שלום לכם קהילת אטרף-גרפיקה ועיצוב אתרים,
תחילה, אני מתנצל אם עברתי על חוק מסוים שאוסר על בקשה, ראיתי כמה מהפירסומים פה, אתם מאוד כשרוניים - עלו והצליחו.
אני ומספר מכובד מאוד של חבר'ה מעוניינים לפתוח אתר סיקורי וידאו על מוצרי גיימינג (אוזניות, עכברים, מקלדות ועוד)
ככל הנראה, אנחנו נהיה הראשונים בתחום בארץ ואנחנו מתכננים כבר את ההשקעות הכספיות בתחזוקה וכו' על מנת "להכנס חזק" לתחום.
מכיוון שכבר חשבנו על הכל - כסף, עובדים,עוד אנשים שיסקרו ואפילו אירגנו יחד לעצמנו 3 מצלמות HD במחירים מאוד מכובדים ומקום משלנו לצלם בו בתנאים סבירים - השכרה, וסכום מכובד מאוד של "כסף למקרה בטחון". - נשאר לנו אתר ולוגו.
מכיוון שאין לנו ידע בכלל בעיצוב, וכמעט בכלל בבניית אתרים (רק 2 אנשים שיודעים HTML בצורה מתקדמת למדי וזה לא מספיק)
אנחנו כנראה נתחיל מאתר/בלוג חינמי ולאט לאט אם נראה שהכל מתקדם נקנה מחברות/אנשים פרטיים מקצועיים.
מכיוון שאני בטוח שהאופי הישראלי יצלצל במוחם של הקוראים ויגיד "נו? אבל למה לי לעשות בשבילך את זה? יש תשלום?"
ובכן, מכיוון שאת ההשקעות הכספיות אנחנו שומרים לתחזוקה בהמשך ועוד ועוד, אנחנו מעוניינים כרגע בלוגו בלבד שיהיה לאותו אתר שנקים,אני מוכן באופן חריג לחלק כאן נקודות ואפילו כסף בדואר רשום, אבל תחילה אני מוכרח לראות מספר דוגמאות בהתנדבות (ללא תמורה של נקודות/כסף).
אם תוכלו - שם האתר שלו יהיה HGPRS (בעברית:Hebrew Gaming Peripherals Reviews)
תחתיו יהיה The first Hebrew gaming Peripherals reviews site
(אתם מוזמנים לתקן אם בא לכם, זה לא יחשב לספאם - כל עזרה תהיה מבורכת)
תודה רבה על הקריאה, ועוד יותר תודה במידה ותהיה הגבה/ות - זה מאוד חשוב לנו.