הפעם אני ינסה לכתוב את זה בצורה יותר טובה ומובנת לכולכם שתוכלו ללמוד ממנה..
אוקי לפני איזה כמה ימים חבר קבע עם שני ידידות שלו שנישב בבר בתל אביב פגשנו את הבנות באמצע הרחוב ליד הבר וחיפשיו בר לשבת בו(אני לא הכרתי את הבנות על רק שמעתי עליהן לפני זה).
נקרא לשני הבנות x וy ולחבר a.
בת ה-x הייתה המטרה כי חבר שלי רצה את y.
y:מתקרבת אלי ונותנת לי נשיקה בלחי.
אני:כל כך מהר הם נשיקות???
y:צוחקת.
x:ניגשת אלי ונותנת לי נשיקה בלחי גם.
אוקי יצאנו לסבב ברים מצאנו את הבר המתאים והתשיבנו עכשיו לצורך העניין הינו 4 חברים עם שני בנות ועוד חברים באו וראו אותנו בבר ככה שישבנו בערך שש בשולחן עם שני הבנות.
חבר יש לי y ואני חיפשתי את המיקום הטוב ביותר ליד x.
אוקי התיישבנו פתחתי נושא שיחה עם חבר. בנוגע לסוג המוזיקה במקום שאני אהבתי.
אני:אני אוהב תמוזיקה פה.
חבר:כן אחלה מוזיקה
x:לא הסגנון שלי אני אוהבת דברים אחרים.
מאותו רגע פתחה חזית עם האדם הלא נכון התחלתי לעקוץ אותו בנוגע לסגנון שלה מיינסטריים וכו'.
אני:בלה בלה
x:צוחקת בלה בלה
אני:בלה בלה
וכן הלאה.
עכשיו מהנקודה הזאת התחלתי להתמקד בy דיברנו טיפה ובלה בלה בעיקר.
בקיצור הברתי בנושאי שיחה מהשניה לאחרת וכל רגע אני מסיט את תשומת ליבי לאחת אחרת.
רקע:בעודי אני מדבר עם x אני משתמש בהרבה קינו וממש נוגע לה ביידים וכו ושאני מדבר עם y אני מסתכל לה עמוק בעיינים.
אני:שאלה לי עליכן מה אתן חושבות שבני האדם ממה הם מונעים מטוב או מרע(יש בפסיכולוגיה שני גישות של פרויד ועוד אחד בנוגע למה מניע את האדם האחת של פרויד על ידי אינסטינקטים מולדים ובעצם על מנת לממש את היצרים שלנו(רעה) והשניה שאנחנו עושים הכול כדי להגשים את עצמנו האני האידיאלי ).
x:חושבת
y:הוסחה דעתה מאיזה שהיא סיבה וגם בעיקר שדיברתי עם x.
x:עונה שאנו מונעים מטוב ורוצים לממש את עצמנו ומתחילה לחפור על זה.
אני:מדבר עם אחד מהחברים בשולחן ולא ממש מתרכז בה.
היא מתחילה לגעת בי וממש רוצה לשאני יתן לה תשומת לב אני לא כלכך מתייחס.
לאחר סיום החפירה
אני:אוקי אז אם בני האדם טובים כל כך איך את מסבירה לי את עניין המשיכה?(משיכה-מין-הזדווגות).
x:זה גם נחשב זה בתוך זה בלה בלה.
אני:זה או זה או זה תבחרי???.
X:בלה בלה לא יודעת.
באותו זמן y משועממת ואין לי עם מי לדבר והיא מנסה להיכנס לשיחה ואמרתי לה עזבי פיספסת.
לאחר כמה רגעים השולחן מתפזר ונשארים אני הבנות והחבר שהזמין.
אני והיא התקרבנו יותר ליד זה בנוחות יותר.
אני:לעניין המשיכה תגידי מה מושך אותך אצל גברים?
x:לא יודעת מתחילה למלמל בקיצור לא הליחה להגדיר.
