האם יש מישהו/מישהי, שגורמים לכם לכתוב ?
אתם כותבים כי רע לכם ? טוב לכם ? או כי סתם אתם אוהבים את הנושא ? .
דיון פורה.
האם יש מישהו/מישהי, שגורמים לכם לכתוב ?
אתם כותבים כי רע לכם ? טוב לכם ? או כי סתם אתם אוהבים את הנושא ? .
דיון פורה.
|
|
ובכן כאשר כותבים שירה זה מאוד מורכב, אולם בשעה שיש לך את זה הכוונה לכישרון אזי המרחק בין דף ריק וחלול מתוכן לבין עולם ומלואו נעלם...
" השראה" זה דבר כללי מאוד...
גם כאן על הנושא המדובר ניתן לכתוב יצירה..
אני כותב כשמשעמם לי.
אני רואה מחברת ואז אני מתחיל לכתוב כותרת לסיפור.
הסיפור האחרון שלי הוא צ'ארלס הוקינס וקריסטל הכוח.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
אני רואה תופעה ויש נותן למילים לזרום..
אחרי זה מסדר את זה,חרוז פה חרוז לשמה
ומסדר לי שיר![]()
קרדיט לFRENZY
לפעמים ההשראה לכתיבה היא בעצם יצירה אחרת, של מישהו אחר. אני לא מדבר על גניבה. אם, לדוגמא, יש סרט או ספר שמדבר על קונספט מסויים, אוניברסלי, ואני יכול לקחת אותו ולתקוף אותו מזווית אחרת, אני עושה את זה. אפשר לקחת קונספט אוניברסלי מסויים שראית בסרט, ואז לחבר אותו לקו עלילה שונה לחלוטין, שאתה המצאת לבדך או שלקחת מהחדשות או מספרי ההיסטוריה. לדוגמא, הסרט "לחסל את האס". אני יכול לקחת השראה מהדקות האחרונות של הסרט, שבעצם דיברו על הפרגמטיזם של ממשלה שמשתפת פעולה עם שטנים ומקריבה את האנשים שלה, למען מטרה נעלה לכאורה. לקחתי באופן אישי את הקונספט הזה, והוספתי אותו לרשימת הסיפורים הקצרים שאני רוצה לכתוב, ושמתי את זה במסגרת עלילה שמבוססת באופן חופשי על תקרית שאירעה בשנות התשעים. כך שאין באמת שום קשר בין עלילת הסרט "לחסל את האס" או חוויית הצפייה, ומה שאני מתכנן לכתוב. כמובן, הקונספט עצמו הוא משהו שהשתמשו בו ליצירות רבות, כשכל היוצרים שואבים זה מזה, ומהמציאות.
בנוסף, קרה לכם שראיתם טריילר לסרט, חשבתם בראש על עלילה שסביר להניח שהיא המתרחש בסרט, ובסוף כשצפיתם בסרט עצמו העלילה הייתה שונה מזו שבניתם לכם בראש? יכול להיות שהעלילה שאתם המצאתם, מצפייה בטריילר של 90 שניות, היא עלילה הרבה יותר טובה מזו של הסרט. או שאולי אם הסרט היה נעשה באופן מעט שונה, הוא היה הרבה יותר טוב.
פעם ראיתי פרק של איזור הדמדומים, פרק ריק ומשעמם, אבל עם סוף מעניין. הדבר הכי מרתק בפרק היה לנסות לחשוב מה קרה לאחר הפרק. אני בהחלט יכול לראות את עצמי כותב ספר על זה.
רק צריך להתגבר על בעיית המוטיבציה, אבל זה עניין אחר לשרשור אחר.