איך ליצור מסתורין? על בנות שהרגע פתחתי בסט / ידידות שמכירות אותי / חברה
תודה לעוזרים ^^
עריכה: יש מצב שזה ישמע טפשי אבל יש קשר לבין שתייה ועישון לבין מסתורין/ ערך גבוה?
יעני " הוא שותה ומעשן בטח עובר עליו משהו.."
יכול להיות?
איך ליצור מסתורין? על בנות שהרגע פתחתי בסט / ידידות שמכירות אותי / חברה
תודה לעוזרים ^^
עריכה: יש מצב שזה ישמע טפשי אבל יש קשר לבין שתייה ועישון לבין מסתורין/ ערך גבוה?
יעני " הוא שותה ומעשן בטח עובר עליו משהו.."
יכול להיות?
נערך לאחרונה על ידי adamthe; 17-01-2011 בשעה 21:07.
|
|
מה הבחורות עושות שיוצר בך את הרגשת המסתורין?
שום דבר אף אחת לא מסתורית בעיניי....
טוב ועכשיו בכל זאת... אפשר עזרה לאיך להציג/ליצור מסתורין?
מיסתורין? פשוט אל תספר הכל על עצמך ותשפוך את כל לבך ישר כשאתה פוגש אותה. תעשה את זה לאט לאט, ככל שהיא תשקיע יותר באינטרקציה> אז תגלה יותר על עצמך. וכשאני אומר משקיעה באינטרקציה- זה יכול להיות הרבה דברים- אבל בעיקר Qualification (אם אתה לא יודע מזה אז תחפש).
שתיה ועישון? לא רואה איך זה קשור. אני מעניין ו"מיסתורי" גם בלי לדפוק את הראש ולעשן.
ואם זאת מישהי שמכירה אותי טוב? כמו חברה או ידידה טובה?
נראה לי שהבנתי למה אתה מתכוון.
אתה פשוט לא מספר לה הכל בבת אחת , ועובר מנושא לנושא.
"את שומעתת , אתמול קרה לי משהו את נשפכתת ! אחד המצחיקיםם !! דרך אגבב , יש לך שיער ממש יפה.. באיזה שמפו את חופפת?"
אתה עובר מנושא לנושא , לא מסיים מה שאמרת ואז אתה יוצר ... לא מיסתורין... אבל יוצר עניין.
בראש שלה , היא יודעת שהיה משהו שהיא רצתה שתספר לה אבל לא סיפרת.. לא סגרת את הנושא הזה..
זה נקרא הוקים.
לשאלה השנייה - אין שום אבל שום קשר בין שתייה או עישון וערך גבוה. תוציא את זה מהראש שלך.
הערך הגבוה היחיד שזה אולי יוצר על הבחורה זה שאתה לא שם זין , שובר מוסכמות ועושה מה בראש שלך.
אבל אתה יכול ליצור את זה גם בלי לשתות או לעשן.
הכל תלוי בך , בגישה שלך ובאישיות שיצרת לעצמך.
בהצלחה
הייתי פה.
אנשים שותים ומעשנים כי הם אוהבים את זה ולא כי "עובר עליהם משו" מזה השטויות האלה חחחחחח
מה אתה ג'יימס בונד, מה זה מיסתורין?
הכי קרוב לדעה שלי על הנושא היה דין, בפועל גם אני חושב שהרעיון הוא לתת הרגשה של "חסר לי"
("תזכירי לי לספר לך..." \ "יש לי משהו להגיד לך" ) וגם זה הרבה יותר "מסקרן" מ"מיסתורי", זה לא שאתה איזה
צב נינג'ה בלילה ותלמיד תיכון ביום..
"והזוכה במקום הראשון הוא... היא... אחרי הפרסומות!"
מוכר לך הרעיון? במשפט אחד זה מסכם את כל הקטע של מיסטורין. להראות שיש משהו מעניין אבל ליצור איזה מחסום שהבחורה תצטרך להוכיח שהיא ראוייה לו.
בהקשר של פיקאפ זה יכול לעזור בשביל ליצור משיכה בשלבים הראשוניים, אבל מיסטורין יכול ליצור מתח לזמן מאוד מוגבל, אחרי זה זה כבר משעמם.
יש בזה גם עניין מאוד בעייתי, כי כשהיא תגלה מה היה הסוד הכלכך מסתורי היא אלולה להתאכזב.
הקטע של עישון ושתיה יכול להיות קשור אבל לא בצורה ישירה.
זה יותר בקטע של לעשות "משהו שאסור" שצריך להסתיר... וגם אז זה צריך לבוא עם עוד כמה אלמנטים של התנהגות בשביל ליצור מיסטורין. אחרת אתה סתם נרקומן דפוק.
שלח לי אימייל לפרטי, יש לי משהו שיכול לעזור לך.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
אל תהיה בטוחצב נינג'ה בלילה ותלמיד תיכון ביום..
דין באמת קלע בול בעניין רק רציתי להוסיף שמסתורין אפשר ליצור בהמון דרכים, לאו דווקא ע"י אמירות של "דרך אגב".
יצא לי פעם לגשת לבחורה והיא אמרה שהביטחון העצמי שלי שואף לאפס, סרפתי לה שדווקא הולך לי לא רע עם נשים והיא לא האמינה לי וממש הייתה בטוחה בזה. יום אחרי זה היא ראתה אותי מפלרטט עם מישהי אחרת (יותר יפה ממנה..) זה ישר הציק לה ויצר את אפקט ה"מה זה הוא כבר לא רוצה אותי ומעדיף אותה?" אך יחד עם זאת היא פשוט לא הבינה מה לא בסדר.. ואיך זה יכול להיות שהבחור שהיא הייתה בטוחה שהוא "סופר ביישן" מפלרטט ועוד על סקס, זוגיות ועל כמה שהנשים נמשכות למניאקים וכל זה עם בחורה כוסית? כמה ימים אחר כך היא ישר התיישבה לידי באוטובוס והתחילה לחקור, להתעניין ולציין שהיא "ראתה אותי המון פעמים" (כשקודם היא שיחקה אותה לא מכירה אותי בכלל) בהחלט שהרווחתי מהמסתורין, הסקרנות ומחוסר הוודאות והיא גם ציינה את זה לאחר מכן.
כמובן יש לא מעט דרכים, בואו נהיה יצירתיים ונכתוב מדריך ליצירת מסתורין ואתגר שיכלול בחובו רעיונות שלנו (שכל אחד ייתן משהו שפעם עבד לו ויסביר כיצד לבצע זאת שלב אחר שלב).
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 18-01-2011 בשעה 19:22.