שיהיה אחלה דיון ושיוסיף המון מוטיבציה לכולם פה
אני אתחיל: הצלחתי לגרום לבחורה יפה (רוסיה בלודינית) - [אני פשוט שונא לדרג] לשלוח לי רמזים בוטים על כך שהיא רוצה לשכב איתי, שעה אחרי שפגשתי אותה בבית מלון שהיתי בו.
שיהיה אחלה דיון ושיוסיף המון מוטיבציה לכולם פה
אני אתחיל: הצלחתי לגרום לבחורה יפה (רוסיה בלודינית) - [אני פשוט שונא לדרג] לשלוח לי רמזים בוטים על כך שהיא רוצה לשכב איתי, שעה אחרי שפגשתי אותה בבית מלון שהיתי בו.
|
|
זה היה חד פעמי ולטווח מאוד קצר, אבל היה קטע שפשוט השלמתי עם עצמי, עם מי שאני ולא שאפתי יותר להתקדם!
ההרגשה ההיא ואותם ימים קסומים היו פשוט חלום עבורי!
(וכנראה שבגלל זה אני היום נמצא בשפל אבל אני אפרוץ שוב בסופו של דבר).
לגבי התוצאות המעשיות והמטופשות.. וואלה לא יודע... אם זאת הייתה בפעם ההיא שהצלחתי לקבל שליטה על כל הסיטואציה ותכלס גם על הבחורה וקשר רציני היה עניין של זמן או שזה בכלל היה בתקופה שלא עשיתי כלום והנשים נמשכו אלי באורח פלא.. בלי שטרחתי לגשת אליהן בכלל.
אגב, המקרה הכי מוזר שקרה לי גם היה עם בלונדינית רוסיה בת 24 שניגשה אלי סתם ככה ברחוב, שאלה אם אפשר עזרה ופשוט חיבקה אותי ורצתה "ליווי" הביתה בגלל הגשם (מוזר כי לא זכור לי שירד גשם באותה העת חח) עד היום אני חושב שמדובר באנסית
אבל תכלס מה זה משנה, תוצאות מעשיות משתנות כל הזמן, היום אתה על גג העולם ומחר אתה נמצא מתחת לפני ים המלח.. בגלל זה אני לעולם לא אשפוט בחור עפ"י התוצאות שהוא השיג אלא בעיקר על פי האופי שלו, המצב הפנימי, ההתנהגות.. התמימות (דבר שהפך לנדיר בימים אלה).
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-01-2011 בשעה 21:57.
אין בכוונתי לשפוט אף אחד על פי השגיו חלילה, אך ברצוני להחדיר יותר מוטיבציה לצעירים שבפורום, שבישבלהם, זיון סוער עם יפיהפיה בת 19 זה כל העולם ולהראות להם שאם ירצו אין זו אגדה.
יש בחורה אחת מקסימה, שצחקתי עליה שהיא לא יורדת משהו בכלל, והיא גילתה לי שחברה שלה יודעת לעשות דברים עם הפה שבאמת אין על מה לדבר, או "לפחות ככה היא אומרת". אחר"כ היא (במודע, אגב) הכירה לי אותה כדי שאני אוכל לברר לה את העניין לעומק..
SNL עם מישהי שהייתה "ידידה" שלי (קיצור, רציתי אותה אבל היה לה חבר) כשהייתי בכיתה י' בערך, לא ראיתי אותה עד הגיוס 3 ומשהו שנים, התראנו במקרה ברכבת בדרך הביתה בשישי והערב הזה היה ערב טוב מאוד.
וכמובן הקשר הנוכחי שלי עם בחורה שפגשתי בסופר (דיי גיים בלאגנים), גרים ביחד בדירה, עניינים.
ושתיהיו בעסק, This is what its all about.
שלישיה - שכבתי עם מישי ועם עוד חברה שלה על היום הראשון שהכרתי אותן (ואחרי שבוע הפכתי לחבר של אחת מהן)
נאנסתי בשירותים ע''י מישי שהכרתי לפני שעתיים
ישנתי עם 2 בנות באותה מיטה (לא פעם ולא פעמיים)
סיכסכתי בין חברות ילדות
גרמתי ללא מעט בחורות לרצות להתאבד/לפגוע בעצמן בגללי
גרמתי למישי לרצות להכניס אותה להריון
גרמתי לאקסית לרצות להתחתן איתי
גרמתי ללא מעט בחורות להתוודות שהן מאוננות עלי ולהתחנן לתמונת עירום שלי
חלק מזה כשהייתי מתחיל יותר וחלק כשהייתי יותר מתקדם טיפה.
וכמובן הכי חשוב זה ה"הילה" שרכשתי - כל פעם שאני נחשף לבחורות ואני במצב רוח זורם, תמיד תהיה מי שתרצה אותי. :]
זה מה שעולה לי בראש כרגע
חברה חשפנית
חברה מלכת סאדו
אורגיה עם 5 אנשים (3 גברים 2 נשים)
שלישיה (יותר מפעם)
לתקופה מאד קצרה היו לי 2 חברות באותו זמן שידעו אחת על השנייה ולא היה להם אכפת
היתי עם בנות מכמה מדינות שונות בעולם
היו לי כמה קשרים רציניים שמאד נהנתי מהםף והייתי גר עם בחורה במשך כמעט שנה עד שנפרדנו
קשר פתוח של שלושה אנשים לתקופה קצרה
פורפליי עם 2 בנות באמצע הסנטר
סקס יבש בים שהיה יותר כיף מכל סקס שהיה לי
ותכלס ההצלחה הכי גדולה היא איך שזה השפיע עליי מול אנשים אחרים והיכולות שנרכשו - היכולת להנהיג במעגלי חברים, להתחבר בקלות לאנשים חדשים, לדעת בדיוק מה לעשות ואיך להתנהג (התנהגות שפשוט הפכה אצלי לאופי) בשביל שמישהי תימשך אליי, שיפור בשפת גוף ובבטיחון. כל זה מבחינתי זה הישג גדול.
?What have you been up to lately
TYLER DURDEN אתה כזה חרטטן פשוט עצוב לראות אנשים כאלה בתחום.
krox אתה כזה בתול קנאי פשוט משמח לראות את התסכול שלך.
ביושששששששששששששששששששששששששששש כפרע
מקור התסכול למתעניינים:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...15#post6463315
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-01-2011 בשעה 18:16.
עזבו אתכם סגירות,ההצלחה הכי גדולה שלי היא שהשגתי ביטחון עצמי גבוהה,אני מאמין בעצמי ובמה שאני יכול להשיג,בכל תחום בחיים.
כנל כמו סנופקין, לגבי סגירות אז יש המון איפה להשתפר וגם ככל שעובר הזמן אני לומד לקחים ומבין מה אני צריך לשפר אבל באמת שגם שהייתי בתקופות פחות טובות בזמן האחרון אני הבנתי שהשינוי שעברתי באישיות הוא באמת עמוק, אני בקושי מזכיר את האפס הזה שהיה חי במקומי במשך 18 וקצת שנים.
מי עשה יותר רחוק זה לא קרטריון להשווה נכונה לדעתי זה בסה''כ התרברבות בתכלס לפי דעתי מה שעושה אותך באמת טוב זה עד כמה בחורה מוכנה ללכת רחוק בישבילך לא כמה זיינת איפה זיינת וכו'.