קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריך עזרה דחוף-שם משפחה
    על ידי yarin4444 בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 18:33
  2. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 16:16
  3. איזה באסה לי .. אין לי משפחה בארץ ...
    על ידי rapakost בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 23:05
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

משפחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל משפחה.

אני לא יכול כבר "להמציא" סיפורים כשאני יוצא לסארג', 16 שנה בקושי יצאתי מהבית ועכשיו פתאום משום מקום אני יוצא בקביעות? אני אומר שאני "הולך עם חבר" או משהו בסגנון ופתאום כל יום אני "יוצא עם חבר"\"מלווה אותו" חרטא ברטא ואני כבר דיי רואה שזה לא הכי אמין ומנסים בעקיפין לדלות ממני מידע כי אין לי סיבה "מיוחדת" לצאת מהבית מה שגם הם לא רגילים שאני יוצא בכלל ופתאום כל יום אני "הולך לחבר".. וגם לספר לאמא שאני יוצא החוצה כדי להתחיל עם בחורות ברחוב גם לא נשמע ממש רעיון טוב....

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

לא הבנתי מה הבעיה פה? לתת סיבה להורים שלך למה אתה יוצא החוצה?
    תנסה לחשוב על זה מנקודת המבט שלהם, הם רוצים לדעת לאן הילד שלהם הולך ואיפה הוא מבלה...הם רוצים לדעת שאתה לא מסתכן ואתה לא עושה שטויות.
    תשמע אם אתה לא מוכן להגיד להם שאתה הולך לקניון לדוגמה להסתובב ולהכיר בחורות אז תגיד להם שאתה יוצא עם חברים להיפגש בקניון וסתם להסתובב ולדבר או משהו (הקניון סתם דוגמה, זה יכול גם להיות הפארק בשכונה או כל מקום אחר שאתה מבלה בו).
    תגיד להם שאתה עם הנייד ואתה זמין אם יהיו בעיות.
    ותגיד להם שיסמכו עלייך שקיבלת חינוך טוב מהבית ואתה לא עושה שטויות ויודע להיזהר מצרות וכל השיט הזה =)
    תאלתר אחי...בעיקרון תגיד להם את מה שהם רוצים לשמוע, שהילד שלהם לא עושה שטויות ונמצא במקום "יחסית" בטוח.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 27-12-2010 בשעה 17:21.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

בעיה שהייתה די רצינית בשבילי- אבל במבט לאחור זה לא כזה מסובך. העיקרון הוא להרגיל אותם לעובדה שאתה יוצא הרבה. אז אתה מתחיל בקטן: פעם בשבוע אתה "אמא אני הולך עם משה לקניון, אני עם הפלאפון".

תעלה את המינון ואת המרחק של המקומות אליהם אתה יוצא בהדרגה.
    אם היית חנון אפס שלא יוצא בחיים מהבית, אז יהיה מוזר אם תתחיל לצאת כל שניה. מצד שני אתה גם לא צריך שום תירוצים. תגיד- אני הולך למקום X.
    כדי שהיא פחות תדאג תתן לה תפלאפון של הווינג שלך "אני הולך איתו, זה הפלאפון שלו אם אני לא עונה".

אני זוכר שאמא שלי שאלה אותי מה אני עושה כל הזמן בים. פשוט עניתי לה "מתחיל עם בחורות". ולא היה לה הרבה מה להגיב על זה.
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 27-12-2010 בשעה 18:31.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    אני זוכר שאמא שלי שאלה אותי מה אני עושה כל הזמן בים. פשוט עניתי לה "מתחיל עם בחורות". ולא היה לה הרבה מה להגיב על זה.
    בדיוק!
    אני לא מבין מה צריך להתאמץ להמציא שטויות, תגיד להורים שאתה הולך להתחיל עם בחורות, נראה לך שיגידו לך לא?!
    את הסיפורים תשמור לבחורות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

מה זאת אומרת?
    אתה נער, למה שלא תצא מהבית?
    אני נמצא מחוץ לבית כל יום לפחות 7 שעות.
    פשוט תצא ותגיד שאתה יוצא עם חברים, יוצא לקניון, יוצא להתחיל עם בחורות, יוצא החוצה פשוט, אני לא מבין את הבעיה?

