הכרטיסים למשחק נגד הירוקים נחטפים וטדי צפוי להיות מלא לראשונה העונה, המאמן דירבן את השחקנים. בקבוצה יקיימו טקס הוקרה לבנאדו ו-ורד!
דעה אישית:ההערכות בבית"ר ירושלים לקראת המשחק המסקרן מול מכבי חיפה ביום ראשון הקרוב מדברות על אצטדיון טדי כמעט מלא לראשונה העונה. המפגש מול מכבי חיפה ביום ראשון הפך למשחק חשוב לא רק עבור חיפה, שמתמודדת על האליפות, אלא גם עבור בית"ר, שרוצה לברוח מהתחתית.
המאמן, רוני לוי, הקפיד להוריד את שחקניו לקרקע: "היתה מחוייבות ונחישות מול ב"ש והניצחון בא אחרי מאמץ לא קל שלכם, קחו את זה ותחשבו שמול חיפה נצטרך להביא יותר מעצמנו", סיכם המאמן בפני שחקניו.
לקראת המשחק ביום ראשון נמכרו כבר כ-1,500 כרטיסים וממשרד הכרטיסים "בימות" מדווחים על התעניינות רבה מצד אוהדי בית"ר כפי שלא היה עוד העונה. בבית"ר מעריכים כי בסופו של דבר יגיעו למשחק כ-14,000 צופים וגם הקבוצה וגם משטרת ירושלים תיערך לכמות כזו של קהל בהתאם לקצב מכירת הכרטיסים המוקדמת.
כאוהד בית"ר אני יכול לומר: טוב לראות שטדי תתמלא!
כבר המון זמן שבית"ר בתחתית ואנחנו לא רואים קהל! חבל שלא באים מספיק קהל לעודד.
אני שמח שנמכרו הרבה כרטיסים ככה זה ידברן את הבית"רים לקראת המשחק!
בית"ר ירושלים לא יכולים לאכזב את האוהדים!



ציטוט ההודעה




ספוילר: 

