קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר] לשחק מייפל vs לשמוע ג'סטין ביבר .
    על ידי AmMIT בפורום סקרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 14-06-2010, 12:37
  2. [שאלה]ג'סטין ביבר
    על ידי חנה3 בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 31-05-2010, 17:42
  3. [דיון] ג'סטין ביבר
    על ידי xyossizx בפורום דיבורים
    תגובות: 91
    הודעה אחרונה: 31-05-2010, 14:04
  4. נואו מור: אפליקציה חדשה תחסום לכם את ג'סטין ביבר
    על ידי InterSys בפורום אייפון / אייפד - iOS
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-05-2010, 10:59
  5. סרטון- פרודיה על ג'סטין ביבר-חזק!
    על ידי shirshir1 בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 28-05-2010, 13:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

ג'סטין ביבר - הספר

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל ג'סטין ביבר - הספר

זהו. אלפי אמהות ואבות לא יוכלו להגיד יותר את המשפט העצוב: "הבן/ת שלי לא החזיק/ה מעולם ספר בידיו/ה". בימים אלה יוצא לאור בישראל הספר "ג'סטין ביבר – הביברמאניה" (בהוצאת "ידיעות ספרים"), ואלפי בני נוער ישעטו לעבר חנויות "צומת ספרים" ו"סטימצקי" כאילו היו אלה הפאבים הכי שווים בעיר.
    אם לא הייתי רואה הבוקר את הפרסומת הזו מרוחה על העמוד האחורי בעיתון "ידיעות אחרונות", ולא הייתי נכנס לעמוד הפייסבוק שמספק הצצה ראשונה לספר, (בתקווה שאמצא שם את יגאל שילון מחייך עם הסיגר בפיו ומכריז בקול צרוד מלווה בצחוק אכזרי: "עבדנו עליך"), בטח לא הייתי מאמין.
    לא שער בעיתון, לא אייטם רכילות ב"גיא פינס", לא כמה משפטים במדורי רכילות. ספר. ספר שההחלטה להוציאו לאור היא נטו שיקול מסחרי. ראיון עם שאלות מביכות ותשובות חסרות משמעות הפך לכותר.
    נכון, לא רק בשאלות מסוג "אילו פוסטרים תלויים לו בחדר?" מתמקדת הכותבת מילי רולנדס. גם בשאלות עומק, רחמנא ליצלן, עוסק הספר. גם לקושיות כמו: "מה הוא חושב על פרידת הוריו?", "איך הוא מתמודד עם הצלחתו?", ו"מה תכניותיו לעתיד?", מסתבר יש מקום בחומר הקריאה שמיועד לנערים ונערות עם הורמונים משתוללים. הבעיה היחידה היא שלא בטוח שילד בן 16 שנמצא כעת בשיא הטירוף יכול לענות על השאלה איך הוא מתמודד עם הצלחתו?. הוא עוד לא התחיל אפילו לעכל את גודל ההיסטריה סביבו.
    "כישרון גולמי טהור" כינו אותו בספר, "זו הדרך היחידה לתאר את ג'סטין ביבר. הוא שר, עושה ראפ, רוקד ברייק דאנס, מנגן בגיטרה, בפסנתר, בתופים ובחצוצרה, וחוץ מכל זה הוא כמובן חמוד בטירוף!". לא "OMG איך הייתי עושה אותו!", לא "כוסון לפנים", לא "חתיך שמעיף ת'פוני". "חמוד בטירוף". עם סימן קריאה. אני אומר לך כבר עכשיו, גב' רולנדס (או בעצם למתרגם שלך), הניסוח הזה ממש ממש ממש ממש ממש לא ישביע את רצונן של בנות ישראל.
    זו בוודאי לא הדרך היחידה לתאר את תופעת ג'סטין ביבר. יהיה מדויק יותר להכריז עליו כאחד שהמזל נדבק אליו כמו גופיה קטנה לגוף בחודשי הקיץ הבוערים. שהוא זמר בינוני עם שירים גרועים, שזכה להצלחה שרבים וטובים ממנו לא זכו לה.
    לפחות הילד מחונך. "לעולם לא אשכח איפה הייתי פעם, ומאין הגעתי", הוא אומר. ולנו לא נותר אלא לקוות שיש עוד הרבה משפטים נדושים כאלה בספר, (שאולי לכם, הציניקנים, נראים או נשמעים כמו פלצנות טהורה), שייקחו איתם ילדי ונערי ישראל של שנת 2010. כי אם המורה בבית הספר לא מצליחה לחנך, אולי ביבר יעזור.

(מתוך הבלוג של Yossid85 "ועל כל ישראל")

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה יש ךלכולם מהילד הזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

למי אכפת מהילד הזה?!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    josh
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Make it happen

חחח לגמרי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,236 | הודעות: 8,201,829 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect