יש לי משתמש בTL, ההעלאה של האינטרנט שלי ברצפה, אז חיפשתי לקנות סידבוקס.
הבנתי שseedhost טובים ואמינים, אבל חייב תשלום חודשי.
אז מצאתי אתר שמשלמים בו רק על חודש אחד.
pulsedmedia. com
אמין?
תמליצו על אחרים אם אתם מכירים.
יש לי משתמש בTL, ההעלאה של האינטרנט שלי ברצפה, אז חיפשתי לקנות סידבוקס.
הבנתי שseedhost טובים ואמינים, אבל חייב תשלום חודשי.
אז מצאתי אתר שמשלמים בו רק על חודש אחד.
pulsedmedia. com
אמין?
תמליצו על אחרים אם אתם מכירים.
נערך לאחרונה על ידי שאניה; 23-01-2011 בשעה 23:46.
|
|
תיראה, ממה שאני זוכר לseedhost יש תמיכה בעברית.
בכל מיקרה, מה המהירות אינטרנט שלך?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מהירות האינטרנט שלי היא 10mb, אני מורידה לרוב במהירות של 1MB, וזה מספיק לי, אבל ההעלאה שלי רוב הזמן לא עובדת, וכשהיא כן עובדת אז היא עובדת על מקסימום 100KB/S, מבאס...
ההעלאה שלך סבבה לגמריי.
כל מה שאתה צריך זה לבחור טורנטים בחכמה בשביל לבפר לך את החשבון.
הנה מדריך על איך לבחור טורנט לביפור:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=619613
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
נו עוד פעם העיפו אותי מTL בגלל העלאה נמוכה, אין זה לא זז לי מה10 kb/s, אתה לא מכיר סידבוקס שאפשר לקנות אותו רק לחודש אחד?
ולא להתחייב?
אני לא ממש מתמצא בסידבוקסים. מצטער.
אלברט איינשטיין
אני קצת מקפיץ - אבל לא עדיף לעשות מנוי לTL - נדמה לי שזה נותן לך להוריד בלי RATIO - אבל אולי אחרי זה אתה חייב להשאר מנוי? לא יודע - בכל מקרה המחיר לא גבוהה כל כך.
אלברט איינשטיין
כן לזה בדיוק התכוונתי. יש לי כמה גיגה ספר שם אבל אם היה לי מנוי בטח תוך יומיים הייתי כבר עובר את זה.