יש לי שאלה אם משהו מאונן ואז הוא מנגב בנייר או במגבנון או בסמיכה או במגבת או עושה איתם ביד.
ואם יש על זה דם של משהו אחר ואני מנקה איתו אז יכול להיות לאותו בן אדם שעשה ביד איידס?
יש לי שאלה אם משהו מאונן ואז הוא מנגב בנייר או במגבנון או בסמיכה או במגבת או עושה איתם ביד.
ואם יש על זה דם של משהו אחר ואני מנקה איתו אז יכול להיות לאותו בן אדם שעשה ביד איידס?
|
|
יכול להיות מצב כזה,רק אם במידה ויש פצע פתוח לזה שמנגב.
אם אתה כזה מודאג לך תידבק...
יש לך פצע פתוח באיבר המין?
פצע פתוח למשל כמו שאתה נופל על היד ויורד לך דם , אז יש לך משהו כזה או דומה באיבר המין?
לא הבנתי, הבאת ביד עם איזה נייר שמישהו שיש לו איידס דימם עליו?
בכל זאת אם זה מה שהתכוונת, נראה לי שהדם כבר התייבש, אבל בכל זאת יש סיכוי קטן (אם יש לך פצע פתוח).
ולמה נראה לך שהדם שנגעת בו הוא של מישהו עם איידס?
רק אם לבן אדם השני יש איידס זה יכול לעבור אליך, ולא רק בפצע פתוח... כי אם ניגבתי עם זה תזין זה יכול ממש להיכנס דרך החור של הזין.
בכ"מ אין מצב שהיה על זה דם של מישהו עם איידס -_-
בקיצור לך להיבדק במקום לשאול הדבר הזה מסוכן..
לפי מה שאני יודע אין סיכוי אם הבנתי את הסיטואציה נכון.
נגיף האיידס לא שורד יותר מדי זמן אם הוא מחוץ לגוף.
עריכה:
כן, לפי ויקיפדיה צדקתי:
נגיף ה HIV מועבר באמצעות כניסתו לגוף האדם באחת מהדרכים הבאות, שהמשותף לכולן הוא מגע ישיר בין נוזלי הגוף. נגיף ה-HIV אינו עמיד במיוחד: מחוץ לגוף מסוגל הנגיף לשרוד במשך כ-20 דקות בלבד, והוא רגיש לחום ולכימיקלים שונים. עיקור פשוט באמצעות חימום או באמצעות חיטוי מביא להשמדה כמעט ודאית של הנגיף.
הנגיף אינו מועבר דרך אוויר, מזון, שתייה, או מגע פיזי רגיל. הנגיף אינה עובר במהלך נשיקות, מאחר שריכוז הנגיף ברוק נמוך ביותר, ויידרשו כמה ליטרים של רוק על-מנת לגרום להדבקה. עד היום לא נרשם מקרה של איידס שהועבר באמצעות נשיקה. המחלה אינה מועברת בעקיצת יתוש מכמה סיבות: כמות הנגיפים שיכולה להישאב בעקיצה נמוכה, הנגיפים מתים במערכת העיכול של היתוש והיתושים לא מחדירים דם לאדם הנעקץ אלא רוק בלבד.[3]
לאדם סיכוי גבוה יותר להדביק אנשים אחרים בשבועות הראשונים שלאחר הדבקתו שלו עצמו. הסיכוי יורד בצורה דרסטית בשלב הדגירה של הנגיף.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 11-01-2011 בשעה 19:11.
אני אוננתי כזה ואז ניגבתי בסמיכה אני לא חושב שהיה שם דם כן וגם ברור שלא של איידס חס וחלילה אני פוחד שאם בכל מקרה היה שם דם וזה אולי נגע לי בזין (רוב הסיכויים שלא) אז השאלה פה אם אפשר להדבק ככה באיידס
כמו שדרור מעליי אומר,בחייים לא יהיה,סביר להניח שהדם התייבש כבר או נספג במגבת...