קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כוח ברגליים =\ משו מוזר
    על ידי VeilSide בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-01-2006, 16:02
  2. איך אני בודק כמה ואט הספק כוח שלי במחשב
    על ידי roni21 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-11-2005, 11:07
  3. אימון כוח מתקדם מאמר מצויין!!!
    על ידי energy atraf בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 01:04
  4. מינון באימוני כוח: עוצמה, מספר חזרות, הפוגות וסגנון
    על ידי energy atraf בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 27-10-2005, 19:23
  5. [שאלה] אכילה ועבודה של כוח ...
    על ידי Paradise בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 12:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

איו לי כוח...

ברירת מחדל איו לי כוח...

אני כותב את האשכול הזה כי אין לי כוח כבר,
    מגיל צעיר ההורים שלי לא חינכו אותי טוב ורק עכשיו אני קיבלתי מודעות לזה אבא שלי לא היה קשוח איתי,לא הציב לי גבולות כשהייתי קטן, וכל השנים האלה גדלתי לא מחונך,אני מנסה לא להתייחס לזה ועכשיו אני משקיע את כל כולי בלימודים ומסתגר בחדר כדי לא לראות את המשפחה,
    ורק מקווה שיום שישי ושבת לא יגיע כי אז כל המשפחה בבית, בגלל שלא חינכו אותי אני מסתכל כל הזמן על ילדים אחרים ומנסה לחכות את ההתנהגות שלהם,אין לי בכלל ביטחון עצמי,עכשיו בנוסף לכל זה אני לא מצליח בשום דבר שאני עושה רב עם המשפחה לא מצליח בלימודים, ואת כל התסכול שלי מוציא על המשפחה, על אחי, ועל החיה שלי בבית ספר היה לי חבר טוב והרסתי את החברות שלנו בכך שכל יום אני מציק לו
    בלי שליטה ואני רוצה לסים לחרא הזה סוף,חשבתי כבר על איך אני הולך להתאבד...

2. קישורים ממומנים

אתה צריך קודם כל להירגע, שום להתאבד. זה לא עיניין של חינוך. זה עיניין של שליטה עצמית. תנסה לשלוט בעצמך. בסדר לא הציבו לך גבולות, זה לא טוב נכון.. אבל זה לא פשר ההתנהגות שלך.
    ולמה אתה לא רוצה לראות את המשפחה שלך? מה הבעיה?
    אתה צריך להציב לעצמך גבולות אם ההורים שלך לא עשו את זה. (ד''א בן כמה אתה?)
    אתה צריך ללמוד לשלוט בעצמך ולדעת מה נכון ומה לא נכון.
    זו דעתי.
    מקווה שעזרתי.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אתה צריך קודם כל להירגע, שום להתאבד. זה לא עיניין של חינוך. זה עיניין של שליטה עצמית. תנסה לשלוט בעצמך. בסדר לא הציבו לך גבולות, זה לא טוב נכון.. אבל זה לא פשר ההתנהגות שלך.
    ולמה אתה לא רוצה לראות את המשפחה שלך? מה הבעיה?
    אתה צריך להציב לעצמך גבולות אם ההורים שלך לא עשו את זה. (ד''א בן כמה אתה?)
    אתה צריך ללמוד לשלוט בעצמך ולדעת מה נכון ומה לא נכון.
    זו דעתי.
    מקווה שעזרתי.
    אני בן ,15 ואני לא רוצה לראות את המשפחה שלי כי אין לי כוח לריב איתם כל שנייה ריב ושכחכתי לציין אני חושב שאבא שלי אידיוט הוא מתחנף לאנשים כל הזמן עושה דברים לא בסדר ואז אמא שלי צועקת עליו אף פעם לא מגן עלי כשהייתי קטן הייתי מפרק ילדים מכות עכשיו אני מפחד מילדים גם כי אין לי ביטחון וכשהייתי קטן אבא שלי היכה אותי כל הזמן כשהייתי בערך בן 8 הוא הכניס לי בוקסים בעוצמה שתכאב מאוד לאיש מבוגר פעם אחת השאיר לי סימן כחול ובפעם האחרונה הכניס לי את הראש בקיר וחצי איבדתי את ההכרה אחריי זה היה לי סחרחורת ולא ראיתי את השעה אפילו

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מייקל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תתן אהבה ויחזירו לך

אני בן ,15 ואני לא רוצה לראות את המשפחה שלי כי אין לי כוח לריב איתם כל שנייה ריב ושכחכתי לציין אני חושב שאבא שלי אידיוט הוא מתחנף לאנשים כל הזמן עושה דברים לא בסדר ואז אמא שלי צועקת עליו אף פעם לא מגן עלי כשהייתי קטן הייתי מפרק ילדים מכות עכשיו אני מפחד מילדים גם כי אין לי ביטחון וכשהייתי קטן אבא שלי היכה אותי כל הזמן כשהייתי בערך בן 8 הוא הכניס לי בוקסים בעוצמה שתכאב מאוד לאיש מבוגר פעם אחת השאיר לי סימן כחול ובפעם האחרונה הכניס לי את הראש בקיר וחצי איבדתי את ההכרה אחריי זה היה לי סחרחורת ולא ראיתי את השעה אפילו
    איך עד היום לא אמרתה למישהו מבוגר את זה?
    אתה צריך להגיד את זה דחוף למשטרה כי זה נקרא התעללות.
    אני יודע שקשה אבל עדיך להיות בלי סימנים נכון?=-O

אתה רציני!? לך להתתלונן במשטרה! זה נקרא התעללות כמו שMicha19 אמר.
    אתה לא יכל להתעלם מזה לכל החיים.

אני מבינה שאתה כרגע טרוד מאוד מהדרך בה גדלת והתחנכת, ואתה מרגיש ביקורתי כלפי ההורים שלך. נשמע שאתה מנסה להתעלם מזה ולהימנע ממפגשים משפחתיים, אבל זה בטח קשה עד בלתי אפשרי.. אני מבינה שאתה מרגיש שכתוצאה מהחינוך הלקוי אין לך בטחון עצמי ודברים לא מצליחים לך, ונדמה לך שהתסכול מאי-ההצלחה מוביל לפגיעה בקשרים עם בני משפחה וחברים.
    אני שומעת שאתה מרגיש שאתה הולך לאיבוד... ושיש רק פתרון אחד לעסק הזה. אולי נראה לך שהתאבדות יכולה להביא הקלה ומנוחה מכל הטרדות האלה.
    אני מתנדבת באתר סה"ר, ורציתי להציע לך להיכנס לצ'אט שלנו. תוכל לשוחח שם עם מתנדב שלנו, בשעות הערב, בשיחה פרטית ואנונימית, ולשתף אותו במה שמציק לך ובמחשבות שלך על התאבדות. יכול להיות שזה יקל עליך במשהו...
    אשמח אם תבוא!
    מתנדבת סה"ר

-אני לא יכולה לפרסם כאן קישור, אז תוכל לחפש את אתר עמותת סה"ר בכל מנוע חיפוש-
    נערך לאחרונה על ידי סהר תמיכה; 23-01-2011 בשעה 22:15.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

עצם העובדה שיש לך מודעות עצמית לזה שלא חינכו אותך טוב זה כבר התקדמות.
    תחילה של פתרון הבעיה הוא בהכרת הבעיה.
    אל תחקה אף אחד.תשים לב להתנהגות שלך ולהתנהגות של אנשים אחרים,אחר כך תנתח אותה ותשווה מה נראה לך נכון לעשות ומה לא.
    אל תגזים עם לגמור את החיים,יש הרבה ילדים שלא מחונכים טוב וזה מצוין שהם מכירים בזה ומנסים להשתנות-שינויים כאלה קשים אך לא בלתי אפשריים.
    תן בראש בכל הכח ואני בטוח שיהיה בסדר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,421 | הודעות: 8,174,008 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect