קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פתאום הכל הפך שחור
    על ידי Anne-Rose בפורום יצירה, כתיבה וציור
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-04-2011, 06:57
  2. [סרטון] פתאום סבא הפליץ - הדבר הכי מוזר שראיתי
    על ידי stClass בפורום סרטונים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-11-2010, 21:24
  3. הכל השתבש פתאום אצל פרדריק
    על ידי FastZ בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-01-2010, 22:48
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-07-2006, 19:48
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-05-2006, 16:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

הכל כל כך מוזר לי פתאום

ברירת מחדל הכל כל כך מוזר לי פתאום

אני בן 18+ הכל התחיל שהייתי בן 16+ הכל התחיל בידידות הכי טובה בעולם לא הייתה ידידות יותר חזקה משלנו ואני התחלתי לפתח אל אותה בחורה קארין [שם בדוי] רגשות וזה הגיע למצב עד כדי כך שהתאהבתי בה בצורה מפחידה ובוא זמנית היה לה חבר כל הזמן ניסיתי להכנס בניהם ולהפריע כי ידעתי שאני יכול לכבוש אותה עם הדיבורים שלנו והצחוקים שלנו ידעתי שיש לי רגש אליי ואז הגיע הפעם הראשונה שהיא באה אליי לישון אמרתי שאני חייב לספר את כל מה שיש לי על הלב היא עדיין לא ידעה שאני אוהב אותה בקיצור הגיע היום הזה היא רצתה שאני יארגן בקבוק וודקה ונשב ונשתה ואני הסכמתי וכמו שקרה ששותים אלכוהול כל האמת יוצאת וזה יצא אולי יצא יותר מידי כי באמת אשכרה התחלנו לבכות ספרתי לה שאני מאוהב בה ואני רוצה להיות איתה ואז היא התחילה להגיד לי שיש לה רגשות אליי(כמו שחשבתי) אבל היא לא רוצה לבגוד בחבר שלה ואני ניסיתי כמו מטומטם לנשק אותה בכח באמת שהייתי מסטול כבר פירקנו תבקבוק שתי אנשים נפלנו על בקבוק וודקה לבד ואני שותה נקי(לא אוהב לערבב) קיצר יצא שהיא זרמה איתי התנשקנו והכל פתאום היא העיפה אותי אמרה לי די די זה לא יכול לקרות אמרתי לה קארין די אני אוהב אותך אני רוצה אותך מה את לא מבינה היא אמרה לי בבכי שהיא לא רוצה לבגוד בחבר שלה ואני פה לקחתי את זה ללב ממש ולקחתי כמה צעדים אחורה כי הבנתי הבחורה לא מעוניינת בי מה אני כל כך מתעקש זה לא יקרה מה אני הזוי? בקיצור החלטתי שאין לי בעיה שהיא תישן אצלי ככה היה התכנון שהיא ישנה אצלי אבל אחרי מה שקרה אמרתי מה ב-2 בלילה אני אשלח אותה הביתה , אין מצב..בקיצור הייתי מסטול כמו שאמרתי ובאמת שכאב לי כל כך שהיא כל כך דחתה אותה והלכתי לבדי ברחובות והיא הלכה אחרי כי היא ראתה שהייתי מסטול בקיצור היא באה אליי תפסה אותי אמרה לי אלעד(שם בדוי) אני אוהבת אותך אני פשוט הייתי לחוצה אתה לא נתת לי הזדמנות לדבר תן לי רק להפרד מליאור(שם בדוי) ואנחנו נהיה ביחד זה מה שאני רוצה נשבעת לך במילים האלה ככה אמרה ..בקיצור הלכנו לבית שלי וואלה היה לי לילה מדהים באמת לילה שאני לא ישכח אותה איתה..בקיצור עברו שלושה ימים היא אמרה לי שהיא רוצה להפרד היא לא יכולה במצב הזה שהיא אוהבת גם אותי וגם אותו והיא החליטה להפרד גם ממני וגם מליאור...וואלה הייתי בדיכאון של החיים שלי אמרתי לעצמי עד שהייתי ביחד עם האהבה הראשונה שלי האהבת אמת שלי זהו אחרי שלושה ימים היא זורקת אותי??? וואלה נכנסתי לדיכאון עמוווק......וואלה חלף לו הזמן טיפה..ויש לי חברה חדשה(כבר לא חדשה חח) והיום אנחנו שנה ושלוש חודשים ביחד..אני באמת אוהב את זאת שאני איתה עכשיו אני אוהב אותה אהבת אמת!!! פתאום אחרי הכל קארין נזכרת לספר לי שהיא אוהבת אותי באה אליי וסיפרה לי את זה קרה מה שקרה אצלי לא יכול להפרד מחברה שלי אני אוהב אותה ואיכשהו הלב שלי נימשך לקארין גם אין לא יצאה ממנו עדיין אתם מבינים מה עובר עלי? כאילו שאיכשהו היום אני יודע שעם אני רוצה אני יכול להיות עם קארין בלי שום בעיה כי אני יודע בתוך הלב שהיא אוהבת אותי למרות שהיא מסתירה את זה אבל הכל מוביל לזה שהיא אוהבת אותי אבל אנחנו באמת יותר מכל תקופה אחרת אנחנו ידידים הכי טובים שאפשר להיות אנחנו דואגים אחד לשניה כמו אח לאחות זה משו מפחיד כמה שאנחנו אוהבים אחד תשניה אבל אני יודע שהיא גם יצאה מקשר ואני יודע שעם אני רוצה אני איתה עכשיו אבל אני פוחד להפרד מחברה שלי כי אני אוהב את חברה שלי אני יודע בוודאות שאני אוהב את חברה שלי אני לא סתם איתה שנה ושלוש חודש וטוב לנו ביחד אבל קארין תמיד הפריעה באמצע חברה שלי שונאת אותה תמיד היה לי ולחברה שלי ריבים בגלל קארין כי היא יודעת את זה שקארין היא האהבה הראשונה שלי ....בקיצור בגדול הבנתם תבעיה שלי? אני כל כך מבולבל אין היא פשוט מצליחה לבלבל אותי ...מה לעשות ?!
    אני לא רוצה להפרד מחברה שלי אין סיכוי כזה בעווולם!!! ואני גם לא רוצה לנתק קשר עם קארין!!!...מה אפשר לעשות ????

