קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 54
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 20:18
  2. להתקשר מחו"ל לארץ בפשטות ובזול!
    על ידי FantoM בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 20:01
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 21:42
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-06-2005, 06:03
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 57

היסטוריה של היקום מוסברת בפשטות

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ברירת מחדל היסטוריה של היקום מוסברת בפשטות

אני לא מבקש מכם לראות את כל התכולה של הסרטונים.
    אם אתם לא רוצים להשכיל תראו רק את ההתחלה של הראשון ותבינו למה אני לא מאמין בקיום ישות קסומה.
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

2. קישורים ממומנים

אין זה סותר מכיוון שכל התהליך הזה,קרה מה'.
    ביתר פירוט, ניתן להסביר מקרה זה בעזרת הנסיבתיות הכפולה-הסרטון מסביר מהמישור המדיני(כלומר רק מה שבני האדם יודעים) בעוד שבמישור השמיימי,כל התהליך התרחש מיד ה'.
    נערך לאחרונה על ידי kohen13; 31-12-2010 בשעה 23:43.

ציטוט נכתב במקור על ידי kohen13 צפיה בהודעה
    אין זה סותר מכיוון שכל התהליך הזה,קרה מה'.
    ביתר פירוט, ניתן להסביר מקרה זה בעזרת הנסיבתיות הכפולה-הסרטון מסביר מהמישור המדיני(כלומר רק מה שבני האדם יודעים) בעוד שבמישור השמיימי,כל התהליך התרחש מיד ה'.
    זה קצת בעייתי מכיוון שהוא לא קיים (עד שיוכח לי אחרת)+ התנ"ך לא בדיוק תומך בזה בלשון המעטה, לא לדבר על זה שאין שום צורך בו בשביל זה.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    זה קצת בעייתי מכיוון שהוא לא קיים (עד שיוכח לי אחרת)+ התנ"ך לא בדיוק תומך בזה בלשון המעטה, לא לדבר על זה שאין שום צורך בו בשביל זה.
    את טענתך,ברצוני לנסח בצורה אחרת :האם יש לך הוכחה שה' לא קיים?
    אין באפשרות אף בן אדם להוכיח באופן חד משמעי שה' קיים,שכן,זכות הבחירה של בני האדם תתבטל כשכולם יידעו שה' קיים.
    אך אם תסתכל קצת מעבר,ותבחן דברים לא כברורים מאליו,אתה תבין שהם אינם יכולים להיווצר במקרה וחייבת להיות ישות על טבעית העומדת מאחוריה(שדרך אגב,מדענים רבים הגיעו למסקנה זו).
    לדוגמא מצויינת לכך זה בני האדם.בני האדם הבנויים מגוף מושלם וגאוני ביותר,בעלי מוח מורכב ביותר,חווים רגשות אשר אינם פיזיים וכמובן שהרשימה עוד ארוכה -האם יכול להיות שכל זה נוצר במקרה על ידי פיצוץ?

אין באפשרות אף בן אדם להוכיח באופן חד משמעי שה' קיים,שכן,זכות הבחירה של בני האדם תתבטל כשכולם יידעו שה' קיים.
    אך אם תסתכל קצת מעבר,ותבחן דברים לא כברורים מאליו,אתה תבין שהם אינם יכולים להיווצר במקרה וחייבת להיות ישות על טבעית העומדת מאחוריה(שדרך אגב,מדענים רבים הגיעו למסקנה זו).
    לדוגמא מצויינת לכך זה בני האדם.בני האדם הבנויים מגוף מושלם וגאוני ביותר,בעלי מוח מורכב ביותר,חווים רגשות אשר אינם פיזיים וכמובן שהרשימה עוד ארוכה -האם יכול להיות שכל זה נוצר במקרה על ידי פיצוץ?
    איך אני יכול להוכיח שמשהו לא קיים:|, אתה טוען שהוא קיים- תוכיח אתה.

ואני די בטוח שאסור לשקר לפי התורה- "מדענים רבים הגיעו למסקנה זו"- שקר וכזב.....

חחחחחח גאוני? הגוף שלנו מלא בפאקים- וגם אם היית עיסה ירוקה היית אומר- WOW איך הוא ידע לעשות עיסה כזו בצבע כזה........

