יש לי כאן בעיה שהיא קודמת לבנות. זה כבר מצב חברתי.
כל הסיפור התחיל שבוע לפני חנוכה כשהחלטתי שבא לי לצאת עם החברים שלי לסרט כי לא יצאנו מלא זמן. אחרי כשניסיתי לסכם איתם על זה גיליתי שהם יוצאים כבר תקופה ארוכה עם הרבה אנשים מהשכבה שלא חשבתי או שמתי לב שהיה להם קשר איתם. והם לא טרחו להזמין אותי (חלק מזה היה כי יש לי שבוע די עמוס אבל בכל זאת יום שישי ושבת הם לא הזמינו אותי).
בשבילי זה היה ועדיין שוק והייתי מדוכא איזה שבוע (ושמו לב לזה). לבסוף בערב חנוכה יצאתי איתם (כי עשיתי לא נעים למארגן של כל זה) הייתי סבבה והכול אבל עדיין זה לא ממש הלהיב אותם להזמין אותי שוב.
יום אחרי זה עשיתי שיחת נפש עם החבר הכי טוב שלי, אפשר לומר, שגם יוצא איתם והוא אמר שהוא לא יכול לעשות כלום כדי שיזמינו אותי גם ושזה תלוי בי (לא שלא ידעתי את זה קודם) והרגיע אותי ואמר שעדיין יש לי אותו ואת שאר החברים שהיו לי.
אבל אם זה היה רק זה לא נראה לי שהייתי פותח את האשכול הזה:
לחבר אחר שלי (שגם היינו חברים ממש טובים שנה שעברה והשנה) יש חבר שעבר לבית ספר שלנו והוא מוזר כזה ויש לו ביטחון עצמי מופרז. קיצר אחרי תקופה מסוימת (אחרי שגיליתי על "היציאות") החבר שלי התחיל להתרחק ממני. כלומר הפסיק לדבר איתי וכשהתקרבתי אליו הוא לא הגיב ובפייסבוק בכלל לא רצה לדבר איתי ולפני כמה ימים החבר הזה שעבר אלינו לבי"ס אמר שאין לו ולחבר שלי סבלנות כלפי...
(חשוב לציין שזה קרה רק עם החבר הזה. אף אחד אחר לא שונא אותי וכולם סבבה איתי בכיתה, אבל לא יותר מזה)
בחיים לא הייתי בכזה מצב ואני לא יודע מה לעשות- להמשיך לנסות להתחבר עם האנשים האחרים כדי לצאת איתם? למצוא חברים חדשים? (למרות שזה לא פרקטי יש לנו שכבה ובית ספר קטן) לתקן את היחסים עם החבר "לשעבר"? (ותגידו איך כי הוא פשוט התחיל לשנוא אותי אני חושב) או להתחיל עם בנות ולא לחשוב על בנים בכלל?
אני לא במצב חברתי חרא, אני במצב בינוני. אבל אני לא רוצה להישאר ככה, אני רוצה להפוך לאלפא. ולפי מה שאני רואה שכדי להתחיל את התהליך צריך להתחיל לצאת עם אנשים וזאת די בעיה עכשיו.
אה ועוד נקודה- אני נחשב למן גאון של השכבה, בגלל שאני מקבל מאיות כל הזמן, יכול להיות שבגלל זה חושבים ש"פדיחה" לצאת איתי?
כל הדבר הזה הרס לי לגמרי את הדימוי העצמי ואני מבקש שתייעצו לי מה לעשות כי לי נגמרו הרעיונות.
תודה מראש

ציטוט ההודעה