אני בן 17 יום שלישי הזה צו ראשון.
אני מעוניין לשרת ביחידה קרבית בגדול.
מה שכמעט הדבר שהכי חשוב לי בשירות שלי כמובן לתרום למדינה ולא פחות חשוב שיהיו אנשים טובים שישרתו איתי.
חשבתי על גבעתי, איך האנשים שם ??
אני בן 17 יום שלישי הזה צו ראשון.
אני מעוניין לשרת ביחידה קרבית בגדול.
מה שכמעט הדבר שהכי חשוב לי בשירות שלי כמובן לתרום למדינה ולא פחות חשוב שיהיו אנשים טובים שישרתו איתי.
חשבתי על גבעתי, איך האנשים שם ??
|
|
כל הכבוד לך לוחם מן השורה![]()
כמו שכבר ציינתי, אין "קהילת גבעתי" "קהילת גלוני" וכו'
שכח מהסטיגמות האלה של..
כפיר = רוסים
גבעתי = חנבסים
גולני = מטומטמים בריונים
שריון = מרובעים
אין את הדבר הזה
היום אפשר למצוא מינים מגוונים ושונים של לוחמים בחטיבות בחי''ר השונות
אני אפנה לכאן כמה חברה של גבעתי שייתנו לך את המילה שלהם![]()
אח שלי שירת בגבעתי, ואני מכיר עוד כמה אנשים ששירתו שמה. אני יכול להגיד לך בלב מלא, שתמצא שמה אנשים טובים, אני לא בטוח לגביי השאלה "האם כולם שם ככה" כי הריי ברור שלא כולם יכולים להיות 'טובי לב'.
מה שאני כן יכול להגיד לך, זה שטוב מאוד שיש לך את הרצון העז הזה להתגייס לשירות קרבי פעיל. והמלצה אישית שלי היא לא לכוון לגבעתי, תכוון להכי גבוהה. תכוון לשייטת, גם אם לא תגיע לשם, ובאמת רוב הסיכויים שלא תגיע לשם, עדיין תכוון להכי גבוהה. כי מי שמכוון נמוך, גם יפגע נמוך.
חוץ מזה שכדאי לך להתגייס לסיירת ולא לפלוגה משום שבפלוגה יהיה לך יותר חרא לאכול מאשר בסיירת.
מקווה שעזרתי.
One Shot - One Kill
אתה טועה בדבר אחד.... לא כולם מכוונים לסיירות. יש כאלה שפשוט רוצים חי"ר רגיל.
לגבי גבעתי, יש לי חבר שם שרצה להיות בקרבי כמוך (רק שהוא ניסה לפני זה להגיע לשייטת 13, ואחרי זה גם לשייטת 7), והוא די נהנה שם.
לפי מה שאני מבין האנשים שם באמת אנשים טובים, ואם הם בסגנון הטיפוס של חבר שלי, אז זה באמת אחלה של חברה.
התנאים שם הם כמו בכל הגדודים, ישנים באוהלים, בהתחלה טוחנים, אוכל מסריח, אבל זה משתפר לאט לאט...
מה גם שיש להם תבור מתחילת השירות, וזה די נדיר כרגע בצה"ל.
יש לך גם אפשרות לנסות להגיע לסיירת גבעתי (קשה בטירוף, תנסה רק אם יש לך כושר מטורף), אבל בסך הכל שירות סבבה למי שרוצה את זה.
בהצלחה![]()
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 26-01-2011 בשעה 12:33.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
בחירה טובה .. לא שהצו ראשון יביא אותך לשם
אבל אין על גבעתי !!!
חבר'ה תותחים אחד אחד ! מפקדים צעירים יחסית אבל אין על הסגל אצלנו.
יציאות סבבה ביותר - הכי טוב בחיר.
יזיינו לך תמוח ישנים באוהלים פה שם .. השינה הכי טובה שהיית לי בחיים עד עכשיו זה האוהלים בבאח , מילה!
כמה עוד נוב' 10?!