טוב תקשיבו כבר כמה זמן אני בתחום ממש לא מחפש חברה או קשר.
בקיצור היה את הלילה שאני לא זוכר אם פרסמתי בדיווחים או לא, שהיה לי איתן סגירה באוהל בטיול שנתי.
עם אחת נשיקה והשנייה כלום לא זרמתי.
בקיצור שתיהם שכבו עלי וככה היינו כל הלילה.
נחתוך עניין, נגמר הלילה קמנו הכל סבבה. שבוע אחרי זה פתאום אני שומע סיפורים שאחת נדלקה עלי בקשר רומנטי. אני זורם - צוחק והכל, פתאום השנייה מתחילה לבכות.
בקיצור כבר חודש זה ככה, אני מדבר עם אחת השנייה בוכה כי היא חושבת שאני אוהב אותה, לפני 3 ימים לקחתי אחת לשיחה רצינית, זאתי שהתוודה שהיא אוהבת אותי מול הפנים שלי ואני כמו טמבל אמרתי לה שגם אני. בקיצור היה סיפור אחרי זה ומצאתי תירוץ להתרחק ממנה קצת, אבל עדיין לא אמרתי לה בפירוש שאני לא אוהב אותה.
אז דיברתי עם אחת אמרתי לה שבינתיים זה לא משנה מה אני מרגיש לכל אחת כי אני לא מחפש קשר, היא אמרה
"אם אתה מרגיש משהו אני חושבת שנוכל להתקדם, אם לא אני אנסה לוותר עליך ולעבור הלאה"
הבעיה היא שאני לא אוהב אותה אבל אני גם לא רוצה שהיא לא תאהב אותי. אני רוצה שהיא תאהב אותי ..
לשנייה אמרתי שאני פשוט לא מתאים לקשר עכשיו אולי אחר כך והיא סבבה עם זה.
הראשונה פשוט מתחילה הצגות וחקירות, והיא חושבת שאני אוהב מישהי אחרת והיא בוכה כל יום בכיתה אני רואה אותה, וחברות שלה באות ואומרות לי לדבר איתה.
לא מתאים לי העניין,
איך אני גומר אותו יפה בלי לגרום לאחת מהן להפסיק לאהוב אותי אבל גם להסביר להן שאין לי כלום ממש כלום רגש להן ואני לא רוצה קשר.
תודה רבה!

ציטוט ההודעה

כמה שזה נכון