תודה לעוזרים...
    וסליחה על החפירה..

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

אני אומר שתקח את עצמך בידיים
    מה אתה מטומטם ?! אתה מוכן לקחת החלטה אחת וללכת איתה עד הסוף בחיים שלך?

אתה רוצה לשמוע מה יש לי להגיד לך ? אתה לא אוהב את חברה שלך הנוכחית זה מה שאני חושב .
    ואתה גם לא אוהב את קארין .
    אתה לא אוהב אף אחת חוץ מהלב שלך .. אותו אתה אוהב ..?

אם אתה תקנה אוטו ..
    ותיהיה הכי מרוצה ממנו בעולם ולפתע תראה אוטו אחר יותר טוב ויותר חדש ואפילו עולה יותר זול אתה תחליף ?
    ואחרי חודש ראית שששוב יש אוטו שעולה יותר זול והוא יותר טוב - אתה תחליף שוב ?..
    אתה יודע צריך לחדש ביטוח (ללקק את הפצעים מהלב) ולהחליף מסמכים (להפרד מהחברה כמו שצריך..)
    וכו' ווכ'ו' ..

אתה לא יכול פשוטלקום וללכת ממישהיא שביססת את הקשר שלכם בשנה וכמה חודשים ..
    אתה יודע כמה בחורות ראיתי בפוטנציאל שיש לנו להיות בייחד מאז שאני עם חברה שלי ??
    אתה יודע כמה אומרות לי שהן אוהבות אותי ? ?
    נו אז מה ?? - כל אחת שככה אני אראה אני אפרד ?!
    אל תיהיה הזוי .. תנקה את הראש שלך .. תסתכל על החברה הנוכחית שיש לך טוב טוב בעיניים ותגיד אני שוכח מקארין ..
    שלום קארין היית בעבר בלב שלי - למרות שהיה לך חבר (שאת הלילה הזה אני גם מגנה)
    מצטער - טעות של צעירים ..
    לא ייקרה שוב הייתי מעוניין לנתק את הקשר החסר תכלית שיש לנו.. להתראות.

דרך אגב מה שקרה לך עם קארין בעבר שהיה לה חבר זה טעות איומה !!

אני באמת שלא מבין אותך ...
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Ingidao; 30-12-2010 בשעה 08:57.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חבר יש רק בארתור, וגם שם הוא כלב

זה מזה לא נכון!!!
    אני אמרתי וכתבתי ואני אומר לך אני אוהב את חברה שלי אוהב אותה אהבת אמת לא משנה מה יקרה אני אוהב אותך אבל עם קארין זה משו נוסטלגי שכל פעם חוזר על עצמו ומבלבל אותי בעוצמות אתה לא הבנת אותי נכון בכלל...אני אמרתי שאין מצב שבעולם שאני יפרד מחברה שלי לעולםםםםםםםם!!! אבל מצד אחד אני גם לא רוצה להוציא מהחיים שלי את קארין...עכשיו הבנת?

ואני יודע שאני אוהב את חברה שלי אני יודע את זה אני מרגיש את זה אני אוהב אותך יותר מאת עצמי!!!
    אבל קשה לא להוציא את קארין מהחיים שלי אני לא מכיר אותה יום יומים וגם לא שנה שנתיים....

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

Mr. Ingidao - תגיד לי אתה לא חושב שקצת הגזמת? הילד עשה טעות וקצת מבולבל ואתה נופל עליו? בזהירות מאמי, לאט לאט הוא יבין, זה לא יעזור אם תתן לו פטיש בראש מבלי להבהיר לו מה הוא עשה לא בסדר, מסכים איתי?

תקשיב, בנוגע לאותו לילה, קצת מאוכזבת ממך. לבחורה יש חבר, אני מבינה את הרגשות שלך אלייה והכל אבל תחשוב על זה מנקודת מבט אחרת, לא היית רוצה שזה יקרה לך, שחברה שלך הולכת לידיד שלה ובוגדת בך. אז אל תעשה לו את זה, והיא גם סירבה לך ובכלל לא הקשבת.
    שנייכם יצאת מטומטמים, אתה שנישקת אותה בכוח והיא שנישקה אותך בחזרה אחרי הייסורי מצפון שעשית לה.
    אתה לא יכול לבלבל לבחורה ככה את הראש, ברור שהיא תגיד לך שהיא אוהבת אותך, אתה כמו אח שלה או ידיד ממש טוב, היא לא רוצה לאבד אותך, היא תגיד הכל.
    ואתה בא באמצע, בינה לבין חבר שלה ואתה הרסת את זה, היא פשוט נתנה לזה לקרות במקום לנתק איתך את הקשר, רק שאת זה היא עשתה מאוחר מדי.

עכשיו יש לך חברה, שנה ו3 חודשים, בן אדם למען השם.
    אני לבד! אין לי את הגבר שיחבק אותי בלילה במיטה כשקר לי, אין לי את מי שיינגב לי את הדמעות כשאני עוזרת לכולם לעמוד ואני זו שנופלת, אין לי את הגבר שילטף לי את הפנים ויביט בי בזמן שאני ישנה סתם כי הוא אוהב לצפות בי. אין לי. אבל אני אגיד לך מה יש לי, יש לי את כל האהבה שבעולם, הגבר שיהיה איתי יהיה מלך העולם ולא יקום הגבר שיקח ממנו את כס המלכות לפני שאני מורידה אותו לאדמה. ואני אחזיק בו חזק ולא אעזוב אותו גם אם בראד פיט ינשק לי את הרגליים ויגיד לי "קחי אותי".

מה שיש לך בידיים זה זהב, אתה שומע? ז-ה-ב.
    ואתה מתכוון לזרוק את זה בשביל מה? בשביל מי?! בשביל ההיא שפעם הייתה ידידה טובה שלך, שרבה בינה לבין עצמה את מי היא אוהבת ויכול להיות שאחרי כמה זמן איתך הייתה עושה לך את זה עם מישהו אחר? מישהי שמנתקת איתך את הקשר ואחרי זה חוזרת אלייך ועושה לך "קוצי מוצי" ואתה כמו כלבלב רץ אחרייה? אולי פשוט תגיש לה את הקולר עם הפה וסגרנו עניין?

תקשיב, אני מבינה, בחיי שאני מבינה שהיא עניין לא סגור אצלך, ועניין לא סגור נמשך שנים, אצלי זה נמשך 3. ואני מתחרטת על כל רגע שבזבזתי.
    אתה מרגיש שבגלל שלא מיצית איתה מערכת יחסים אתה תוהה איך זה יהיה עכשיו.
    אבל אני מצטערת, אם תבדוק טוב טוב בגוף שלך אתה תגלה שלא כתוב עלייך MADE IN CHINA ואתה לא הבובה שלה והיא לא תמשוך לך בחוטים בכל פעם שמתחשק לה.

תגיד לה ככה:
    "אחותי, היה נעים, היה נחמד. היה טוב וטוב שהיה. אבל עכשיו זה נגמר. יש לי מישהי טובה בידיים ואני לא אתן לה ללכת רק בגלל שהרכבת שלך עשתה רוורס וחזרה אחורה."

תנתק איתה את הקשר, זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות, כי אני אומרת לך מראש, אם אתה עוזב את חברה שלך, היא לא תחזור.

אני מקווה שאתה לא תעשה את הטעות הזאת ונתתי לך את התשובה לה היית זקוק.
    יש פה כבר לב שבור אחד אני לא רוצה לראות גם את שלך נשבר.

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

מחזק את קריסטל ויש לי משהו להוסיף.
    אתה עכשיו עם החברה הנוכחית שלך וטוב לך, עם קארין (הראשונה) היית וראית שהיה לכם טוב לשלושה ימים אבל זה נגמר כי היא לא הייתה סגורה על עצמה.
    איך אתה יודע שהיא סגורה על עצמה עכשיו? גם אם היא תגיד לך במיליון אחוז...יכול להיות שאחרי שלושה ימים שוב היא תגלה שלא מתאים לה.
    וגם אם זה יזרום אתה לא יודע באמת איך תסתדרו בתור חברים ולא בתור ידידים.
    מה שיש לך עכשיו זה קשר מבוסס טוב עם אהבה הדדית, אז אתה רוצה להחליף אותו בקשר ישן מהעבר שיש מצב שהוא לא יהיה אותו הדבר ושיכול להיות שייגמר אחרי שלושה ימים?
    בשביל מה? אם טוב לך איפה שאתה עם החברה נוכחית שלך ואתה אוהב אותה אז תמשיך.
    תמיד יהיו הסחות דעת ובילבולים, השאלה אם תוכל להתגבר עליהם ולראות את מה שיש לך עכשיו במקום את מה שיכול להיות לך.
    אם שווה לך לזרוק את המערכת יחסים עם החברה שלך עכשיו בשביל מישהי מהעבר ששוב, אתה לא יודע מה יהיה איתה.
    לי אישית היו כמה רגעים כאלו של התלבטויות אבל אני יכול להגיד לך בראייה לאחור שעשיתי את הצעד הנכון שנשארתי עם מי שאני (אנחנו עוד חודשיים 4 שנים ביחד).
    בקיצור, תקשיב ללב שלך ותהיה מספיק חזק לעמוד בהחלטות שלך, לטובה ולרעה.
    מקסימום לומדים מהניסיון.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חבר יש רק בארתור, וגם שם הוא כלב

מה אני יגיד לך אתם צודקים באלף אחוז וגם אני חושב ככה אבל הבעיה שלי זה הבילבול אני מבולבל למרות שאני יודע שאני אוהב את חברה שלי תכאלס עזרתם נורא...תודה רבה לכם..

עם אפשר עוד תגובות..

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

התגובות הבאות שתקבל לא יהיו שונות בליבן ממה שכבר הביאו לך, אבל איך שתרצה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,473 | הודעות: 8,174,060 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect