ההורים שלי כבר על סף גירושין ואני רוצה להתאבד ,
הם כל החיים המחורבנים שיש לי .
היום הם חזרו כשהם היו איפה שהו , ונראה לי הם חתמו על הסכם גירושין ,
זהו אני הולך , נתראה עולם הבא , ביי .
ההורים שלי כבר על סף גירושין ואני רוצה להתאבד ,
הם כל החיים המחורבנים שיש לי .
היום הם חזרו כשהם היו איפה שהו , ונראה לי הם חתמו על הסכם גירושין ,
זהו אני הולך , נתראה עולם הבא , ביי .
|
|
בשביל לשפר את המצב שלך, תשתדל לא לעשות את מה שאתה רוצה אלא את מה שצריך.ההורים שלי כבר על סף גירושין ואני רוצה להתאבד ,
טיפשי ביותר לתת לדבר כלכך "מחורבן" בעיניך לנהל לך את החיים ועוד להתאבד בגללו, רק הפחדנים מתאבדים.הם כל החיים המחורבנים שיש לי .
ומה כלכך נורא בזה? לא עדיף שהם יפרדו בצורה מוסכמת אחד עם השני מאשר שזה יגיע למצבים בהרבה יותר גרועים ואתה תמשיך לסבול מכל העניין?היום הם חזרו כשהם היו איפה שהו , ונראה לי הם חתמו על הסכם גירושין ,
כולנו בסופו של דבר נלך לעולם הבא ונפגוש אחד את השני.. הייתי מציע לך להיות טיפה יותר חכם ונבון, ליהנות מהאופציות הפתוחות בפניך בעולם זה ורק לאחר שתתעייף ותחווה הכל (בגיל 120 בערך) עלה ליגה לעולם הבא.זהו אני הולך , נתראה עולם הבא , ביי .
כל הנאמר כאן קיבל סיגנון לא רציני בכלל וכך גם התשובות שלי אליך.
אם אתה בחור רציני שבאמת מעוניין בשיפור:
1) אתה לא תתאבד.
2) תכתוב פוסט רציני וכך העזרה שתקבל תהיה רצינית.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-01-2011 בשעה 20:07.
סנופקין אתה מלך .
תגיד אתה חושב שאתה הראשון שההורים שלו מתגרשים ?
זה לא סוף העולם מבטיח לך .
לא זה לא .
ותאמין לי שיש לי חברים כיום שההורים שלהם התגרשו בעבר ואומרים לי
שמזוויות מסוימות זה רק תרם לפיתוח האישי שלהם
חח כולה גירוש אחי בקטנה צ'יפס
ההורים שלי התגרשו שנולדתי תאמין לי זה כלום
חבר, הפוסט שלך מתאים יותר לפורום מתבגרים ומתגברים!
לפי דבריך, נראה שאתה דורש חיזוק, מילות עידוד ומוטיבציה - את כל זה תוכל למצוא בפורום מתבגרים ומתגברים.
בפורום פיתוח והעצמה, לעומת זאת, תוכל למצוא בעיקר דרכים מעשיות (המלוות אומנם במוטיבציה אך בעיקר מעשיות!).
אני מאמין שהכי טוב עבורך יהיה לקבל מוטיבציה בפורום המתאים ולאחר מכן, כשתרגיש קצת יותר טוב לגבי מצבך, בוא אלינו עם שאלות ספציפיות ורצון לעשות!
אני מקווה שהגולשים שהביטו בפוסט זה למדו לזהות את ההבדל בין הפורומים ובכל מקרה אפיץ עוד רגע הבהרה לגבי זה.
לילה טוב :]
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-01-2011 בשעה 23:01.
שמע אחי זה כולה גירושין ואתה צריך לשמוח שזה עבר בשלום אם אתה תשמע מה ההורים שלי ****עוברים*** עם הגירושים כבר 10~11 שנים אתה תגיד תודה שזה לא ככה.
זה בסה"כ גירושים אתה לא צריך להתרגש מזה, אמא שלך ככל הנראה תמצא מישהו חדש,אבא שלך ימצא מישהי חדשה אתה תהיה פעם פה פעם שם יהיה לך סבבה, אומנם קשה אבל יהיה לך סבבה.
במצב שלי אני כבר כמעט 3 שנים שלא מדבר עם אבא שלי רק לפני חודשיים עברתי דירה (שהבית הקודם היה גהנום עלי האדמות ואני לא אפרט)
בקיצור מה שאני בא להגיד שאם אני (עם כל מה שעברתי) ורוב הילדים שעברו גירושים שרדו אין סיבה שאתה לא תשרוד.
כמו שכבר אמרו מעליי,לא חרב עליך שום עולמך ואתה לא רוצה להתאבד,לא יודע אם זה מנחם אבל יש ילדים שהיו מתים להיות במצב שלך.
סה"כ מתגרשים אל תראה את זה כמשהו שלילי,אלא להפך.
תחשוב שאם ההורים שלך הגיעו למצב כזה סימן שהם לא היו מאושרים,אתה רוצה שהם יסבלו?אני מניח שלא..
ככה הם יהיו מאושרים עם החיים החדשים,ולך אין מה לדאוג,אתה תראה אותם שווה בשווה,זה לא שהם שונאים אחד את השני,פשוט הגיעו למסקנה שלא הולך ביחד,הם ימשיכו לשמור על קשר כי אתה הילד המשותף שלהם רק לא יגורו ביחד,לא סיפור רציני.
אני לא מבין את כול הקטע של גירושים מה זה כול כך נורא להתאבד? על מה?
הם לא מתים המסור לא ביקר אותך.
לא הרגשת את חומה של אישה או של קריסטל חחח(_בצחוק לא להרביץ) K?
יש כול כך הרבה דברים לעשות בעולם המחורבן הזה ומניסיון אתה רוצה צומי אף 1 לא היה כותב כזה דבר בפורום
כי אם באמת בא למישהו להתאבד הוא עושה את זה.
הלוואי ההורים שלי היו מתגרשים. 2 בתים פנני.