קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [סיקור] משחק הוגן | Fair Game| דרמה
    על ידי -HAIM- בפורום סיקורי סרטים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-10-2010, 18:00
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 12-07-2010, 14:01
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-11-2009, 22:23
  4. [בקשה] משחק אסטרתגיה
    על ידי Edo בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:59
  5. משחק פצצתי מפקד צבאות
    על ידי <<YaRoN>> בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 14:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

משחק הוגן

  1. #1
    The legend of Iatraf האוואטר של LikeMe
    תאריך הצטרפות
    12/2008
    הודעות
    8,964
    לייקים
    655
    נקודות
    399
    מין: זכר

    ברירת מחדל משחק הוגן




    "משחק הוגן" הוא סיפורה האמיתי של ואלרי פלאם – סוכנת סמויה ובכירה של ה CIA שאנשי הבית הלבן תחת משטרו המפוקפק של ג'ורג בוש החליטו לחשוף את זהותה האמיתית ובכך לסכן את חייה ואת חיי הסובבים אותה. הם עושים זאת לאחר שבעלה ג'וזף ווילסון, דיפלומט בכיר במשרד החוץ כותב מאמר המוכיח שממשלת בוש ידעה שאין נשק גרעיני בעירק והטעתה את המודיעין האמריקאי כדי להצדיק את הפלישה אחרי אסון התאומים.

    השערורייה שעוררה רעש רב בתקשורת העולמית ופגעה באופן אנוש בבית הלבן, אקטואלית במיוחד גם לימינו ולארצנו. אנשי הבית הלבן בתקופת בוש הבן, סברו שאם הם יאיימו וישליטו שלטון טרור כלפי המתנגדים להם הטוענים נגדם ישתקו. ממשלת ישראל תחת שלטון נתניהו משתמשת בטקטיקות הפחדה וטרור זהות בימים אלו כלפי אנשי התאטרון והקולנוע כדי שאלו לא יצרו סרטים והצגות הנוגדות את דעותיהם הפוליטיות. לימור לבנת שרת התרבות אף מאיימת לפגוע בתקציבי התאטראות השונים אם יעבידו בהם אמנים שיסרבו להופיע בשטחים.

    סיפורה של פלאם הוא קריטי למדינתנו שנחשבת לדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון. זהו סיפור על פוליטיקאים ששכחו שהם משרתים את הציבור ולא ההפך. פוליטיקאים שהיו מוכנים להקריב את חייה של סוכנת חשאית, בני משפחתה וחבריה כדי לנקום בגלל שבעלה חשף את השקר שהוביל למלחמה הרצחנית בעירק שעלתה לאמריקאים במחיר דמים כבד במיוחד. פוליטיקאים שיעשו הכול כדי לפגוע במתנגדים להם גם אם הם אמריקאים וסכנו את חייהם תוך כדי שרות המדינה. נעמי ווטס המגלמת את פלאם מעולה וראויה למועמדות לאוסקר. המשחק שלה מינימליסטי, צנוע ומרשים. היא מעניקה משקל נגד מול משחקו הבומבסטי של שון פן המגלם את ווילסון חובב הנאומים. התסריט עצמו שנכתב על ידי גז בוטרוורט וג'ון הנרי בוטרוורט כתוב היטב אך לא יותר מזה. הבעיה המרכזית בסרט היא דווקא הבימוי של דאג ליימן. הבמאי של "זהות כפולה", "מר וגברת סמית" ו"ג'אמפר" שכח שלא מדובר בסרט פעולה אלא בדרמה פוליטית והמצלמה שלו לא מפסיקה לנוח לרגע כאילו מדובר בסרט עמוס פעלולים. אם ליימן היה מבין מה הוא מביים ולא מנסה ליצור מתח גם כשהוא לא קיים בסצנה, אלא מתמקד בשחקנים ובתסריט ומשרת אותם, הסרט היה יכול להיות הרבה אבל הרבה יותר טוב. "משחק הוגן" הוא סרט טוב בעיקר בגלל התסריט המקצועי וצוות השחקנים המעולה ובראשן פן בתפקיד כריזמטי סוחף ונעמי ווטס שיוצרת בעדינות דמות מרתקת הנקרעת בין הנאמנות שלה למקצוע לצורך לצאת נגד נשיא המדינה ועובדיו שהחליטו להעלות אותה קורבן. "משחק הוגן" הוא סרט שכדאי וחשוב לראות בגלל הנושא והרעיונות שהוא מעלה, רק חבל שהוא לא יצירה קולנועית טובה יותר.

    :דירוג::דירוג::דירוג::דירוג:
    נערך לאחרונה על ידי LikeMe; 26-12-2010 בשעה 11:55.



    קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
    ספוילר:


  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    12/2010
    גיל
    37
    הודעות
    24
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    סרט טובבב

  4. #3
    משתמש מכור האוואטר של amitlogan
    שם פרטי
    עמית
    תאריך הצטרפות
    07/2009
    גיל
    29
    הודעות
    1,921
    לייקים
    1
    נקודות
    307
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    שמעתי שהוא סרט טוב

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,769 | הודעות: 8,173,356 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect