קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שטח אימון
    על ידי B-mister בפורום Maple Story
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-04-2007, 13:34
  2. סעמק!!!-נתנו לי דוח
    על ידי *$nissan$* בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 25-10-2006, 15:17
  3. דוח מבקר המדינה על קב"א ודפ"ר מעניין לאללה..
    על ידי אור בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 20-08-2006, 04:13
  4. [מוכר] שטח פירסום בחתימה שלי. | 100 נק' לחודש.
    על ידי Orel Abergel בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-04-2006, 00:09
  5. [קונה] BOOK REPORT (דוח ספר) באנגלית.כנסו לעוד פרטים.800 נקודות
    על ידי Asaf93 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 02-04-2006, 22:09
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

דוח שטח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל דוח שטח

אז ככה יום שישי חבר קבע עם שני ידיודת שלו שאני לא מכיר רק שמעתי עליהן לשבת בבר בתל אביב ברגע שהכרנו שניהן באו ונתנו לי נשיקה בלחי אני ישר אמרתי כל כך מהר נשיקות?? לאחרמכן חיפשנו בר לשבת בו ומצאנו היינו בערך 6 חברים שישבנו בשולחן בבר כולם פשוט באו והתיישבו בשולחן שלנו היה צפוף המטרה ישבה לידי ולידה החברה שלה פתחתי בנושא שיחה עם החבר שהזמין אותן לגבי המוזיקה של המקום שאני אוהב אותה (שירים של פעם sweet child of... וכו') המטרה אומרת שהיא לא אוהבת אותה ואני אמרתי לה מה את אוהבת מיינסטרים וכל החרא אז מה קניה ווסט ואלה היא צחקה מאז ההתחלתי לפתח איתה כל מיני נושאי שיחה והתמקדתי בה לאחר כל זמן עזבתי את ההתמקדות בה ועברתי לחברה התחלתי לעקוץ אותה טיפה וחזרתי למטרה בנתיים התחלתי לגעת בה והיא החזירה מגע ס''ע חיובי לאחר מכן אני אני עובר בין אחת לשניה ומתמקד באחת מהן שבנתיים השניה לא מקבלת שום עניין לאחר מכן שאלתי את ''השאלה'' במה את מאמינה שבני האדם טובים מיטבעם או שהם רעים מטבעם שני סוגי גישות בפסיכולוגיה של פרויד ועוד אחד בנוגע למה בני האדם מונעים אחד אינסטינקטים או מימוש עצמי היא התחילה להגיד לי מימוש עצמי וזה אבל לפני זה שהתחלתי את ההשאלה יצרתי עניין בכך שהן שאלו אותי שאלות ולא ממש התמקדתי בהן אלא דיברתי עם חבר אוקי אז בזמן שהיא אומרת לי שהיא חושבת שהאדם טוב מטבעו שאלתי אותה אז תגידי רגע ומה לגבי משיכה אם אנחנו לא מונעים על פי אינסטקטים לפני טענתך?? אז היא אמרה לי לא יודעת וזה אמרתי לה עזבי את זה רגע אני ישאל אותך שאלה אחרת ממה מושך אותך אצל גברים והיא אמרה לא לא יודעת כל מיני דברים וזה בקיור לא מוגדר ואז היא שאלה אותי מה אצלך באותו הזמן השולחן התפנה ונשארנו אני היא החברה שלה וחבר שהזמין אותן אני אמרתי לה שריח ושפת גוף וכו הרחתי לה את הצוואר ואז היא הריחה את שלי לאחר מכן אמרתי לה שאני חייב להשתין ואני רוה שהיא תלווה אותי היא הסכימה היה תור בשירותים שלה ושאלתי את שאלת הנשיקה של מיסטרי היא אמרה לי ש/היא לא יודעת אז נישקתי אותה לאחר מכן היא נסוגה ואמרה לא פה אמרתי לה טוב ואז היא אמרה לי שהיא רוצה לרדת למטה אז אמרתי לה שהיא היא לא מחכה לי אני לא מדבר איתה כל הערב היא חיכתה ואז דיברתי עם ידידה שהייתה במקום היא ירדה למטה סיימתי להשתין ירדתי למטה ואמרתי לה הפרת את ההסכמם וחבל התעלמתי ממנה למשך דקה היא ניגשה אלי ואמרה בוא החוצה יצאנו החוצה התנשקנו אחר כך חזרנו לבר פתאום ראיתי עוד אחת שאני איתה בקטע שתינו איזה משהו לאחר שהזמנתי בשולןחן הקודם חשבון אני ההקטע דיברנו ובנתיים המטרה ראתה אותי ונתני לי צביטה בתחת יצאתי החוצה והתעלמתי מהמטרה עברתי לחברה שלה בנושאי שיחה והלכנו לאכול בנתיים הצטרף אלינו עוד חבר אז ככה שהינו שני הבנות המזמין העוד חבר שיבנו במקום שהאכלנו אני והחברה של המטרה בנתיםם המצב התגלגל לנק כזאת שאמרתי לה שכל שני ביסים שאני אוכל היא מאכילה אותי בציפס זה מה שקרה היא האכילה אותי בציפס נקתה לי את הפה כל פעם שהיא מלוכלך וזה היה הרבה פעמיים בגלל המיונז והקטשופ ולבסוף הארוחה ביא ניקתה לי בקיסם את השיינים הלכנו מהמקום נפרדנו לשלום אני המטרה והחבר בנתיים החברה הלכה להגיד שלום לחברה שלה ואני והמזמין הלכנו חמש דק אחי זה המזמין קיבל הודעה ככה אתם הולכים בלי להגיד שלום יום אחרי זה החברה של המטרה הוסיפה אותי בפייסבוק ומה שהיא לא יודעת שהייתי עם אחותה הקטנה..
    עכשיו הדילמה המטרה היא 8 והתחלתי איתה בגלל שהמזמין רצה את השניה אבל החברה שלה 8.5 מה אתם אומרים החברה או המטרה??

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

פשוט עצוב.

חחחחחחחחחחחחח הזוי בטירוף (ומן הסתם גם כנראה הסתלבטות)

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תסדר את ההודעה שלך שתהיה מובנת לקריאה ותשים בפורום המתאים באשכול חדש.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,267 | הודעות: 8,197,860 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect