היי,
אני צריכה מדפסת ללימודים. בעיקרון אני מדפיסה מאמרים ועבודות וחשבתי ללכת על מדפסת לייזר. ראיתי בוואלה שופס מדפסות לייזר ב-300 ש"ח ועוד יש לי הנחה כי יש לי כרטיס של מזרחי טפחות. אתם ממליצים על מדפסת לייזר, או לקנות כבר דיו רגילה?
תודה רבה!!![]()
היי,
אני צריכה מדפסת ללימודים. בעיקרון אני מדפיסה מאמרים ועבודות וחשבתי ללכת על מדפסת לייזר. ראיתי בוואלה שופס מדפסות לייזר ב-300 ש"ח ועוד יש לי הנחה כי יש לי כרטיס של מזרחי טפחות. אתם ממליצים על מדפסת לייזר, או לקנות כבר דיו רגילה?
תודה רבה!!![]()
|
|
איזה מאמרים ועבודות את מתכוונת להדפיס?
ועדיף לייזר לדעתי,לאבי יש לייזר ומהירות ההדפסה שלו היא ברמה בלתי נתפסת ובזבוז הדיו שלו הוא אפסי.
מן הסתם העבודות בשחור לבן
ליזר עדיף לטעמי
גםאניאוהדברסה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תלוי כמה את מוכנה להשקיע..
לסמסונג יש מדפסות לייזר צבעוניות איכותיות מאוד!..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כנראה שזה כבר לא רלוונטי, אבל...
אם את מתכוונת להדפיס בצבעוני אז אין לך מפלט מלקנות מדפסת הזרקת דיו, כי לייזר צבעוני יעלה לך הרבה, וממש לא משתלם.
אם את מתכוונת להדפיס בגווני אפור ללא ספק אני ממליץ על מדפסת הלייזר (כך אין דיו שמתייבש, נגמר במהירות, והדפסה איטית), אך חשוב לבדוק שאין לה מנגנון שמזהה אם הדיו מקורי (למשל, במדפסת של סמסונג יש מנגון לבקרת דיו שפוסל דיו לא מקורי).