מישהו יכול להביא לי קומבו ופרוקסי ל steam? פשוט הורדתי captcha killer וזה אומר לי להביא פרוקסי וקומבו תודה מראש.!
מישהו יכול להביא לי קומבו ופרוקסי ל steam? פשוט הורדתי captcha killer וזה אומר לי להביא פרוקסי וקומבו תודה מראש.!
|
|
אם מישהו יכול לשלוח לי קומבו בפרטי תודה.
בוא גם נפרוץ לך ונביא לך את המשתמשים?
למה לא.. הגזמתם כבר עם הבקשות, שוב דבר לא יכולים לבד.
יש לך בעיה? אני לא יודע להכין אני לא מבין בזה אז ביקשתי ממי שמבין אז יאללה סתום ת'פה
חחח ילדון אתה לא ברמה שלי.
וכן.. כל אחד יכול למצוא תוכנות ולפרוץ אבל לא ידעתי שמוגבלים כמוך אפילו לא יודעים לחפש בגוגל..
מקסימום הייתה שואל איך להכין קומבו ומה זה פרוקסי.
וכמו שאמרתי החוצפה שלך.. עלק הכל חסוי השם הגיל הכל. בטח ילד בן 10 שחש את עצמו מול המחשב.
פשוט חכה אני אריץ כמה ברוט אפרוץ למשתמשים ואתן לך אותם.. לא פשוט יותר?
בקשר לקומבואים , אתה יכול להשיג קומבואים בעזרת staph או בעזרת athena.
ופרוקסים יש המון אתרים לכך,אפשר למצוא אותך בעזרת חיפוש בגוגל "Proxy Blogs" או פשוט Proxys
אני יביא לך בפרטי
נערך לאחרונה על ידי iGodDark; 26-12-2010 בשעה 14:04.
טוב לי יש שאלה אחרת... יש לי את התוכנה staph
והיא מוצאת לי קומבואים לאתרי פורנו ולעוד כל מני אתרים שלאחר מכן צריך לסננן. מכל ה280 אלף קומבואים שמצאתי לא היה אחד של סטים. יש דרך להכניס את זה לשם? מקווה לקבל תשובות יותר טובות ממה שקיבל פותח האשכול
תודה
מה אני יעשה אני לא מבין בזה.. וזה שאמר שישלח לי לפרטי לא קיבלתי.. אתם מבינים אז חשבתי שאולי יש לכם מוכנים שאתם לא צריכים זה הכול..
שכחתי אחי חחח שניה אני מביא לך!
תודה אבל אחי יש מצב אתה נכנס שם ל wordlist ומוריד לי את הראשון? זה אומר שאני לא יכול לראות את התוכן..