ולא ממש אבל ממש לא הגיוני לי שכל זה נוצר מפיצוץ- אז איזה מזל שרק אתה, אמנון יצחק ועוד כמה הזויים ומחזירים בתשובה טוענים את זה.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 01-01-2011 בשעה 00:26.
    סטפן רוברטס

Come Out

איך אני יכול להוכיח שמשהו לא קיים:|, אתה טוען שהוא קיים- תוכיח אתה.

ואני די בטוח שאסור לשקר לפי התורה- "מדענים רבים הגיעו למסקנה זו"- שקר וכזב.....

חחחחחח גאוני? הגוף שלנו מלא בפאקים- וגם אם היית עיסה ירוקה היית אומר- WOW איך הוא ידע לעשות עיסה כזו בצבע כזה........

ולא ממש אבל ממש לא הגיוני לי שכל זה נוצר מפיצוץ- אז איזה מזל שרק אתה, אמנון יצחק ועוד כמה הזויים ומחזירים בתשובה טוענים את זה.

אינני רוצה להעליב אותך אך תגובתך מעידה על חוסר ידע וביסוס.
    אני לא הולך לפרט על כל טענה ואני מציע לך להקשיב להרצאות של רבנים בשביל להרחיב את האופקים.כמו כן,שיטוט קל באינטרנט תהווה מענה לטענות שלך.

אני לא הולך לפרט על כל טענה ואני מציע לך להקשיב להרצאות של רבנים בשביל להרחיב את האופקים.כמו כן,שיטוט קל באינטרנט תהווה מענה לטענות שלך.
    או במילים אחרות וכנות יותר: "אין לי מה להגיד לך כי אני טועה ואני יודע את זה, אין לי הבנה בסיסית במפץ הגדול כי לפני רגע טענתי שזה פיצוץ ואין לי גם הבנה קלושה בהתפתחות האדם כי לפני רגע טענתי שהמדע אומר שהוא בא מפיצוץ ושהחיים באו מפיצוץ, אני אפנה אותך לרבנים בתקווה שהם יצליחו לשטוף לך את המוח כדי שתאמין לשקרים שייצאו להם מהפה ותחשוב שזה "פיצוץ". ".

זה מה שאמרת באמת.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

יש לך הוכחה לזה שאלוהים קיים?
    ואם הוא קיים למה יש את מחלת האיידס שמחלסת את כל המערכת החיסונית?
    למה אתה מוציא נתונים מהאוויר,רוב המדענים הם אתאיסטים והם תומכים בתאוריית המפץ הגדול,האביוגנזה,ותורת האבולוציה של צ'ארלס דרווין.
    הפיצוץ הזה התחרש לא סתם,וזה קורה גם היום.
    אך אם תסתכל קצת מעבר,ותבחן דברים לא כברורים מאליו,אתה תבין שהם אינם יכולים להיווצר במקרה וחייבת להיות ישות על טבעית העומדת מאחוריה(שדרך אגב,מדענים רבים הגיעו למסקנה זו).-
    אם יש אלוהים,אז הוא כנראה השטן :/
    LokomotivKid

Angry

ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    יש לך הוכחה לזה שאלוהים קיים?
    ואם הוא קיים למה יש את מחלת האיידס שמחלסת את כל המערכת החיסונית?
    למה אתה מוציא נתונים מהאוויר,רוב המדענים הם אתאיסטים והם תומכים בתאוריית המפץ הגדול,האביוגנזה,ותורת האבולוציה של צ'ארלס דרווין.
    הפיצוץ הזה התחרש לא סתם,וזה קורה גם היום.
    אך אם תסתכל קצת מעבר,ותבחן דברים לא כברורים מאליו,אתה תבין שהם אינם יכולים להיווצר במקרה וחייבת להיות ישות על טבעית העומדת מאחוריה(שדרך אגב,מדענים רבים הגיעו למסקנה זו).-
    אם יש אלוהים,אז הוא כנראה השטן :/
    חחחח נראה לי צפית וצחקת יותר מדי על מחזירים בתשובה בסרטונים של נו באמת XD שבלי לשים לב הושפעת מזה LOL- לא היה פיצוץ.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

חחחח נראה לי צפית וצחקת יותר מדי על מחזירים בתשובה בסרטונים של נו באמת XD שבלי לשים לב הושפעת מזה LOL- לא היה פיצוץ.
    התרחבות נקודה סינגולרית.
    או פיצוץ בשביל הקהל הדתי שלנו.
    אני לא הולך לפרט על כל טענה ואני מציע לך להקשיב להרצאות של רבנים בשביל להרחיב את האופקים
    כן כן,וגם אני צריך להקשיב לזמיר כהן,אמנון יצחק,ברנובר,הרב קוק ובקיצור עוד מטיפים דתיים שאין להם השכלה ברמה של בית ספר יסודי.
    LokomotivKid

