מכבי חיפה - ציון 8.
מכבי חיפה נמצאת במקום הראשון עם 34 נק'.
בתחילת העונה חשבתי שהיא תמיד תהיה מאחורי הפועל, מסיבה הפשוטה מאוד: בירם כיאל, ארבייטמן, טישיירה וקינן עזבו אותה והרכשים שהם הביאו (אני מתכוון לסילבה וקאנוטו) לא תרמו הרבה.
לכן אני מאוד מופתע שהיא הצליחה ככה בסיבוב הראשון, והיא צריכה חיזוק דחוף כדי להמשיך להיות שם ולא ליפול.
לדעתי המצטיין בקבוצה הוא קטן.
הפועל ת"א - ציון: 8
הפועל ת"א נמצאת במקום השני עם 32 נק'.
הפועל ת"א בליגה הייתה פחות או יותר לפי איך שציפיתי, אבל ליגת האלופות היא ההפתעה.
אומנם את הסיבוב הראשון פתחה ברגל שמאל, אבל את הסיבוב השני היא הייתה מעולה, ניצחון ושני תיקו. היא הצליחה להתמודד עם מצבי לחץ, לא פחדה נגד האריות של הבית ואפילו קיבלה בונוס בדמותו של הגול המופלא במספרת שכבש ערן זהבי במשחק נהדר.
בינואר צפויים לעזוב אותה איתי שכטר, דגלאס דה סילבה, ואניימה שמאוד אבל מאוד חסרונם תשפיע על הפועל ת"א ואולי מכבי חיפה תנצל את ההזדמנות הזו ולברוח לה כי יהיה קשה להפועל להסתדר בלעדיהם.
לדעתי המצטיין בקבוצה הוא זהבי, אין ספק בכלל.
מכבי ת"א - ציון: 6.
מכבי נמצאת במקום השלישי עם 29 נק'.
אין מילים לתאר את תחושת האכזבה ממכבי ת"א, תקציב ענק עם סגל שחקנים האיכותיים בליגה וזה מה שמכבי מצליחה לעשות? לשלם על ברק יצחקי שנפצע ולא עשה כלום, מזל נאחס, וכמו כן 'בית קברות לחלוצים'.
להגיע למקום השלישי עם הפסדים למכבי חיפה, ושוב פעם בדרבי להפועל? אולי הבעיה היא לא בשחקנים אלא בצוות המקצועי, אף פעם לא התעוררתם? ביכולת הזו אני בטוח שאליפות הם לא יקחו, ואפילו אולי לא גביע.
לדעתי המצטיין בקבוצה הוא אלירן עטר.
הפועל ק"ש - ציון: 8.5.
ק"ש נמצאת במקום הרביעי עם 26 נק'.
אין ספק שהיא נחשבת להפתעה הנעימה של הליגה, הקבוצה הזו [במיוחד רן בן שמעון] הוכיחו שלא צריך תקציב ענק בשביל להגיע לצמרת הליגה, מספיק גם נשמה, אמונה, תקווה וכישרון.
האומנם, לדעתי להגיע לצמרת קלה יותר מאשר לשמור על מקומה בצמרת לכן ק"ש צריכה לחזק כמה עמדות בשביל באמת לבנות קבוצה לתפארת.
לדעתי המצטיין בקבוצה הוא עמאשה/אלרואי כהן.

ציטוט ההודעה
לדעתי את צודק בהכל חוץ מקרית שמונה 

ספוילר: