קודם כל אני מעריך שנכנסתם . בבקשה תגיבו אם יש לכם מה להגיד או איך לעזור אני ממש יכבד את זה .
( בן 16 דרך אגב )
אז ככה , הכרתי את הפיקאפ בערך מהחופש הגדול . . ממש חרשתי על זה והיה לי מוטיבציה להמשיך כי עברתי בית ספר
אז אמרתי יאללה דרך חדשה . נכנסתי לזה ממש חזק ובאמת היה שיפור![]()
סוף סוף היו לי קטעים אם בחורות , ישבתי אם בנות בהפסקות , יצאתי אם בנות. . .הכל היה דבש
אבל תמיד בא ה-אבל , כל הזמן הייתי נכנס לתסביכים בראש שאני מדבר אם אנשים . היה לי הרגשות של up ושל down .. כל פעם ככה
וזה שיגע אותי , הרבה פעמים חשבתי . . מה להגיד ? איך לדבר אז החלטתי להתנתק מזה .
עכשיו אני לא מדבר בכלל אם אנשים כמעט ולא מתחיל אם בנות בכלל. גם שהייתי בזה ממש פחדתי להתחיל אם בנות
אולי התחלתי אם איזה 2 קבוצות בכל הזמן הזה . פעם ראשונה זה היה ממש בהתחלה וקיבלתי כזה כישלון לא ידעתי איך קוראים לי
אחר כך תפסתי תביצים והלכתי לבד לקבוצה של 5 בנות והצלחתי להוציא מספר אבל לא התקשרתי לאותה בחורה ממש הייתי מבולבל .
דוגרי ההצלחות במשמעותיות היו בבית ספר.... ממש היה לי מפחיד להתחיל אם בנות ברחוב אז אמרתי לעצמי - טוב גם ככה אני אוכל תסביכים כל יום ולא מתחיל אז אני יעזוב את זה ויאללה נראה מה יהיה .
עכשיו אני מוצא את עצמי לא מדבר אם בנות וכמעט לא יוצא למסיבות . . .המצב ממש הידרדר .
פה זה החלק החשוב :
חשבתי על זה ואני רוצה לעשות שינוי , אני רוצה להתחיל אם זה עוד פעם ( עברו חודשים מהפעם האחרונה שבכלל קראתי משהו על זה)
אז למי שעבר אולי את כל הסרטים האלה ויודע על מה אני מדבר או אפילו אם לא אני רוצה להתחיל לאט וללמוד את האומנות הזאת כי אני באמת מאמין בא , ואני ממש לא מחפש לנפח לי את האגו . אני יודע שזה יעזור לי לחיים ולכל דבר כמעט .
אין לי גם בעיה לצאת אם אנשים פה מהפורם בתל אביב שבגיל שלי. . . וללמוד מהם ואני בטוח שיש גם משהו ללמוד ממני . ( אם מישהו מעוניין שיגיד בהודעה אני ידבר איתו)
בעקרון מה שאני רוצה זה חומר טוב לקרוא , איך אתם חושבים שהכי טוב להתקדם ומה כדי לקרוא בהתחלה / לראות סרטונים .. .
אם אתם יכולים להביא לי ספר טוב , דברים שעדיף לי לעשות לפי הדרגתיות אני ישמח .
כל תגובה תתקבל בברכה, יום טוב .![]()