קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] נפרדנו והכל נהיה מסובך
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-03-2012, 15:53
  2. [מכרז] מספר 6 פ33ה שווה כניסה :] מחירים ופירוט והכל בפנים
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 16:58
  3. למי שעדיין בספק שאני מוזר.
    על ידי Ansem בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 08:40
  4. אני לא מצליחה להתחבר.. ממש מוזר- דחוףףף
    על ידי נועם222 בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 13:53
  5. תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 18:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נפרדנו והכל כל כך מוזר.

ברירת מחדל נפרדנו והכל כל כך מוזר.

האמת שלא נכנסתי לפה כבר כמה שנים טובות, הסתכלתי על פוסטים שלי, בקשות עזרה בקראשים שהיו לי, קצת מבדר בעובדה שהיום אני בן 21, וכבר לא 17.

בכל מקרה, הכרתי מישהי, יצאנו במשך שנה, היינו בחו"ל עשינו הכל מהכל צימרים קלאמרי בלאגנים. אהבה? מהסרטים, הקשר הכי ארוך שהיה לי, היינו ביחד שנה. עד שהגעתי אלייה, יצאתי עם בחורות חודש חודשיים גג. באמת הייתה חוויה מהסרטים.

כמו בכל קשר, רבנו חזרנו, עשתה לי כמה קטעים מלוכלכים, ואני לה, הבלגנו המשכנו כרגיל. היא התגייסה לפני כמה חודשים, ואז התחיל הכל להתדרדר, היא הייתה חוזרת הביתה עייפה, ואני כמו ילד אחרי צבא רק מחכה שהיא תבוא, ואנחנו לא נפגשים. כאילו כל הקשרים שלי עד היום, הפכתי להיות האישה בקשר הזה. ובגלל שאני לא במסגרת, היא רואה אותי כרגע בתור אדם חלש, שלא יודע מה הוא רוצה ולא מחפש כיוון. (לטענתה - אחרי שנפרדנו). דבר שהרתיח אותי שהיא מרשה לעצמה לדבר ככה אליי אבל זה סיפור אחר.

הכל התחיל להתחרפן, בתחילת הקשר היא הייתה כמו עלוקה, מצהירה שהיא אוהבת פייסבוקים עניינים, ואז לאט לאט היא התחילה פחות "להציק" ואני זה שהתחיל להצהיר על זה יותר, להגיד שאני אוהב לעשות דברים בשבילה, כאילו הכל הסתובב. ואפילו לא שמתי לב שזה ככה. בכל מקרה, דיברנו בטלפון, אמרנו שזה כבר לא אותו הדבר, ולמרות שלא רציתי לגמור את זה, אמרתי שהיא צודקת וכדאי שנפסיק את זה פה. כי מה עדיף, בנינו? להגיד לה לא למה, חבל, ולדעת שהיא גם ככה לא חושבת כמוני? אמרתי לה שהיא צודקת, ושם זה נגמר.

בימים הראשונים, היא עוד הייתה מתקשרת אני בדרך לבסיס בלה בלה, סה"כ הרגל, כבר בוגר להבין את זה.

אחר כך פשוט ניתקנו קשר, הכל. אני לא כזה שמצלצל ומתקשר ושולח הודעות. זה גם קצת קשה אחרי כל הקשר הזה. בסה"כ אני מתגעגע אבל לא כל כך, אתם יודעים, לסקס, לנשיקות ליציאות לצחוקים. אני בעצמי לא יודע על מה לבקש ממכם עזרה, בסה"כ כנראה שזה עניין לא פתור אצלי ובגלל זה אני כל כך מבולבל.

מה אתם חושבים על זה?, הייתי בסדר? אני אמור להתקשר? אני אמור להשאיר הכל ככה באוויר?

תראו בסה"כ רגשות תמיד יש, ולחזור? לא בטוח שהייתי חוזר. אבל אם היא הייתה פונה אליי, ישר כל הסקס היה עולה לי לראש והייתי עושה דברים כנראה מהראש השני שלי.

היא בחורה עם אגו כמו שלי, קשה כמוני. לפעמים מפתיעה (: קרבית כזאת. אבל הבחורה הכי יפה שתראו בחיים שלכם. ואני אומר את זה בדיעבד בלב שלם. אשמח לשמוע מה אתם חושבים (:

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

לא נראה לי שאתה מבקש פה עזרה, יותר כמו פריקה.
    את התשובות אתה יודע בעצמך, אתה פשוט מחפש אחרים שיחדדו לך אותם, ואני לא מאשימה אותך, גם אני כזאת לפעמים.

אני כל כך מבינה אותך.
    הלוואי והיה לי את האומץ שלך היה.
    הייתי עם מישהו במערכת יחסים ולאחר שזה נגמר, הרגשתי שהעניין ממש לא סגור מבחינתי וזה מנע ממני להמשיך הלאה, ובמשך 3 שנים, אחרי הפרידה ד"א, עדיין המשכנו להתכתב אחד עם השני, לשלוח הודעות, כי זה עניין לא סגור ואני מתחרטת עליו כל כך, שלא היה לי את האומץ לסגור את זה ולקום וללכת, לא לענות להודעות, לא להתקשר, לא לענות לשיחות.
    אז על זה? אני מצדיעה לך.

