חונכנו 3 שנים על ידי אחד המורים הטובים שיש בארץ - מניסיון, פשוט מותק של מורה.
השנה הביאו לנו איך שאומרים מיני - שטן שחושבת שהיא יותר חכמה מכולם.
היא עובדת לפי החוקים שלה ורק לפי החוקים שלה, מי שיזוז ס"מ מאחד החוקים שלה - מחוק!
היא מנסה לקנות אותנו בכל מיני שטויות שניהיה כלבים שלה, בזמן האחרון עלינו על זה..
שהיא מנסה להיכנס ב"חזקים של הכיתה"
אני אסביר, יש את השקטים ויש את הרעשנים שלא מפחדים מהצוות הניהולי של הבית ספר.
שאני איכשהו נכנסתי להיות אחד מהם, לא שזה מזיז לי, אני יודע טוב מאוד ששום מורה לא תעיף אותי מבית ספר.
לא על סיגריות, לא על התחצפות, לא על העדרויות וכו...
המורה הזאת חושבת שהיא אלוהים, היה מקרה ובקשתי להתשחרר מוקדם, בסופו של דבר לאחר שעתיים של וויכוחים בסמס.
אמרתי לה שכבר הלכתי ומצידי שתדבר עם אמא שלי, אמא שלי אישרה לה בפלא שהלכתי.
מאותו היום המורה הזו מחפשת אותי, מנסה לזרוק לי דברים מציקים, רוצה לראות את הגבול שלי..עד איפה אני אוכל להגיע..
ניסיתי לכבות את האש עם מים, אבל כל פעם שאני בא איכשהו לדבר איתה ולחדש ליחסים טובים היא מעיפה אותי בזילזולל..כאילו אני כלום.
"אני לא רוצה לדבר איתך", "אל תפנה אליי בכלל"
ואפילו בכיתה :
"תסתום את הפה שלך",
ותמיד היא מחפשת איך להפיל עליי תיקים....
לקחתי החלטה, שאני עומד בה עד הסוף, היא רוצה להיכנס בי, אין בעיה...אני אעשה לך עבודה קשה יותר ממה שהיא חשבה...
מעכשיו אני נעדר משיעורים שלא כ"כ חשובים (ספורט, של"ח, חינוך תעברותי).
ואני דופק לה העדרות מול הפנים, היא כמובן מקבלת עצבים עוד יותר ואפילו מנסה כבר זמן מה לזמן את אמא שלי לשיחה - כמובן שהיא לא מצליחה כי אני מחבל בכל ניסיון שכזה..
למרות הכל היא לא נכנעת, היום עשיתי מעשה - שרק ביום שלישי היא תדע אותו שכנראה אני יעוף לכמה ימים(למזלי, זה יוצא לי לטובה...יהיה לי זמן ללמוד לבגרווית הקרובות חחח)
אבל בדוגרי..?? מה אתם הייתם עושים?

ציטוט ההודעה