למישהו יש רעיונות איך לגשת לבחורה
בהקשר לסיטואציה.לדוגמא בסופר,יושבת בספסל,בקניון, בסופר פארם.ועוד.
תודה.
למישהו יש רעיונות איך לגשת לבחורה
בהקשר לסיטואציה.לדוגמא בסופר,יושבת בספסל,בקניון, בסופר פארם.ועוד.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי eliom; 27-12-2010 בשעה 21:20.
|
|
ספסל - "תוכלי לקום רגע? אני רוצה לראות אם המכנסיים שלך מלוכלכים בצבע" עם חיוך.
כשאתה בסופר - "שלום, איך מגיעים לסופר?".
בסופר-פארם - "על איזה בושם לאישה אל ממליצה לי?".
היא - "בריטני 2X2... בלה בלה בלה".
אתה - מתיז על עצמך ואומר לה "מתאים לי הריח לדעתך?".
בקניון - "סילחי לי.. איפה נמצא המוסך?" (כן כן.. לא קשר לקניון וזה מה שיפה).
שמע סתם הפלצתי פתיחים שעלו לי אסוציאטיבית למילים שלך.... אני הייתי ממליץ לך לצאת מספר פעמים לשטח שהמטרה שלך היא להתאמן על פתיח-זמן-מקום.
כן, אני מתבדח.. זה מה שהופך את הפתיחים האלה לכלכך טובים.
אם אתה רוצה אתה תמיד יכול לשאול אותה כמו שאר הגברים הטמבלים - "אני צריך דעה נשית, איפה כדאי לי לקנות בגדים קאסטרו או זרה..?". הפתיחים האלה כבר נחרשו.. המפתח כיום זה פשוט לחשוב על משהו מספיק מטופש או מספיק טבעי ולומר אותו.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-12-2010 בשעה 21:59.
תגיד אתה רציני?
האפשרויות לסיטואציות שאתה יכול להגיע אליהן זה כמעט אינסופי
ולכל סיטואציה יכולים להתאים הרבה פתיחים
אתה באמת רוצה שנמצא לך עכשיו רעיונות לכל אפשרות וסיטואציה אפשרית? או ששוב אתה מאונן מנטאלית במקום לצאת לשטח ולהגיע אל אותן סיטואציות?
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
קודם כל נתחיל בעובדה שבפורום הזה הכל נלקח ברצינות.
נמשיך בזה, שבתור אישה, אם גבר היה ניגש אליי בכל אחד מהסיטואציות האלה ואומר את המשפטים האלה, הייתי צוחקת ומיד היה מתחיל דו שיח, אז כן, אני חושבת שהוא די רציני.
אם אני הייתי הבחורה שהוא מתחיל איתה, למרות שאני בקיאה באומניות הפיתוי ואני אלפא (Thank you very much) הייתי נופלת לזה כמו עכבר למלכודת.
אולי כדאי שתתחיל לקרוא קצת בפורום הזה ולעיין בחומר שיש בו, ותאמין לי שיש בו הרבה, למד והשתפר. זה מה שאנחנו מביאים כאןהמפתח ללב של האישה. (שבשבילכם זה הוגינה שלה, אתם לא בדיוק יודעים מה ההבדל...אבל זה גם משהו.
)
XsonicX - אתה פנוי שישי הזה?![]()
מה נראה לך שפתיח צריך לעשות חוץ מהיות השורה הראשונה בשיחה שלכם?
וואוו.
אני פשוט בשוק.
אלי פשוט נכין לכם ספר עם כל המשפטים האפשריים בעולם בכל הסיטואציות בעולם וגםם איך להמשיך את השיחה, ובעצם נשכתב את כל מערכת היחסים שלכם ואולי היא לא תקלוט שהיא יוצאת עם רובוט.
תגידו לי מה אתם אמיתיים!?!??!
נותנים לכם משפטי פתיחה, מה הבעיה להמשיך אותם בעצמכם?!!??!
המשך:בסופר-פארם - "על איזה בושם לאישה אל ממליצה לי?".
היא - "בריטני 2X2... בלה בלה בלה".
אתה - מתיז על עצמך ואומר לה "מתאים לי הריח לדעתך?".