הגלגל, תמיד מסתובב, בין אם תסובב אותו בעצמך ובין אם יסובב את עצמו, תמיד יסתובב.
    אחרי מערכת יחסים של שנה, זה קשה להתנתק, מי כמוני יודעת, אבל תאמין לי זה רק לטובה.
    תמחק אותה מהפייסבוק, תמחק אותה מהפלאפון, תאחסן במקום רחוק את כל הדברים שאי פעם קנתה לך או מכתבים שאי פעם כתבה לך, זה רק לטובה, כל עוד אין דברים שלא מזכירים לך אותה. לי זה עוזר.

הייתי בסדר גמור, אל תתקשר תהיה חזק.
    ואין פה משהו שנשאר באוויר, אולי מילים שאתה רוצה לומר לה שלא הספקת עוד לומר, לנסות לשכנע, אבל זה לא יעזור.
    אין פה עניין לא סגור.
    היא אמרה לך שזה לא אותו דבר, היא מתרחקת...תן לה ללכת.
    אתה מעדיף לרדוף אחרי מה שכבר לא שלך?

עכשיו, יש סיכוי שתחזרו, כי זה טרי.
    שתגיד "ננסה שוב, ננסה לתקן", אני לא רוצה לאכזב אותך, אבל הסיכויים שהכל יתחדש ויהיה כמו פעם? קלושים לגמרי.

Let her go.
    אשנא לראות אותך עושה את הטעות שאני עשיתי.

בכל מקרה, אם תרצה לדבר על זה מעבר לפורום, אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית.
    מקווה שעזרתי.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

+

הייתי אומר שאתה צריך משהיא
    פשוט זה התנגש מתישהוא שהיא התגייסה ..

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

אני חושב שעשית את מה שעשית בצורה הכי טובה שיכולה להיות.
    אתה בעצמך אומר שאתה מתגעגע לדברים שאתה יכול לקבל גם מכל אחת אחרת, זה לא שאתה מתגעגע ממש אליה ספציפית.
    יש ויהיו לך עוד הרבה בחורות אחרות חוץ ממנה אני בטוח, רק מכל מערכת יחסים הכי חשוב שתלמד ותפיק לקחים למערכות היחסים בעתיד.
    אתם גם בשלב קצת אחר בחיים, היא התגייסה והיא בראש אחר.
    ואיפה אתה תהיה עוד שנתיים? לך תדע (אני מניח שאתה משוחרר)...עדיף שתמצא מישהי אחרי צבא, זה הרבה יותר נוח =)
    אני חושב שעשית בשכל כשהמשכת הלאה ולא ניסית לשכנע אותה לתת לזה הזדמנות שנייה, עדיף לסיים קשר בטעם טוב.
    עכשיו אתה רק צריך להתגבר עליה ולהמשיך הלאה, בהצלחה!
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 28-12-2010 בשעה 13:59.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

אתה צריך לשחרר.. זה לטובה.
    המערכת יחסים בניכם נגמרה.. שניכם צריכים להשלים עם זה.
    אם אתם נשארים "ידידים" או שאתם לא מעכלים שזה נגמר
    אתם מענים את עצמכם. עדיף ככה. עשית בשכל.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אחר כך פשוט ניתקנו קשר, הכל. אני לא כזה שמצלצל ומתקשר ושולח הודעות. זה גם קצת קשה אחרי כל הקשר הזה. בסה"כ אני מתגעגע אבל לא כל כך, אתם יודעים, לסקס, לנשיקות ליציאות לצחוקים. אני בעצמי לא יודע על מה לבקש ממכם עזרה, בסה"כ כנראה שזה עניין לא פתור אצלי ובגלל זה אני כל כך מבולבל.
    דע לך שהתופעה הזאת מוכרת להמון אנשים.
    בדרך-כלל, כשאדם מתחיל פרק חדש בחייו (שנת לימודים חדשה, צבא, עבר דירה, נולד ילד.. וכו') אתה תשים לב שהבן אדם פתאום פחות מתקשר, פחות יוזם, פחות מציעה להפגש ופחות עושה איתך את מה שעשיתם רוב הזמן. זה לא שהערך שלך ירד בעיניו.. הוא פשוט צריך לעבור "תקופת התאקלמות והסתגלות" למקום החדש או למצב החדש שנוצר אצלו בחיים ולאחר פרק זמן מסויים הוא יחזור אליך בפול גז ואתם אפילו תהנו יותר ממקודם ונראה לי שבקטע הזה אתה קצת נפלת.

נפרדנו והכל כל כך מוזר
    ממש מוזר.. כאילו אתה היחיד שזה קרה לו.. תהיה אסרטיבי ותמשיך הלאה, עד כמה שזה קשה ולא נוח.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-12-2010 בשעה 23:31.

אני מסכים עם כולכם, אני לא בן אדם שאוכל את עצמו, אני תמיד הייתי הפלייר, ואני עד היום בקשר עם האקסיות שלי, בקטע טוב כמובן בלי רגשות, קשרים ידידותיים. מה שטוב אצלי זה שאני מבין את כל ההשלכות וכל מה שקרה מתחת לקלעים, ולא אוכל את עצמי. פשוט היה לי מוזר שהכל נעלם כאילו לא היינו ביחד, מה שהיא בעצמה ציינה. ואני יודע שאני לא הראשון שזה קורה לו, סתם נחמד לשתף לפעמים וזאת הייתה נראית לי כותרת קלאסית.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

חח אוקיי אז אפשר לנעול לפני שזה הופך לדיון חסר משמעות? D:

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,547 | הודעות: 8,174,134 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect