|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כרטיס מסך חלש מידי בלי שידרוג כרטיס מסך אתה לא תראה חצי מהטריילר במשחק.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אמיר לכלכתה,יש לי בדיוק אותו מפרט במחשב הזמני שלי ומריץ לי אותו דיי סבבה
מומלץ להחליף כ.מ,אם יש לך כסף לשדרג ממליץ לך.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה ליכלכתי? זה כרטיס מסך עלוב.... עם כל הכבוד שזה מריץ השאלה באיזה רזולוציה ועם איזה פילטרים מופעלים שלא נדבר על עומס פרטים וכו' הרי אם אני מוריד את כל חווית המשחק לאפס או אולי קצת יותר אני יכול גם להריץ את זה על מובנה של AMD אז ככה שאני לא מלכלך אני רק מודיע.
אם הוא רוצה הוא יכול להריץ את זה על הכרטיס אבל כל חווית המשחק שלו תרד פלאים.
חוץ מזה אם אתה רוצה תצלם לי סירטון עם הכרטיס שלך ואני אצלם לך סירטון עם הכרטיס שלי (שהוא לא חזק מי יודע מה כן?) ותראה בדיוק את ההבדלים עם התוספות שלי ועם החוסר בהם אצלך.
אני בתהליך הורדת המשחק אז יקח לי יום יומיים לצלם סירטון ולהעלות אותו.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
בעיקר ממליץ לך לשפר כרטיס מסך.
היה עדיף אם בעבר הייתה בוחר בI5 , אבל זה כבר עבר ולהחליף מעבד עולה הרבה יותר...
מ א ו ש ר
אין צורך להחליף כלום רק מה אני לא יודע מה רמת הספק כח שלך וזה חשוב כי כרטיסים קצת יותר עוצמתיים מעבר ל5670 לדוגמא לא יאפשרו למחשב לעבוד ויגמרו את הספק או שהספק יגמור אותם שזאת גם אפשרות.
אם תוכל לפרט או לצלם את המדבקה שעל הספק שלך זה יוכל להקל על הזיהוי ולאשר או לא לאשר את שילובו של הספק הזה עם כרטיס מסך חדש.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
18A במסילת 12V , הספק בסדר .
כעיקרון , GT220 מסוגל להריץ משחקים כמו NFS אחלה , אבל מאחר ואתה מעוניין בשדרוג אני הייתי ממליץ לך על GTS250 1GB .
על סך של 1000 ש"ח , תוכל לקחת כרטיס מסך חדש + ספק כוח טוב , ואני ממליץ על זה :
כרטיס מסך:
[..] GAINWARD GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪801
ספק כוח:
[..] HEC WIN+ POWER 500 - RETAIL - זמין במלאי ₪280
הרכבת מחשב:
[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0
מחיר סופי: ₪1081
המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
מקווה שתחרוג מהתקציב ..
נערך לאחרונה על ידי haimking123; 27-12-2010 בשעה 21:26.
כן,עם הכרטיס שהוא נתן לך יהיה צ.ב .
קח :
ספק כוח SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAIL362₪
כרטיס מסך SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL613₪
סה''כ: 975 ₪
נערך לאחרונה על ידי PePSi; 28-12-2010 בשעה 01:03.