אני: אני חושבת שזה מאוד מדגיש את הסטייל שלך. *חיוך פלרטטני*
הוא: ואיזה סטייל זה יהיה?
אני: דיי גיי הייתי אומרת, אבל זה עולם ליברלי...
הוא: שיט, ואני חשבתי שלא יעלו עליי
הבנת? ממשיכים קצת עם המשפט פתיחה, קצת טיזינג...ואז למשהו יותר פרקטי
אני: אוקיי, אז מה באמת אתה עושה פה?
הוא: סתם יום הולדת לבת דודה שאני אוהב, תעזרי לי לבחור?
אני: למה לא.
אחרי שבחרנו, קנינו, יוצאים.
הוא: תגידי בא לך לשבת לשתות איתי משהו?
אני: כן.
או במידה ואתם לא רוצים לקנות בושם כלשהו, בעיקר לא לנשים.
אני: אוקיי, אז מה באמת אתה עושה פה?
אתה: האמת? ראיתי אותך מרחוק, אהבתי את מה שראיתי והחלטתי לבוא ולדבר איתך.
ד"א, כנות תוביל אתכם רחוק.
אתם לא רוצים לבנות מערכת יחסים שביססתם על שקרים.
גאד...כמה עבודה צריך איתכם.
זה נקרא "פתיחי סיטואציה". תקרא על זה במג'יק בולט. יכול לעבוד טוב מאוד לפעמים, ולפעמים לא. ובכל מקרה כדי שיהיה לך פתיח מוכן במוח-canned opener- למקרה שזה לא יעבוד או תתקע אחרי הפתיח סיטואציה.
ניסית לקרוא משהו מהספרים/חומרים שיש בלינקייה לפני ששאלת את השאלה? לא נראה לי. הכל קיים שם, תשבור קצת תראש ותמצא.איך מהמשפטים האלה להמשיך את השיחה ??
נערך לאחרונה על ידי mir123; 28-12-2010 בשעה 18:36.
אני פנוי לטיפול פסיכולוגי ביום שישי, את פסיכולוגית במקרה?
חזרתי עכשיו הביתה לאחר שהכרתי סטודנטית לפסיכולגיה ומהר מאוד הפסקתי להתעניין בפסיכולוגיה והתעניינתי בבחורה אבל בסוף לא לקחתי מספר ולא כלום.. חזרתי 100 צעדים אחורה אני לא יודע מה קרה לי!!! הבחורה הזאת, עזבי שהיא יפה, פשוט עניינה אותי בטירוף.. הייחס שלה פשוט היה מדהים בעיני!! ובמקום להיות מאושר שסוף סוף מצאתי בחורה ראויה לא עשיתי כלום.. אני גם לא יודע מה להרגיש לגבי זה כי בתור בחור אלפא כבר מזמן ששכחתי כיצד להיות מבואס.
אני נמצא במשבר... אני מתחיל להרגיש מיסטרי
- סליחה פשוט הייתי חייב להתפרק -
בשביל שלא יגידו שזה לא קשור לנושא, קח את הפתיח שהשתמשתי בו, זוהי דוגמה טובה עבורך, פותח האשכול:
אני - נמצא במצב ישנוני רדום באוטובוס (אגב, בכמה תורות מכנים מצב זה "מצב אלפא" חח) ומשתמש בדמיון מודרך.
- לאחר מספר דקות בחורה מקסימה מתיישבת לידי (הדמיון המודרך פעל, ללא ספק... זה קורה לי כמעט כל יום אם להודות באמת).
היא פתחה ספר והתחילה לכתוב תשובות על דפים, קראתי מעט מן התשובות והן הכילו חוקים ודמויות (פרט זה חשוב כי ממנו נבע הפתיח).
אני - "מתכוננת לבגרות באזרחות או בספרות?" (פתיח בהקשר לסיטואציה, שים לב כמה קל לאלתר).
היא - "חחחחחחחחחחחחחחחח את הבגרות שלי סיימתי ממזמן אני סטודנטית לפסיכולוגיה!!"
