המשחק הבא מציג משהו יחודי ומיוחד להיות מתנקש אבל בדרך מיוחדת,כולנו מכירים את AC או את ספלינטר-סל שאתה מתנקש בימים הקודמים או שאתה מתנקש מודרני אבל במשחק הזה אתה מחליט איך הזמן יראה או איך להזיז את הכדור שאתה יורה.
המשחק הבא שאני מדבר עליו אתם תיהיו מתנקשים מאוד מיוחדים עם כוחות אני מדבר על WANTED.
המשחק הזה יצא בשנת 2009 עם מנוע גראפי ממש יפה לעין ומשחקיות מעולה אבל המשחק קצר האם זה משפיע על המשחק לרע בוא ונגלה....
גראפיקה:מנוע גראפי שנראה טוב לעין,הכדורים שיוצאים מהרובים והמצלמה שעוקבת אחרים ממש נראים טוב,אם תרצו יש גם מצבים במשחק כמו מצב סרט,שהמשחק נראה ממש כמו סרט,המנוע גראפי טוב לדור הזה אבל האוביקטים לא הכי מחודדים.
אפקטים:זה הדבר שממש אהבתי במשחק,האש נראת טובה,הפיצוצים מעולים,המצלמה שעוקבת אחרי היריה שלך ממש מוסיפה למשחק ולתענוג של לשחק בו.אם יגידו לי להגיד איזה אפקט נראה טוב יותר בסרט או במשחק אני הייתי אומר במשחק כי הם ממש עשו אחד לאחד.
משחקיות:אם לא האלמנט הכי חשוב במשחק,אתם יכולים להזיז את הכדור באיזו צורה שאתם רוצים מעוגלת,לירות ישר,שמאלה,ימינה וכו...
אתם יכולים לקחת בני ערובה של האויבים וככה להגן על הגוף שלכם,יש לך יכולת אנדרנלין שאתם יכולים להאיט את הזמן וככה יש לכם יתרון על האויבים,באמת משחק שעולה על כל הציפיות אבל החיסרון הוא שהוא קצר 4 שעות משחק על EASY ו5 על נורמל זה באמת כלום.
סאונד:הקולות של השחקנים ממש טוב,הוא תואם לשפתיים,כל שחקן קיבל את הקול שהיה לו בסרט שזה ממש טוב,אין חיסרונות לסאונד.
טכני:אין באגים והמשחק פשוט זורם.
לסיכום:
יתרונות:משחק כיף(להיות מתנקש מיוחד)
מנוע גראפי ממש נעים לעין
סאונד וקולות מושלמים
חיסרונות:משחק קצר
השלבים לא באמת מנצלים את המשחק כמו שצריך
ציון:85
תעשו שלבים שיהיו מתאימים למשחק ואז נעלה.
כל מה שיש לי לומר זה חבל שהמשחק קצר,אבל מומלץ להתנסות במשחק לכן אני ממליץ עליו.
סירטונים:

ציטוט ההודעה
ספוילר: