שכטר ישחק באיטליה?
פרסום ראשון: הקבוצה הציעה לחלוצה המצטיין של הפועל להצטרף בינואר. סוכנו, רונן קצב, ל-ONE: "קייבו רוצה אותו בהשאלה עם אופציה לרכישה". פרסום ראשון: האם איתי שכטר בדרך לליגה האיטלקית? ל-ONE נודע כי קייבו מהסרייה א' פנתה רשמית לחלוץ הפועל ת"א והציעה לו להצטרף אליה עוד העונה.
שכטר, החלוץ המבוקש ששמו נקשר לאחרונה גם עם סלטיק הסקוטית ופאריס סן ז'רמן הצרפתית, הפך מהר מאוד לסחורה הכי חמה בשוק. לא פעם התבטא שכטר בנושא ואמר שהוא לא מעוניין לבצע את המעבר עוד העונה, אך האיטלקים מעוניינים בו כבר בינואר.
סוכנו, רונן קצב, אמר ל-ONE: "קייבו רוצה את איתי בהשאלה עם אופציה לרכישה. לגבי שאר השמות של הקבוצות שעולים אני מסרב להתייחס בשלב זה. רק בעוד שבוע נפתח חלון ההעברות באירופה ובקרוב נעשה הערכת מצב והחלטות תוך התחשבות בצרכי הפועל ת"א מול רצונות השחקן".
להמשך הכתבה:
http://www.one.co.il/Article/171471.html
דעה אישית :]
אני חושב שהפועל לא יתנו לו לעזוב בינואר הקרוב כי הם יישארו עם בור ענק בחלק הקדמי. במידה ושכטר ילך לשם בסוף העונה אני חושב שזה כן יהיה התקדמות בשבילו כי לשחק בליגה האיטלקית זה פרסום, ויכירו אותו שם הרבה יותר טוב מאשר אם יישאר בהפועל, בכל מקרה אני חושב ששכטר יעשה מה שטוב לו ואני רואה אותו מגיע לטופ, ולא עוד הרבה זמן.

ספוילר:
ציטוט ההודעה