-אגב, גם בקטע הזה הדמיון המודרך שלי פעל כמו קסם כי אני בימים האחרונים ממש חושב על ללכת ללימודי פסיכולוגיה ועל זה הרהרתי כשהייתי במצב ישנוני רדום-
אני - "ואיאי לא יאמן אני בדיוק בימים האלה בודק כל פיסת מידע שאני יכול לגבי לימודי פסיכולוגיה.. נפלת עלי בזמן, פשוט מהשמים!!".
היא - "ואיאיאיא יווו אז מה מעניין אותך כלכך בפסיכולוגיה?" (הקטע הזה פשוט שבר אותי כי היא אשכרה הסתכלה לי בעיניים עם מבט תמים ומתוך מחווה לעזור ולא כמו שאר הכוסיות שמתנהגות בגישה של "אני אשוחח איתך רק כי משעמם לי" או "אני מתה לעזור לך אבל אסור לי לתת לבחורים לפלרטט איתייי סוריי").
ELIOM, למד מדיווחון הקצר הזה את המיטב (כי הבטחתי לעצמי לא לדווח יותר באינטרנט וגרמת לי לשבור את ההבטחה אז לפחות עשה בה שימוש מועיל).
שלא נדבר על זה שגם פספסתי בחורה שהכרתי אחרי שירדתי מהאוטובוס, אני חושש שתם זמני בתחום הפיתוי.. אני מתחיל לגלות אזורים חלודים
קריסטל נוצץ שלי, אשמח לתמיכה נשית בימים אפורים אלו![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-12-2010 בשעה 19:38.
כשאני מבקש ממך לעשות בדיווחון המסכן הזה שימוש מועיל איני מתכוון שתרשום את הפתיח הזה במחברת הפתיחים שלך או משהו מטופש בסגנון. אני מתכוון שתנסה להבין את הרעיון, מה הניע אותי באותו הזמן ומה תמך בי לאלתר פתיח.. אם תהיה מספיק רציני אתה תנסה בעצמך לאלתר לפחות חמישה פתיחים מקוריים משלך למקרה המסכן שקרה לי היום (זה מה שאני עשיתי לפני בערך שלוש שנים כשלא ידעתי איך פותחים). אם קשה לך, הנה מספר נקודות שיועילו לך:אחלה תודה קצת ארוך ואמרתה רק מקרה של סיטואציה אחת יש עוד הרבה
- תומר את הדבר הראשון שעולה לך לראש! גם אם מה שתוציא מהפה זה "אני חמור שמן" זה עדיף על פתיח מוכן מראש כי עם הזמן אתה תשתפשף ואתה תוכל לאלתר בקלות משפט מעניין, שנון או מסקרן.
- אם התגברת על הפחד גישה שלך, אתה בהחלט נמצא במצב שבו אתה יכול לקחת שניה או שתיים לפני שתיגש לאותה בחורה ולשים לב מה היא עושה, על מה היא מדברת, איפה היא נמצאת - כל זה מאוד יעזור לך לאלתר משהו קולע (שכחתי לציין שלא פתחתי איתה על ההתחלה אלא לאחר בערך שתי דקות של היסוס בריא).
- תתאמן על פתיח זמן ומקום, זה מאוד יועיל לך להמשך!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-12-2010 בשעה 20:00.
איזו מן שאלה זאת? תענה לעצמך על זה... כמה בנות אתה רוצה? מעט כמו אפס?... או הרבה כמו גבר?
אני מתחיל עם בנות כל זמן שיש לי כוח לעשות את זה, שזה יוצא די הרבה... זה גם כיף, גם אתה משתפר בהכל וגם התוצאות יכולות להיות ממש טובות, אז למה לא? מה יש לי להפסיד?
וזה לא קשור ללימוד של משהו או לא, מלהתחיל עם בנות אתה מרוויח נקודה.
ואם לא הבנת, פתיח סיטואציה הוא כשמו כן הוא: מבוסס על הסיטואציה... אתה מאלתר פתיח בהתאם לסיטאוציה. לתת דוגמאות לא יעזור לך, כי אז לא תאלתר.
איך להתאמן? לצאת ולהתחיל עם בנות בכל מקום אפשרי, להשתדל להגיד את מה שעולה לך בראש, עד שתוכל לאלתר בלי בעיה.