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

חחח טוב בן אדם כמה חוקי בסיס, אתה הוא זה שידיעותיו לוקות בחסר בתור אחד שהיה בשני הצדדים ובשנים האחרונות מתעסק בעיקר בתחומים מגוון אלו בקיא במספר רחב של מדעים מדוייקים ומכיר טיפנות את התחום יותר ממרב האנשים פה אני יכול להגיד לך בפה מלא שאתה מדבר שטויות ובכמויות אין הכרח בישות קוסמית נעלה או אל אל טבעי כדי ליצור שום דבר, האנלוגיה השגויה שלך מובילה אותך למסקנה הזאת כי זאת הדרך שהרגלת את המוח שלך לחשוב אבל כדי באמת לדון בתחומים כאלו יש הכרח לא להתקבע על מה שאתה יודע אלא לחקור בצורה מדוייקת את הנדון ולהגיע למסקנות בלתי תלויות..
    ומה לעשות שחקירה והוכחה תמיד יובילו אותך הכי רחוק מהאמונה הילדותית שיש אל.
    עכשיו אם תסלח לנו ותועיל לעצמך תיגש לסיפרייה הכי קרובה לביתך ותקרא ספר אולי זה ירחיב את האופקים שלך (או שהרב לא מתיר לך לקרוא ספרים על דעת עצמך שלא כתוב עליהם חומש או תנ"ך)
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-01-2011 בשעה 01:03.

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

טוב לKOHEN13.
    הנה.
    המפץ הגדול:
    המפץ הגדול (באנגלית: The Big Bang) הוא שמה של תאוריה פיזיקלית המהווה את תמצית הקוסמולוגיה המודרנית. על פי תאוריה זו, מקורו של היקום בנקודה בודדת, הקרויה "סינגולריות כבידתית". המפץ הגדול מתאר את האירוע שהתרחש בנקודה זו ובמהלכו נוצר היקום, ממד הזמן, ממדי המרחב, והגדלים הפיזיקליים הידועים לנו כיום. עם הזמן התפשט היקום לכדי היקום המוכר לנו כיום. גיל היקום, שהוא הזמן שחלף מאז המפץ הגדול, מוערך ב- 13.7 מיליארד שנה. בראשיתו היה היקום כולו מרוכז באותה נקודה סינגולרית, ולכן כל מקום ביקום של היום הוא המקום שבו התרחש המפץ.
    נהוג לכלול במסגרת התאוריה את התהליכים שהתרחשו ביקום הצעיר, ואשר עיצבו את מבנה היקום ואת הרכבו. את "טביעות האצבע" של המפץ הגדול ניתן למדוד כיום, והתאוריה זכתה לשלושה אישושים מרכזיים בדמות מדידת התפשטות היקום, גילוי קרינת הרקע הקוסמית והתאמת כמות היסודות הקלים ביקום לתחזית של תהליך הנוקליאוסינתזה ביקום הצעיר.
    אבולוציה:
    אבולוציה ביולוגית היא תהליך השינוי הגנטי באוכלוסייה של אורגניזמים‏‏ לאורך דורות. תהליך האבולוציה כולל הן את השינויים הקטנים של תדירויות אללים באוכלוסייה (כגון אלה שקובעים את סוג הדם) ועד להצטברות של שינויים שהובילה להתפתחות מצורות החיים החד-תאיות הקדומות למגוון היצורים החיים כיום - חד תאיים מורכבים, צמחים, פטריות ובעלי חיים, כולל האדם.[1] האבולוציה הביולוגית היא תהליך שמתרחש באוכלוסיות ולא בפרטים בודדים. תהליך זה הביא במהלך הזמן להיווצרות המינים הידועים כיום.
    תורת האבולוציה היא תאוריה מדעית המתפתחת כל הזמן ומסכמת את הבנתם של חוקרי הביולוגיה לגבי תהליך האבולוציה הביולוגית. תורת האבולוציה כוללת בבסיסה מנגנונים של תורשה וגנטיקה וכן את תורתו של צ'ארלס דרווין אודות אבולוציה דרך ברירה טבעית יחד עם התפתחויות מאוחרות יותר כגון הסינתזה המודרנית. בתורת האבולוציה תומכות ראיות מדעיות רבות ומוצקות, ורובם המוחלט של הביולוגים כיום מקבלים אותה כתורה מדעית תקפה. יחד עם זאת קיימים ויכוחים לגבי פרטים של התאוריה ולגבי המנגנונים השונים שלה.
    אביוגנזה:
    במדעי הטבע, בריאה ספונטנית (בלועזית: Abiogenesis, אביוגנזה) היא המחקר של הצורה שבה הופיעו החיים על כדור הארץ מתוך מולקולות אורגניות ואי-אורגניות. המחקר המדעי הנוכחי מעלה את הסברה כי האביוגנזה ארעה לפני 4.4 [1] עד 3.5 [2] מיליארד שנים. לפני 2.4 מיליארד שנים, היחס בין איזוטופים יציבים של פחמן (12C ו-13C), ברזל (56Fe, 57Fe ו-58Fe) וגפרית (32S, 33S, 34S ו-36S) מצביע על כך שמקורם של מינרלים ומשקעים הוא ביוגני [3][4] ותוצרים מולקולרים מצביעים על קיומה של פוטוסינתזה. [5][6]
    אביוגנזה היא תחום מחקר מוגבל, למרות השפעתה העמוקה על הביולוגיה ועל ההבנה האנושית של העולם. ההתקדמות בתחום זה היא לרוב איטית ולא-סדירה. הנחות בולטות שהוצעו הן תאוריית עולם ברזל-גפרית (חילוף החומרים נוצר ראשון), השערת עולם ה-RNAגנטיקה נוצרה ראשונה) [7], ועולם הליפידים (רשתות של חומרים פשוטים המסוגלים לעבור אבולוציה בסיסית)[8] [9] [10].

מקווה שתחכים
    LokomotivKid

אנני נוהג לענות לתגובות ברמה ילדותית שכזו אך למען המתחזקים,אחרוג ממנהגי.
    ראשית,לגבי המדענים,הינה מאמר מרתק,אחד מבין עשרות המתאר את המפגש בין מדענים לבין הקבלה(מדענים שאינם שונים בהשקפת עולמם משלכם):
    http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/000/054.html

שנית,כמו שכבר כתבתי,המפץ הגדול אינו סותר את התורה אלא אף משלים אותה שכן,שניהם מסבירים משני בחינות שונות-מהמישור המדיני/גשמי ומהמישור השמיימי/רוחני.
    נערך לאחרונה על ידי kohen13; 01-01-2011 בשעה 01:19.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

מעניין שהכתבה מגיעה ממקור משוחד דתי /=
    ממש מקור אמין
    במקרה ראיתי את הסרט בליפ וגם צפיתי בראיונות שבוצעו עם הצוות ובלי לקרוא את הכתבה (כי היא ארוכה ומשוחדת) אני יכול לנחש שהדברים סולפו בצורה שתתאים למטרות הדתיות..
    הפיזיקה הקוונטית בכללותה מגיעה להציג אירועים שניתנים לתחזית מדוייקת בעזרת כלים שלא מקובלים על אסכולת המדעים המרכזית..
    בכל מקרה אם היית יודע חצי דבר על התחום היה יכול להיות לנו פה דיון נורא מעניין, אבל לצערי סביר שכל מה שאתה יודע זה מה שטחנו לך לתוך הראש במרוץ השנים
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-01-2011 בשעה 01:23.

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

אנני נוהג לענות לתגובות ברמה ילדותית שכזו אך למען המתחזקים,אחרוג ממנהגי.
    ראשית,לגבי המדענים,הינה מאמר מרתק,אחד מבין עשרות המתאר את המפגש בין מדענים לבין הקבלה:
    http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/000/054.html

שנית,כמו שכבר כתבתי,המפץ הגדול אינו סותר את התורה אלא אף משלים אותה שכן,שניהם מסבירים משני בחינות שונות-מהמישור המדיני/גשמי ומהמישור השמיימי/רוחני.
    לא כתוב בשום מקום בתורה שאלוהים עשה "פיצוץ" (איך שלא תרצה לקרוא לזה).
    אם כן כתוב,תביא לי ציטוט של זה והמקור.
    LokomotivKid

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,630 | הודעות: 8,198,223 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect