והכרטיסים שהבאת לא טובים, הם פשוט גרועים.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743506
תשמע בלי קשר לכרטיס מסך המחשב שלך לא יריץ משחקים טובים גם אם הכרטיס שהבאתה.
עדיף לך לחסוך 3000-2500 שקל ולקנות מחשב רציני.
אני איתו, היום אפשר לקנות מחשב טוב ב3000 שקל
נערך לאחרונה על ידי L1ve4It; 19-12-2010 בשעה 23:39.
זהו שאני לא בא להשקיע.. וכל עוד עלה לי הIV לא אכפת לי להשקיע עליו 300 250 שקל על כרטיס מסך אחי לא אכפת לי ישן לא ישן..
כל עוד יעבוד לי הIV..
וראיתי אצל חבר שלי עובד כרטיס ה-8400GS 256 זיכרון עובד אצלו גראפיקה נחמדה ביותר.. לא מחפש פה גראפיקה של גיימר..
היה לי מחשב גיימרים השקעתי ים של כסף לצערי? נשרף לי שם חלקים כל פעם חלק אחר.. העדפתי לא להשקיע במיוחד עכשיו..
ככה ש250 שקל לכרטיס זה דיי גבולי יחסית למחשב כמו שלי.. וכמו שאמרתי..
כל עוד עולה הIV במצב כמו שהוא עכשיו.. אז כרטיס מסך יתן לו עוד וגראפיקה..
דרך אגב כנס לאשכול שרשמתי עזרה לגבי הIV נתתי תמונה ה' יודע למה הוא צילם אותו על שחור..
הוא מראה לי מכונית שקופה רואים ת'אנשים בסדר גמור ולפעמיים נקודות כאלה בצבעים מציקים לעין..
כנס תראה צלמתי אמרתי נראה לכם ועשה לי צילום מסך שחור לא רואים כלום כאילו אני משחק על כלום..
וזה מה שהכי מוזר לי.
אם היה לך מחשב גיימרים וכל הזמן נשרף לך חלקים או שלא היה לך ספק טוב או שלא היה לך ספק טוב,משמע היה לך מפרט לא מאוזן מכאן נובע שלא אתה או מישהו מהפורום בנה לך את המפרט,אני צודק?
ותשמע זה כסף שלך,זוהי ההמלצה שלי ואני עומד מאחוריה.
אם תגיב אחרי ועדיין אתה מתעקש על המלצה על כ.מ חדש אני אמליץ לך על אחד.
נערך לאחרונה על ידי PePSi; 22-12-2010 בשעה 19:55.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אמרתי לך בנושא שפתחת במפרטים ואגיד לך גם פה המחשב שלך ישן ביותר כל כרטיס מסך נורמלי לא יוכל למצות את כוחו ויתן ביצועים בינוניים ומטה בגלל המחשב המיושן שלך ולכן אין מצב שאתה תריץ את המשחק בצורה נורמלית.
תבין אתה מדבר על רזולוציה מאוד נמוכה עם איכות צבעים גרועה שלא נדבר על פילטרים שהכרטיס לא מסוגל בכלל להריץ ולכן אצל החבר שלך רואים גרוע בשורה התחתונה אתה פשוט לא ראית איך אמור המשחק הזה לרוץ על מחשבים נורמליים כנראה ולכן אתה חושב שזאת גרפיקה נחמדה.
עם כל זה אמרתי שם ואגיד גם פה אם אתה מתעקש למרות הכל לא להשקיע במחשב חדש אלא להשקיע רק בכרטיס מסך עלוב הכרטיסים היחידים שיתנו לך את מבוקשך בלי להחנק יותר מידי מהמעבד שלך (והם יחנקו) זה יהיה 5670 או 9600 שיהיו מתאימים להריץ את המשחק על הגדרות נמוכות ובלי פילטרים בקצב נורמלי.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
ענו לך , נעול.
אם יש בפיך עוד שאלות שלא נענו אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי.