מחזור אחרון של שלב הבתים של היול"ב | הפועל ירושלים - קחאסול.
![]()
הפועל ירושלים - קחאסול
מסגרת:
המחזור האחרון של שלב הבתים של היול"ב
תאריך:
21.12
שעה:
20:45
שידור:
ערוץ ספורט 5
אצטדיון:
מלחה
יהיה מפוצץ. מלחה.
כמה דברים לפני המשחק - הפועל ירושלים:הפועל ירושלים וקחאסול סביליה ערכו במלחה את האימונים המסכמים לקראת המפגש ביניהן הערב (שלישי) ב-20:45 במסגרת המחזור השישי והאחרון של שלב הבתים ביורוקאפ. עבור שתי הקבוצות המשחק קריטי ביותר, כאשר מעבר לזהות המנצחת, גם ההפרשים עשויים לשחק תפקיד בקביעת המיקומים הסופיים, כמו גם תוצאות המשחק המקביל בין נימבורק הצ'כית ו-VEF ריגה.
כמה דברים לפני המשחק - קחאסול סביליה:אבל לפני כל החישובים, מחכה לנו משחק. או כמו שעודד קטש הסביר: "מבחינתנו אנחנו חושבים רק על לנצח ולעלות מהמקום הראשון, זה מה שהייתי רוצה שהשחקנים שלי יידעו". ירושלים מגיעה למשחק לאחר המותחן הגדול בשבת מול בני השרון, ותזכה לחיזוק בדמותו של בריאן רנדל, שאמנם סובל מפציעה אבל אמור ליטול חלק בהתמודדות. מי שפצוע ובספק הוא יוגב אוחיון, מה שאומר שפעם נוספת הרבה יוטל על כתפיהם של וויל סולומון ויובל נעימי.
את מילות הסיום שמרנו לנעימי. "אין ספק שהקהל במלחה זה הכוח שלנו. לאורך השנים זה תמיד מה שדחף אותנו פה ואני מקווה שגם מחר זה יהיה ככה", סיכם שחקן הבית הירושלמי במסר לאוהדים האדומים.
"יש שתי אפשרויות לגבי סביליה: או שהם באמת בתקופה פחות טובה, או שהם הרגישו בהתחלה שהבית הזה קל מבחינתם והיו בטוחים שהם יעברו בקלות, ומצאו את עצמם בסיטואציה שהם נאבקים על החיים שלהם", תיאר המאמן הירושלמי את האופן שבו הוא מתייחס ליריבה והסביר את המשמעות של דבריו: "אנחנו לא רק צריכים לנצח קבוצה טובה, אלא קבוצה שיודעת שזה עלול להיות סוף דרכה במפעל, וזה הופך את המשחק ליותר קשה. נידרש להיות אגרסיביים ולשחק חזק בהגנה".
מבחינה מקצועית, קטש אמנם מדגיש שמדובר בקבוצה שאין לה כוכב אחד, או שחקן שאליו הולכים הכדורים, אך גם הוא יודע שברגעים החשובים, השחקנים הוותיקים ייקחו את העניינים לידיים: "אני חושב שכשמדובר במשחקים מכריעים יש נטייה לשחקנים קצת יותר מנוסים, כמו בולוק, לקחת יותר עליהם. למרות שיש לו רק 8 נקודות בממוצע, אני בטוח שכשיגיע הרגע שצריך להכריע את המשחקים, הוא ינסה לקחת על עצמו כמה שיותר".
צריך יום טוב שלו, סלומון (דרך אגב אני שם גם, תנסו לנחש לבד)
הימור אישי :
אני חושב שהפועל לא יאכזבו את הקהל הביתי, בתור אחד שיש לו מנוי, אני מחכה למשחק הזה כבר הרבה זמן, ואני ממש מקווה שהפועל ינצחו היום. לדעתי הפועל כן ינצחו, ונקווה ליום טוב של סלומון את נעימי, ויום חלש של בולוק, ואנחנו מסודרים XD.

)

ספוילר:
ציטוט ההודעה