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    מה זאת אומרת?
    אתה נער, למה שלא תצא מהבית?
    אני נמצא מחוץ לבית כל יום לפחות 7 שעות.
    פשוט תצא ותגיד שאתה יוצא עם חברים, יוצא לקניון, יוצא להתחיל עם בחורות, יוצא החוצה פשוט, אני לא מבין את הבעיה?
    יש בחורים שההורים שלהם תופסים אותם בביצים - פשוט תבוא אל אימא שלך יום אחד ותדבר איתה על זה כמו גבר, תסביר לה שאתה הולך לצאת מדיי שבוע ושלא משנה למה, היא יכולה לסמוך עליך אני מקווה שאתה יודע לדבר עם ההורים שלך - פשוט תגיד להם שזה הגיל הכי כיף ושאתה רוצה לנצל אותו ושהם חייבם לאפשר לך את זה בלה בלה בלה..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ואהבת לרעך כמוך

פשוט תגיד להם שאתה הולך להיות עם בחורות .. תאמין לי שאין אמא שלא גאה בבן שלה כשה יש לו חברה
    "i just look into her eyes until she stops talking and then i kiss her"

"michael kelso"

זאת הרוטינה שלי

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

חחחחחחחחחחחחח למה לשקר? אתה לא הולך לעשן סמים או לשתות
    תגיד אתה יוצא עם חברים להסתובב להתחיל עם בחורות תגיד את זה לאבא חחח הוא יאהב את זה
    סתכל על עצמך בתור אבא עוד 30 שנה לא תשמח שבן אומר לך דבר כזה?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אילן =]
    לייקים
    37
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    תנצל את היום כאילו זה יומך האחרון ותבנה את עתידך כאילו תחייה לנצח =]

יש לי אותה בעיה כמו שלך :\ ואני עדיין לא יודע מה לעשות :\

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

מאיפה נובע הפחד הזה? מה הבעיה להגיד להורים שלכם שאתם הולכים להתחיל עם בחורות? הם לא יאכלו אתכם...
    אתם כבר גדולים מספיק וזה נורמלי לחלוטין.
    אני בטוח שהם יבינו אתכם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתם רוצים להגיד לי שאני אמור להגיד לאמא שלי "אמא אני הולך החוצה להתחיל עם בחורות ברחוב" כשעוד אף פעם לא הייתה לי חברה או הבאתי בחורה הביתה? במקרה הטוב היא לא תצחק לי בפנים אבל לחפור ולהציק לי על זה היא כן, ותנסה לדלות ממני מידע כי מה לעזאזל ש-א-נ-י יצא החוצה להתיל עם בחורות? אני? אתם לא מבינים שכל השנים האלה הם חפרו לי לצאת מהבית וישבתי חודשים ארוכים בבית (תודה לאינטרנט>גוגל>פיקאפ שהציל לי את החיים) בלי לצאת, וממתי אני יוצא ועוד להפיל עליהם "להתחיל עם החורות ברחוב"? אם אני יגיד דבר כזה אני דיי בטוח שהמשפחה שלי תסתכל עליי בעיניים מוזרות כאילו נפלתי מהירח ואני בטוח ב-99% שההורים שלי ידברו על זה כשאני לא בבית או משהו כזה, גם לא באלי לשמוע מאמא בודקת את התוצאות שלי בשטח:"כמה מספרים הצלחתה לסגור? איך היה? אתה תשתפר" וכ'ו כל פעם כשאני חוזר הביתה. יש לי משפחה דיי AFC ואני דיי בטוח שהם יחפרו לי על זה ממשששששששששש ולא באלי לשמוע את אמא שלי נותנת עצות דייטים מפגרות(מה שהיא עושה עם חברים שלי, ממליצה לי לאן ללכת, לאכול פאקינג גלידה!) ולספר להם על הפיקאפ זה לא בגדר מחשבה בכלל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טוב, חזרתי עכשיו מסארג' (היה אחד הגרועים אגב, לא נורא, נשתפר בהמשך) וכשהיא שאלה מה עשיתם פשוט אמרתי לה שהסתובבתי בקניון להכיר בחורות, היא לא ממש ידעה איך להגיב ואמרה בסדר. זה היה כזה מצחיק היא פשוט נשארה חסרת מילים חחחח .

