קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריך עזרה! מהר אני מפרמט!
    על ידי Alex בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-03-2008, 15:58
  2. צריך עזרה פריקה אני מבולבל רצח ואני חייב עזרה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-01-2008, 00:08
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-01-2007, 15:16
  4. עזרה | איך אני חוזר לסקינים הקודמים
    על ידי raz_abu בפורום Counter Strike
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-01-2007, 16:46
  5. צריך עזרה דחופה אש עם האייפוד בבקשה תעזרו
    על ידי MeToRaF בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 20:41
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

צריך עזרה מכולם , אני חוזר ''לעסקים'' . בבקשה כולם כנסו .

Exclamation צריך עזרה מכולם , אני חוזר ''לעסקים'' . בבקשה כולם כנסו .

קודם כל אני מעריך שנכנסתם . בבקשה תגיבו אם יש לכם מה להגיד או איך לעזור אני ממש יכבד את זה .
    ( בן 16 דרך אגב )
    אז ככה , הכרתי את הפיקאפ בערך מהחופש הגדול . . ממש חרשתי על זה והיה לי מוטיבציה להמשיך כי עברתי בית ספר
    אז אמרתי יאללה דרך חדשה . נכנסתי לזה ממש חזק ובאמת היה שיפור
    סוף סוף היו לי קטעים אם בחורות , ישבתי אם בנות בהפסקות , יצאתי אם בנות. . .הכל היה דבש
    אבל תמיד בא ה-אבל , כל הזמן הייתי נכנס לתסביכים בראש שאני מדבר אם אנשים . היה לי הרגשות של up ושל down .. כל פעם ככה
    וזה שיגע אותי , הרבה פעמים חשבתי . . מה להגיד ? איך לדבר אז החלטתי להתנתק מזה .
    עכשיו אני לא מדבר בכלל אם אנשים כמעט ולא מתחיל אם בנות בכלל. גם שהייתי בזה ממש פחדתי להתחיל אם בנות
    אולי התחלתי אם איזה 2 קבוצות בכל הזמן הזה . פעם ראשונה זה היה ממש בהתחלה וקיבלתי כזה כישלון לא ידעתי איך קוראים לי
    אחר כך תפסתי תביצים והלכתי לבד לקבוצה של 5 בנות והצלחתי להוציא מספר אבל לא התקשרתי לאותה בחורה ממש הייתי מבולבל .
    דוגרי ההצלחות במשמעותיות היו בבית ספר.... ממש היה לי מפחיד להתחיל אם בנות ברחוב אז אמרתי לעצמי - טוב גם ככה אני אוכל תסביכים כל יום ולא מתחיל אז אני יעזוב את זה ויאללה נראה מה יהיה .
    עכשיו אני מוצא את עצמי לא מדבר אם בנות וכמעט לא יוצא למסיבות . . .המצב ממש הידרדר .

פה זה החלק החשוב :
    חשבתי על זה ואני רוצה לעשות שינוי , אני רוצה להתחיל אם זה עוד פעם ( עברו חודשים מהפעם האחרונה שבכלל קראתי משהו על זה)
    אז למי שעבר אולי את כל הסרטים האלה ויודע על מה אני מדבר או אפילו אם לא אני רוצה להתחיל לאט וללמוד את האומנות הזאת כי אני באמת מאמין בא , ואני ממש לא מחפש לנפח לי את האגו . אני יודע שזה יעזור לי לחיים ולכל דבר כמעט .
    אין לי גם בעיה לצאת אם אנשים פה מהפורם בתל אביב שבגיל שלי. . . וללמוד מהם ואני בטוח שיש גם משהו ללמוד ממני . ( אם מישהו מעוניין שיגיד בהודעה אני ידבר איתו)
    בעקרון מה שאני רוצה זה חומר טוב לקרוא , איך אתם חושבים שהכי טוב להתקדם ומה כדי לקרוא בהתחלה / לראות סרטונים .. .
    אם אתם יכולים להביא לי ספר טוב , דברים שעדיף לי לעשות לפי הדרגתיות אני ישמח .
    כל תגובה תתקבל בברכה, יום טוב .

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

את הידע כבר יש לך (לפחות מאיפה שעצרת).
    תתחיל בלקרוא פה מאמרים בשביל להחדיר לעצמך קצת מוטיבציה ולרענן את מה שאתה כבר יודע.
    תצא לשטח עם מה שיש ותוך כדי תתקדם.
    אם אתה צריך ספרים (שאני לא ממש אוהב כי אנשים נוטים לקרוא את כל הספר ואז לנסות לעשות משהו ולא לצאת לשטח אחרי כל פרק,כמו שצריך לעשות) יש לך בלינקיה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

די חלאס אם השאלות "מה לקרא"
    זה ממש מעצבן זה הנושא ה-רביעי- בדף ששואל "מה לקרא?"

נו באמת לפני שאתה שואלים שאלה אולי תחפשו -קצת- ילכת קודם להתחיל לקרא תגובות של אנשים ואז לשאול בנואש הפתוח כבר
    מעבר לזה שיכלת לחפש קצת ולשאול במקום הנכון
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 06-01-2011 בשעה 00:43.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect