רציתי לדעת אם יש אפשרות בהגדרות לכוון שלט של הכרטיס טלוויזיה שלי לתוכנה Media Player Clasic?? ניסיתי פעם לבדוק בהגדרות ולא ממש הבנתי מה קורה שם.
תודה![]()
רציתי לדעת אם יש אפשרות בהגדרות לכוון שלט של הכרטיס טלוויזיה שלי לתוכנה Media Player Clasic?? ניסיתי פעם לבדוק בהגדרות ולא ממש הבנתי מה קורה שם.
תודה![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תראה בעיקרון, השלט שלך משדר לכרטיס טלויזיה שלך, סביר להניח שהוא משדר בתדר אחר מתדר WMC (וינדוטס מדיה סנטר) שאלו השלטים היחידים שאני יודע שעובדים עם תוכנות וידאו כיוון שמפתחי התוכנות משתמשים בתדר הנ"ל ובתכונה של וינדוס להפעל שלטים כאלה.
מה שכן תנסה לעבוד לפי מדריך של שלט כזה, אולי זה יעבוד בכל זאת
http://www.avforums.com/forums/home-...r-classic.html
תודה רבה אחי!! מה שאני צריך עובד עם המדריך, לפני זה הכפתורים של העצור, הפעל פעלו רק לא יחלטי להריץ קידמה או אחרונה אז כול עוד יש לי את האופציה עכשיו זה טוב.
עד עכשיו הייתי משתמש ב-Windows Media Cente אבל הרזולוציה מעצבנת אותי שם כי יש שתי פסים שחורים ובגלל שהסרט/הסידרה ב720p הוא מציג בגודל של 720p על המסך ולא על כול המסך כולו ושום דבר בהגדרות רזולוציה לא עוזר לי . פעם היה לי אופציה מיוחד של 720p אבל היא נעלמה לי.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 11-01-2011 בשעה 20:05.