אני בן 18+ הכל התחיל שהייתי בן 16+ הכל התחיל בידידות הכי טובה בעולם לא הייתה ידידות יותר חזקה משלנו ואני התחלתי לפתח אל אותה בחורה קארין [שם בדוי] רגשות וזה הגיע למצב עד כדי כך שהתאהבתי בה בצורה מפחידה ובוא זמנית היה לה חבר כל הזמן ניסיתי להכנס בניהם ולהפריע כי ידעתי שאני יכול לכבוש אותה עם הדיבורים שלנו והצחוקים שלנו ידעתי שיש לי רגש אליי ואז הגיע הפעם הראשונה שהיא באה אליי לישון אמרתי שאני חייב לספר את כל מה שיש לי על הלב היא עדיין לא ידעה שאני אוהב אותה בקיצור הגיע היום הזה היא רצתה שאני יארגן בקבוק וודקה ונשב ונשתה ואני הסכמתי וכמו שקרה ששותים אלכוהול כל האמת יוצאת וזה יצא אולי יצא יותר מידי כי באמת אשכרה התחלנו לבכות ספרתי לה שאני מאוהב בה ואני רוצה להיות איתה ואז היא התחילה להגיד לי שיש לה רגשות אליי(כמו שחשבתי) אבל היא לא רוצה לבגוד בחבר שלה ואני ניסיתי כמו מטומטם לנשק אותה בכח באמת שהייתי מסטול כבר פירקנו תבקבוק שתי אנשים נפלנו על בקבוק וודקה לבד ואני שותה נקי(לא אוהב לערבב) קיצר יצא שהיא זרמה איתי התנשקנו והכל פתאום היא העיפה אותי אמרה לי די די זה לא יכול לקרות אמרתי לה קארין די אני אוהב אותך אני רוצה אותך מה את לא מבינה היא אמרה לי בבכי שהיא לא רוצה לבגוד בחבר שלה ואני פה לקחתי את זה ללב ממש ולקחתי כמה צעדים אחורה כי הבנתי הבחורה לא מעוניינת בי מה אני כל כך מתעקש זה לא יקרה מה אני הזוי?בקיצור החלטתי שאין לי בעיה שהיא תישן אצלי ככה היה התכנון שהיא ישנה אצלי אבל אחרי מה שקרה אמרתי מה ב-2 בלילה אני אשלח אותה הביתה , אין מצב..בקיצור הייתי מסטול כמו שאמרתי ובאמת שכאב לי כל כך שהיא כל כך דחתה אותה והלכתי לבדי ברחובות והיא הלכה אחרי כי היא ראתה שהייתי מסטול בקיצור היא באה אליי תפסה אותי אמרה לי אלעד(שם בדוי) אני אוהבת אותך אני פשוט הייתי לחוצה אתה לא נתת לי הזדמנות לדבר תן לי רק להפרד מליאור(שם בדוי) ואנחנו נהיה ביחד זה מה שאני רוצה נשבעת לך במילים האלה ככה אמרה ..בקיצור הלכנו לבית שלי וואלה היה לי לילה מדהים באמת לילה שאני לא ישכח אותה איתה..בקיצור עברו שלושה ימים היא אמרה לי שהיא רוצה להפרד היא לא יכולה במצב הזה שהיא אוהבת גם אותי וגם אותו והיא החליטה להפרד גם ממני וגם מליאור...וואלה הייתי בדיכאון של החיים שלי אמרתי לעצמי עד שהייתי ביחד עם האהבה הראשונה שלי האהבת אמת שלי זהו אחרי שלושה ימים היא זורקת אותי??? וואלה נכנסתי לדיכאון עמוווק......וואלה חלף לו הזמן טיפה..ויש לי חברה חדשה(כבר לא חדשה חח) והיום אנחנו שנה ושלוש חודשים ביחד..אני באמת אוהב את זאת שאני איתה עכשיו אני אוהב אותה אהבת אמת!!! פתאום אחרי הכל קארין נזכרת לספר לי שהיא אוהבת אותי באה אליי וסיפרה לי את זה קרה מה שקרה אצלי לא יכול להפרד מחברה שלי אני אוהב אותה ואיכשהו הלב שלי נימשך לקארין גם אין לא יצאה ממנו עדיין אתם מבינים מה עובר עלי? כאילו שאיכשהו היום אני יודע שעם אני רוצה אני יכול להיות עם קארין בלי שום בעיה כי אני יודע בתוך הלב שהיא אוהבת אותי למרות שהיא מסתירה את זה אבל הכל מוביל לזה שהיא אוהבת אותי אבל אנחנו באמת יותר מכל תקופה אחרת אנחנו ידידים הכי טובים שאפשר להיות אנחנו דואגים אחד לשניה כמו אח לאחות זה משו מפחיד כמה שאנחנו אוהבים אחד תשניה אבל אני יודע שהיא גם יצאה מקשר ואני יודע שעם אני רוצה אני איתה עכשיו אבל אני פוחד להפרד מחברה שלי כי אני אוהב את חברה שלי אני יודע בוודאות שאני אוהב את חברה שלי אני לא סתם איתה שנה ושלוש חודש וטוב לנו ביחד אבל קארין תמיד הפריעה באמצע חברה שלי שונאת אותה תמיד היה לי ולחברה שלי ריבים בגלל קארין כי היא יודעת את זה שקארין היא האהבה הראשונה שלי ....בקיצור בגדול הבנתם תבעיה שלי? אני כל כך מבולבל אין היא פשוט מצליחה לבלבל אותי ...מה לעשות ?!
אני לא רוצה להפרד מחברה שלי אין סיכוי כזה בעווולם!!! ואני גם לא רוצה לנתק קשר עם קארין!!!...מה אפשר לעשות ????
תודה לעוזרים...
וסליחה על החפירה..![]()

בקיצור החלטתי שאין לי בעיה שהיא תישן אצלי ככה היה התכנון שהיא ישנה אצלי אבל אחרי מה שקרה אמרתי מה ב-2 בלילה אני אשלח אותה הביתה , אין מצב..בקיצור הייתי מסטול כמו שאמרתי ובאמת שכאב לי כל כך שהיא כל כך דחתה אותה והלכתי לבדי ברחובות והיא הלכה אחרי כי היא ראתה שהייתי מסטול בקיצור היא באה אליי תפסה אותי אמרה לי אלעד(שם בדוי) אני אוהבת אותך אני פשוט הייתי לחוצה אתה לא נתת לי הזדמנות לדבר תן לי רק להפרד מליאור(שם בדוי) ואנחנו נהיה ביחד זה מה שאני רוצה נשבעת לך במילים האלה ככה אמרה ..בקיצור הלכנו לבית שלי וואלה היה לי לילה מדהים באמת לילה שאני לא ישכח אותה איתה..בקיצור עברו שלושה ימים היא אמרה לי שהיא רוצה להפרד היא לא יכולה במצב הזה שהיא אוהבת גם אותי וגם אותו והיא החליטה להפרד גם ממני וגם מליאור...וואלה הייתי בדיכאון של החיים שלי אמרתי לעצמי עד שהייתי ביחד עם האהבה הראשונה שלי האהבת אמת שלי זהו אחרי שלושה ימים היא זורקת אותי??? וואלה נכנסתי לדיכאון עמוווק......וואלה חלף לו הזמן טיפה..ויש לי חברה חדשה(כבר לא חדשה חח) והיום אנחנו שנה ושלוש חודשים ביחד..אני באמת אוהב את זאת שאני איתה עכשיו אני אוהב אותה אהבת אמת!!! פתאום אחרי הכל קארין נזכרת לספר לי שהיא אוהבת אותי באה אליי וסיפרה לי את זה קרה מה שקרה אצלי לא יכול להפרד מחברה שלי אני אוהב אותה ואיכשהו הלב שלי נימשך לקארין גם אין לא יצאה ממנו עדיין אתם מבינים מה עובר עלי? כאילו שאיכשהו היום אני יודע שעם אני רוצה אני יכול להיות עם קארין בלי שום בעיה כי אני יודע בתוך הלב שהיא אוהבת אותי למרות שהיא מסתירה את זה אבל הכל מוביל לזה שהיא אוהבת אותי אבל אנחנו באמת יותר מכל תקופה אחרת אנחנו ידידים הכי טובים שאפשר להיות אנחנו דואגים אחד לשניה כמו אח לאחות זה משו מפחיד כמה שאנחנו אוהבים אחד תשניה אבל אני יודע שהיא גם יצאה מקשר ואני יודע שעם אני רוצה אני איתה עכשיו אבל אני פוחד להפרד מחברה שלי כי אני אוהב את חברה שלי אני יודע בוודאות שאני אוהב את חברה שלי אני לא סתם איתה שנה ושלוש חודש וטוב לנו ביחד אבל קארין תמיד הפריעה באמצע חברה שלי שונאת אותה תמיד היה לי ולחברה שלי ריבים בגלל קארין כי היא יודעת את זה שקארין היא האהבה הראשונה שלי ....בקיצור בגדול הבנתם תבעיה שלי? אני כל כך מבולבל אין היא פשוט מצליחה לבלבל אותי ...מה לעשות ?!
ציטוט ההודעה

הילד עשה טעות וקצת מבולבל ואתה נופל עליו? בזהירות מאמי, לאט לאט הוא יבין, זה לא יעזור אם תתן לו פטיש בראש מבלי להבהיר לו מה הוא עשה לא בסדר, מסכים איתי?