האמת שלא נכנסתי לפה כבר כמה שנים טובות, הסתכלתי על פוסטים שלי, בקשות עזרה בקראשים שהיו לי, קצת מבדר בעובדה שהיום אני בן 21, וכבר לא 17.
בכל מקרה, הכרתי מישהי, יצאנו במשך שנה, היינו בחו"ל עשינו הכל מהכל צימרים קלאמרי בלאגנים. אהבה? מהסרטים, הקשר הכי ארוך שהיה לי, היינו ביחד שנה. עד שהגעתי אלייה, יצאתי עם בחורות חודש חודשיים גג. באמת הייתה חוויה מהסרטים.
כמו בכל קשר, רבנו חזרנו, עשתה לי כמה קטעים מלוכלכים, ואני לה, הבלגנו המשכנו כרגיל. היא התגייסה לפני כמה חודשים, ואז התחיל הכל להתדרדר, היא הייתה חוזרת הביתה עייפה, ואני כמו ילד אחרי צבא רק מחכה שהיא תבוא, ואנחנו לא נפגשים. כאילו כל הקשרים שלי עד היום, הפכתי להיות האישה בקשר הזה. ובגלל שאני לא במסגרת, היא רואה אותי כרגע בתור אדם חלש, שלא יודע מה הוא רוצה ולא מחפש כיוון. (לטענתה - אחרי שנפרדנו). דבר שהרתיח אותי שהיא מרשה לעצמה לדבר ככה אליי אבל זה סיפור אחר.
הכל התחיל להתחרפן, בתחילת הקשר היא הייתה כמו עלוקה, מצהירה שהיא אוהבת פייסבוקים עניינים, ואז לאט לאט היא התחילה פחות "להציק" ואני זה שהתחיל להצהיר על זה יותר, להגיד שאני אוהב לעשות דברים בשבילה, כאילו הכל הסתובב. ואפילו לא שמתי לב שזה ככה. בכל מקרה, דיברנו בטלפון, אמרנו שזה כבר לא אותו הדבר, ולמרות שלא רציתי לגמור את זה, אמרתי שהיא צודקת וכדאי שנפסיק את זה פה. כי מה עדיף, בנינו? להגיד לה לא למה, חבל, ולדעת שהיא גם ככה לא חושבת כמוני? אמרתי לה שהיא צודקת, ושם זה נגמר.
בימים הראשונים, היא עוד הייתה מתקשרת אני בדרך לבסיס בלה בלה, סה"כ הרגל, כבר בוגר להבין את זה.
אחר כך פשוט ניתקנו קשר, הכל. אני לא כזה שמצלצל ומתקשר ושולח הודעות. זה גם קצת קשה אחרי כל הקשר הזה. בסה"כ אני מתגעגע אבל לא כל כך, אתם יודעים, לסקס, לנשיקות ליציאות לצחוקים. אני בעצמי לא יודע על מה לבקש ממכם עזרה, בסה"כ כנראה שזה עניין לא פתור אצלי ובגלל זה אני כל כך מבולבל.
מה אתם חושבים על זה?, הייתי בסדר? אני אמור להתקשר? אני אמור להשאיר הכל ככה באוויר?
תראו בסה"כ רגשות תמיד יש, ולחזור? לא בטוח שהייתי חוזר. אבל אם היא הייתה פונה אליי, ישר כל הסקס היה עולה לי לראש והייתי עושה דברים כנראה מהראש השני שלי.
היא בחורה עם אגו כמו שלי, קשה כמוני. לפעמים מפתיעה (: קרבית כזאת. אבל הבחורה הכי יפה שתראו בחיים שלכם. ואני אומר את זה בדיעבד בלב שלם. אשמח לשמוע מה אתם חושבים (:

ציטוט ההודעה

וזאת הייתה נראית לי כותרת קלאסית.