במהלך השיחה שלי איתה בזמן שאני שואל אותה שאלה והיא עונה לי אני לוקח את הזמן חושב טיפה ומורח זמן כדי לבחון אותה בכללי מה יא לי מזה שהיא היקה לי בשביל לראות מה אני חושב.
x:מה מושך אותך אצל נשים??
אני:ריח שפת גוף וכו'.
אני:התחלתי להריח לה את הצוואר ואז היא הריחה את שלי וזה באותו שלב כבר קלטתי שאת החלק הקשה עברתי.(ליצור משיכה ועניין).
אני:תשמעי אני חייב להשתין ואני רוה שתלווה אותי את באה?
x:כן.
עלינו למעלה היה תור גדול בשירותים ואז נשענתי על הקיר קרוב עליה והיא התחילה להתעסק בשיער באופן עצבני מאד.
אני|:שיטת מיסטרי תגידי את רוצה לנשק אותי??
X:לא יודעת.
אני:מנשק אותה לאחר כמה שניות היא נסוגה ואומרת לא פה.
x:אני רוצה לחזור לשולחן.
אני:אם את חוזרת לשלוחן אני לא מדבר איתך כל המשך הערב עכשיו בתכלס עשיתי לה את ערב ידעתי שהיא לא תהיה מוכנה לזה...
פתאוטם ראיתי ידיה התחלנו לדבר ואז היא חזרה לשולחן.
אני סיימתי להיות בשירותים חזרתי לשלוחן.
אני:מתעלם..
X:נו מה??\
אני:הפרת את ההסכם.
x:אתה בא החוצה ?
אני:כן..
יצאנו החוצה התשנשקנו. בלהבלה בלה.
חזרתי לבר פתאום אני רואה מישהי שהייתי איתה בסוג של קטע בנתיים שילמנו את החשבון וזה.
אני:רוצה לשתות משהו??
קטע:כן למה לא.
x:עוברת ורואה אותי ונותנת לי צביטה בתחת..
אני וקטע הקפצנו תשוט ואני הלכתי לדרכי..
חבר אחר b הצטרף אלינו הולןכנו לאכול אני מתעלם מ-x ועובר ל-y אני וy מדברים.
אני:בלה
y:בלה צוחקת.
וכן הלאה לאחר מכן מצאנו מקום להתיישב היא כיסאות רגיילים וכסאות בר אני ישבתי עם y על הבר חבר a ו-b ישבו עם x (נשמע כמו משוואה עם נעלמים) ע שולחנות רגילם אני וy מדברים ואני תמיד שומר על מבט חודרני בתוך העיינים שלה ומשחק איתה משחקים מפגרים כאלה של הכאפות ביידים וכו'.(משמתמש בהרבה מגע).
המצב התגלגל לנק כזאת שאמרתי לה שכל ביס שני שלי היא מאכילה אותי בצ'יפס ומנקה לי את המיונז והקטשוף משהפתיים.
ו...זה קרה בסיום הארוחה היא ניקתה לי גם את השיינים בקיסם מה שהיה קטע מוזר אבל לא יודע זה הצחיק אותי אז לא היה לי אכפת.
לאחר מכן יצאנו כולם מהמקום היא קלטה חברה שלה והלכה להגיד לה שלום בנתיים אני וa הלכנו משם לאחר 5 דק היא שולחת הודעה לa שאנחנו מגעלים שלא אמרנו לה שלום.
יום אחרי זה היא הוסיפה אותי בפסייבוק ולא x מה שנראה לי מוזר בכל אופן אני הייתי עם אותה הקטנה של y לפני כמה חודשיים וy לא יודעת את זה.
אז ככה לכל הספקנים שאמרו לי שזה הסתלבטות שכתבתי את זה בראשי זה לא זה קרה לי שבוע שעבר אז במקום להיות ספקן תלמד מה שאתה יכול.

ציטוט ההודעה