DarkStarMU
פרטים חשובים על השרת
אחסון : כמובן יש אחסון וגם חזק
שם השרת : DarkStarMu
עונה : עונה 3 + סטים/כנפיים/נשקים של עונה 4!!!!!!!
גרסא : 1.04J
אקספי : 9999
נפילת חפצים(דרופ) : 75% שזה יחסית קל!
ריסט ברמה : 400
כדי להיות פולים צריך : 32767 בהכל!
נקודות לרמה : כרגיל / 5 נקודות , ללורד ואמג'י 7 נקודות / אחרי המשימה של מרלון נקודה נוספת
Castle Siege : ON
מה יש בשרת
השקענו המון מאמצים כדי שתוכלו לשחק ב-DarkStarMu בהנאה מלאה ללא לאגים ותקיעות שממש עכשיו סידרנו!
ספוטים
ספוטים טובים מסודרים וקלים יחסית לשרת, ריסט ראשון צריך לקחת לא יותר מ-15 דקות!
הזמן לריסט יורד לפי כמות הריסטים שאתם עושים כלומר : כמה שתיהיו בריסט גבוה יותר יקח לכם פחות זמן לעשות את הריסט הבא!
קהילה וצוות שרת
קהילה חמה ואוהבת שזה אומר שיקח לכם בערך שלוש ארבע דקות לעשות את הריסט הראשון לכם!(עבר בדיקה)
בקשר לצוות השרת : צוות עוזר ותומך! / הצוות בנוי משני אנשים שהם : אני(רועי) וערן מנהל השרת!
למה רק שני אנשי צוות? : מפני שאני מחובר כמעט תמיד, אני כאן כדי לעזור ולתמוך בבעיות אישיות בשרת כגון : מרמה , איבוד חפץ ועוד!
ערן הוא מנהל השרת וזה אומר ש:יש לכם בעיה תכנית? שאני לא הצלחתי לעזור בה? ערן כאן בשביל זה! לא כדי לתת לכם אימון או חפצים אקסים +הכל! אנו רוצים מסחר שרתי טוב!(ראו הסבר על חניות)!
חניות ואיוונטים
בשרת ישנן חניות קלות יחסית לשרת עם 9999 אקספי! מה יש בחנויות???
בחנות יש סטים מחלש לחזק +9 ו+7! / כל הסקילים לכל העבודות! / גם לדארק לורד ולאמג'י ישנן חניות עם סטים+סקילים בשווה לדמיות האחרות!
מה אין בחנויות???
בחניות אין חפצים אקסלנטים או קופסאות (1-5) וזה למה?
אנו צוות השרת לא רוצים שאמיו זה יהיה חסר מטרה! אנו רוצים שאנשים ינסו להשיג סט חזק וישקיעו הרבה מאמץ!
בחנויות השרת אין סולים וכאוסים! מאותה סיבה! אנו צוות השרת לא רוצים הכל בחנות ! אנו רוצים שיהיה מסחר!
בגלל שלא יזכרתי שאין בלס בחנות זה אומר שיש בלס בחנות! וכמובן בלס באג : עובד!
חוץ מזה יש הכל בחנות! כולל : נוצה ושתי נוצות לרמה 3 שכנראה נוריד... כל היהלומים חוץ מסולים וכאוסים.
איוונטים : כל האיוונטים בשרת עובדים! ושאני אומר כולם זה כווולם! מקווה שתעשו אותם בכיף
מפות , מפלצות והריגות
אז ככה : כמו בכל אמיו יש את המפלצות שאתן מכירים ואוהבים! אבל אצלנו יש חדשות!!!! =) אני מקווה שיצא לכם להרוג אותם במפות החדשות שלנו! בקשר להריגות! : מכירים את זה שיש סגול ליד הקסם הכחול??? אז אצלנו יש גם צהוב ליד האדום(שזה החיים שלכם בעצם)
ומה זה הצהוב הזה? הצהוב זה זה בעצם ההגנה שלכם, ברגע שתוקפים אותכם מפלצות או אנשים הוא לאט לאט יורד ורק אחרי זה החיים יורדים!
*ברגע שמורידים אותכם(הורגים אותכם) במכה אחת בלבד! ישנו שדה כוח בצבע כחול שקוף מסבבכם שמראה לכם שמתתם!*
כפי שאמרתי מפות חדשות!!!! כגון : Adia , Kanturo(123),Adia 2 ועוד...!
כפי שאמרתי אין בוקסים בחנות! שזה אומר שיש גולדנים!!!! גולדנים אחד עד אחמש שזה אומר שינן חמש קופסאות קאנדון , נסו להרוג אותם להרוויח אקסלנטים!
משהו אחד אחרון חביב בקשר למפלצות! איך משיגים עתיקים?!
כפי שאתם יודעים עתיקים נופלים ממפלצת אחת בלבד! שהיא הקאנדון החזק !
מה שאומר שקאנדון : קאנדון קיים
אתר - הורדות - יצירת קשר - הרשמה
מכיוון שאין לי 20 הודעות שזה מה שצריך כדי לשים קישורים העתיקו כתובות אלו אל המקום הלבן הריק של כתובת האתר*
*שנו את המקפים(קווים) לנקודות על מנת להיכנס לאתר נכון!
אתר : www-Muds-co-il
הורדה של הקלייט ללא קול : www-Muds-co-il/?id=downloads *לא לגעת במה שאחרי בסלאש " / " האתר לא יעבוד לכם*
הורדה של קבצי הקול : www-mediafire-com/?zcxl1oloaxm31u3
הרשמה למשחק : www-Muds-co-il/?id=register
סריקה למיין : www-virustotal-com/file-scan/report-html?id=c5bd60b5fa0742458e3c7fe8b7778777d459b91aa9aecad4f2b493de10581f96-1292167265
שמתי לכם למרות שלא צריך כיוון שההורדה היא בעצם דרך האתר, אבל כדי שתהיו בטוחים מה אתם מורידים ושהכול בסדר!
יצירת קשר
סקייפ שלי(רועי) : roei.bn
סקייפ של ערן מנהל השרת : eranur2
מקווים שתבואו כי באמת השקענו הרבה!
רועי(עוזר) וכמובן ערן מנהל השרת DarkStarMu
קרדיט לי על עריכת פרסום המודעה

ציטוט ההודעה