ציטוט נכתב במקור על ידי krox צפיה בהודעה
    אתם רוצים להגיד לי שאני אמור להגיד לאמא שלי "אמא אני הולך החוצה להתחיל עם בחורות ברחוב" כשעוד אף פעם לא הייתה לי חברה או הבאתי בחורה הביתה? במקרה הטוב היא לא תצחק לי בפנים אבל לחפור ולהציק לי על זה היא כן, ותנסה לדלות ממני מידע כי מה לעזאזל ש-א-נ-י יצא החוצה להתיל עם בחורות? אני? אתם לא מבינים שכל השנים האלה הם חפרו לי לצאת מהבית וישבתי חודשים ארוכים בבית (תודה לאינטרנט>גוגל>פיקאפ שהציל לי את החיים) בלי לצאת, וממתי אני יוצא ועוד להפיל עליהם "להתחיל עם החורות ברחוב"? אם אני יגיד דבר כזה אני דיי בטוח שהמשפחה שלי תסתכל עליי בעיניים מוזרות כאילו נפלתי מהירח ואני בטוח ב-99% שההורים שלי ידברו על זה כשאני לא בבית או משהו כזה, גם לא באלי לשמוע מאמא בודקת את התוצאות שלי בשטח:"כמה מספרים הצלחתה לסגור? איך היה? אתה תשתפר" וכ'ו כל פעם כשאני חוזר הביתה. יש לי משפחה דיי AFC ואני דיי בטוח שהם יחפרו לי על זה ממשששששששששש ולא באלי לשמוע את אמא שלי נותנת עצות דייטים מפגרות(מה שהיא עושה עם חברים שלי, ממליצה לי לאן ללכת, לאכול פאקינג גלידה!) ולספר להם על הפיקאפ זה לא בגדר מחשבה בכלל.
    כן, אומרים לך להגיד להורים שלך שאתה יוצא להתחיל עם בחורות.
    תפסיק להיות אפס, שיצחקו עליך, מה אכפת לך מהם? מה אכפת לך בכלל מה כולם אומרים? אתה עושה את זה לעצמך. אז שידעו, זה לא אמור לשנות משהו, גם אם יצחקו, הרי מזה משנה? זה לא פוגע במטרה שלך של להשתפר עצמית, להפך, אתה הופך לבנאדם שרוצה משהו ומשיג אותו.

סיפרתי על הפיקאפ לאחותי הגדולה (שלקחה את זה מאוד בהבנה), ההורים שלי יודעים שאני מתחיל עם הרבה בחורות, ולא צוחקים אף פעם, אפילו מחמיאים לי.

אני סיפרתי להורים שלי שאני לא שם זין על בצפר ואני הולך לעשות כסף בזכות עצמי בלי ללמוד דקה, הם צחקו לי בפנים, לא האמינו בי, דיברו על זה עם כל המשפחה המורחבת, וכולם אמרו לי שאני טיפש ושאני עושה טעות וזיוני מוח, חודש אחרי זה היה לי 10,000 שקל שעשיתי בעצמי, כשכולם ידעו מזה הם נשארו עם פה פעור.
    תבין את המסר.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

למה איכפת לך ממה שההורים שלך יחשבו? תביא בנות הביתה הם יחשבו שאתה זיין ואבא שלך יעריך אותך יותר... במקרה הרע הם יתחילו לדבר איתך על סקס ועל אמצעי מניעה... בקיצור שום דבר רע לא יכול לקרות ואתה נער אז זה טבעי שתיצא להתחיל עם בנות

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,070 | הודעות: 8,203,663 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect