חבר'ה העולם הזה עומד בנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עד כמה העולם יכול להדרדר?! האם ככה בורא עולם רצה שיהיה?! האם ככה הוא רצה שבני האדם יתנהגו?
קודם כל אני בן אדם לא דתי, אח דעו לכם יש דבר חמור מאוד מאוד שפוגם בכל האברים והגידים של האדם מכף רגל ועד ראש! דעו לכם זה הדבר שמביא את האדם לעצבות,לכעסים, ליצנות, מרירות, כאבים ויסורים!! זה מה שאתם רוצים?! לא הייתם רוצים לחיות כמו ילדים?! לא הייתם רוצים להיות מאושרים?! לא הייתם רוצים לחיות ולהיות צדיקים ושכולם יאהבו אתכם? למה להיות רשעים?!!!!!!!
הדבר החמור שאני מדבר עליו הוא -פגם הברית - להשחית זרע לבטלה!!!!!!
חבר'ה אני לא מדבר איתכם על תורה, אני מדבר איתכם על הנשמה שלכם! על הכבוד שלכם! על החיים שלכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם הייתם יודעים כמה מלאכי חבלה שהולכים איתכם וממררים לכם את החיים לא הייתם מעיזים אפילו לעשות את המעשה הנבזה הזה!!
אתם יודעים מה הולך ברחובות?! אתם יודעים כמה בנות הולכות ?! השם ירחם!!!!!!!!!!! עזבו את זה בסדר?! אתם יודעים כמה ילדים רשעים שמקבלים מיתה על זרע לבטלה פגם הברית?!! אתם לא רוצים להיות מיוחדים?! אתם לא רוצים להיות קדושים?! להרגיש כמו ילדים?!!!!!!!!!
חבר'ה תתעוררו, אם הנוער של היום היה יודע את זה בחיים הם לא היו מעיזים לעשות את הדבר הזה!! אם היו יודעים מה הם עושים!!!!!!!
מי שזה נוגע לליבו ורוצה להנצל, להיות צדיק ולא רשע, רוצה לחיות בטוב אנא ילדים כנסו לאתר הקדוש הזה:
צונזר
שומרי ברית קודש - יש מלא עדויות חבר'ה!! אם תנסו לשמור על הברית במשך 40 יום אתם בכלל לא תחשבו על זה!!! בכלל זה לא יעלה לכם על הדעת!! אתם תקבלו כל מה שצדיק יכול לחשוב עליו!!
יש עוד אתר מחזק:
צונזר
בעזרת ה' נעשה ונצליח וה' עלינו ברחמיו ירוויח.