שלום לכולם,אני אפרט מעט על האתר GetRef.
העקרון העיקרי של האתר הוא בעצם שיתוף מופנים,אתם תכנסו כמופנה למישהו ובתמורה אחרים יכנסו כמופנים אליכם.
באתר אתם צוברים קרדיטים(קל מאוד להרוויח כי יש המון משימות קלות),ובעזרתם "רוכשים" מופנים,בעצם מה שאתה עושים זה מפרסמים הצעה שירשמו דרככם ומי שירשם יקבל את הקרדיטים.
אתם יכולים לפרסם הצעה החל מ 2 קרדיטים ועד כמה שבא לכם.
המלצה שלי כדאי בין 2-10 כדי שאנשים ירשמו,ההצעות המוגזמות,כמו 30,ימשכו אליכם המון מופנים אבל יגמרו לכם הקרדיטים יחסית מהר וזה לא ישתלם לכם.
יש מספר דרכים להרוויח קרדיטים באתר:
1)לחיצה על לינקים - כל יום מתפרסמים 20-40 לינקים,כשעל כל לינק מקבלים סכום מסויים של קרדיטים,מקבלים יחסית קצת אז לא כדאי להסתמך על זה בכלל.
2) הפניית חברים - על כל חבר שתפנו אל האתר תקבלו קרדיט אחד,אם אתם משתמש Gold תקבלו 2 קרדיטים. יש מספר דורות של מופנים!
3) לבצע משימות(הכי משתלם) - אתם מבצעים משימה ומקבלים עליה כעקרון הכי הרבה קרדיטים,במספר שניות. מה שצריך לעשות זה להרשם למשימה,לבצע את מה שביקשו(מי שירצה אני אמליץ על משימות קלות במיוחד שמקבלים מהן המון) ויאשרו אתכם. כמובן שמומלץ לבצע משימות שראיתם שאחרים כבר עשו ואישרו אותם.
האתר עצמו מאוד משתלם,אני אישית כבר השגתי 10 מופנים ביומיים,שזה לפי דעתי מכובד ביותר יחסית לזמן שהשקעתי(מספר דקות),וכמובן בהתחשב בכך שלא השקעתי אפילו שקל.
לחצו כאן כדי להירשם!

ציטוט ההודעה