http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=700680
זה המשך לנושא שלמעלה
קבעתי איתה לשעה 9 אמרתי בשש וחצי שתתקשר כדי שנקבע מקום היא שלחה שלחה אסמס, ואז התקשרתי באיזה 7 והחברה שלה לא הייתה איתה (אן לה פלאפון) אחר כך היא התקשרה באיזה רבע לשמונה. דיברנו וקבענו שתבוא וזה היא אמרה שהיא תקח פלאפון מחברה ותבוא. אמרתי לה שתתקשר שהיא שם,כי אני הייתי אצל חבר שהפארק שקבענו בו כביש מעבר לבית שלו.
ישבנו שם עד 9 וחצי אני חבר שלי ועוד חבר היא לא התקשרה אז ב9 וחצי היא התקשרה אליי אמרה לי איפה אתה?אמרתי אצל חבר!
היא אמרה אני מחכה לכה פה חצי שעה כבר קר לי אני זזה הבייתה ,ואז נתקה
עכשיו שמעתי רעשי רקע אז לא האמנתי שהיא הייתה שם,הלכתי לבדוק לא הייתה שם.המשכתי עוד קצת לראות אם היא בדרך הבייתה,לא ראיתי אותה התקשרתי לפלאפון שהיא התקשרה ממנו וענתה לי ידידה שלי\חברה טובה שלהוהיא אמרה שהיא התקדמה הבייתה כי היא חיכתה לי ולא באתי. והיא אמרה לי בערך איפה היא עכשיו.
הסתכלתי לאותה נקודה ראיתי שתי נשים מרחוק,רצתי לכייוונם במרחק 80 מטר מהם בערך צעקתי תשם שלה.הדמויות עצרו,צעקתי שוב ואז אחת המשיכה לכיון הבית של המטרה (99% זאת היא) והדמות השנייה התקדמה לכיווני אז יצאתי לכביש כי חשבתי שהמטרה באה אליי (חתכתי כזה משדה) פתאום אני מזהה שזאת לא היא ושהיא נכנסת לבית של ידידה שלי (כנראה זאת הידידה)
אחרי זה חזרתי לחברים וזהו
זה נהיה יותר מסובך כי עכשיו אני לאדע מה לעשות
חששבתי מחחר בבצפר לדבר איתה על מה קרה וזה(אנחנו לא מדברים בבצפר כזה,אבל מבחירה שלי בלבד) ואז להזמין אותה למסיבה של חבר שלי מחר.ושם לנסות לסגור נשיקה בע"ה,מה דעתכם זה דיי מסובך אז אשמח לעצות

ציטוט ההודעה
)