אני לא יודע אם מישהו פה יכול לענות לי על השאלה, איך צריך לטפל בגאקו כדי שאל יהיה תוקפני?
אני כנראה קונה תוכי כזה... הבנתי שהוא ממש חכם אבל בלי הטיפול הנכון הוא הופך לתוקפני.
העצה היחידה שקיבלתי היא לשים לו משחקים בכלוב.
עוד רעיונות?
אני לא יודע אם מישהו פה יכול לענות לי על השאלה, איך צריך לטפל בגאקו כדי שאל יהיה תוקפני?
אני כנראה קונה תוכי כזה... הבנתי שהוא ממש חכם אבל בלי הטיפול הנכון הוא הופך לתוקפני.
העצה היחידה שקיבלתי היא לשים לו משחקים בכלוב.
עוד רעיונות?
|
|
חחח שלום,
תוכי ג'אקו הוא תוכי לא תוקפני, אם אתה קונה ג'אקו בשביל שהיה בכלוב אז עזוב אחי, אל תקנה!
היכן אתה גר, אני יוכל להביא לך טל' של מגדלים באזור שלך,
ואני חוזר, אל תקנה מאנשים פרטים שמוכרים, או בכפר קאסם, כי יכול להיות שהתוכי מסומם או כל מיני דברים!
ואם אתה רוצה שאני הביא לך את הטלפונים של המגדלים, ושתלך לקנות הם יסבירו לך הכל שם!
אחי מצא איזה בית גידול טוב באזור המרכז, משהו לילך משהו כזה לא זכור...
הוא לא אמור להיות תוקפני אבל הוא יכול להיות...
לחברים של המשפחה שלי יש תוכי שלא נותן שיתקרבו אליו ותולש לעצמו נוצות... תודה בכל מקרה!![]()
יובל לילך?!
אם כן אז אתה בידיים מצוין, בין המגדלים הטובים בארץ, כל תוכי מקבל 100% אהבה ותשומת לב, הם בשימחה יסבירו לך ויגידו לך מה לעשות, והתוכים שלהם לא עצבניים, הם חמודים ואוהבים
מזל טוב אחיבהצלחה בקניה!
ואם זה לא הם, אז שים לב פעמים לפני שאתה קונה, ותביא את השם המלא שלו ואני יוכל לברר לך עליו,
עוד שאלות?
זה השם, יובל לילך... ראיתי תמונות באתר שלהם ונראה אחלה בית גידול.
אהבתי את הבקיעות בנושא.
לא אין עוד שאלות, תודה רבה.![]()
בבקשה, ואם אתה רוצה אתה מוזמן להגיד שראית אותם בtukipedia אולי יהיה לך הנחה, לא בטוח!
ואם שואלים איך קוראים לך שם תגיד את הניק שלך פה!
זה פורום של מגדלי תוכים אני אחד מהם, קיצר בהצלחה בקנייה אחי!
ואולי יהיה לך הנחה!
אבל אל תגיד "אני ראיתי אותכם בtukipedia אפשר הנחה?!"
תגיד את זה בכללי "תגיד וואי אתם לא מבינים כמה היה חשוב לי לקנות אצלכם ראיתי אותכם בtukipedia ואתם עושים עבודת קודש!"
בהצלחה![]()