שירזי יאריך חוזה? בלדוט יוחתם כנראה.
הבעלים של הפועל חיפה רוצה לראות את המאמן על הקווים גם בעונות הבאות: "מאמין שיוביל את הקבוצה לצמרת". אסי בלדוט קרוב לסיכום במועדון. הבעלים של הפועל חיפה, יואב כץ, הציע אתמול (שני) למאמן ניצן שירזי חוזה לשלוש עד חמש שנים נוספות במועדון. כץ פנה לשירזי והודיע למאמן על הכוונה שימשיך להדריך את הקבוצה בעונות הקרובות.
שירזי נתן את הסכמתו העקרונית להמשיך בעונה הבאה, אבל עדיין לא דיבר על מעבר לכך. כץ אישר ל-ONE: "יש הרמוניה ויש תוצאות. אין סיבה שלא נמשיך יחד. יש עוד אתגרים רבים בעתיד שיהיו הרבה יותר קשים. אני מאמין שהצוות הקיים יוביל תוך שלוש שנים את הקבוצה לצמרת הכדורגל".
בלדוט, באמצעות סוכנו ניר מנחם, הביע הסכמה עקרונית להגיע לחיפה ולהתאחד מחדש עם מאמנו לשעבר. אמנם מדובר רק בהשאלה עד תום העונה, אבל בחיפה משוכנעים שניתן יהיה להפיק מבלדוט את המקסימום. הגעתו הצפויה של בלדוט לא מונעת מהניסיונות להביא חלוץ זר.המאמן הודיע בשבועות האחרונים שאין לו כוונה לוותר על חיזוק בעמדה זו.![]()
להמשך הכתבה:
http://one.co.il/Article/173174.html
דעה אישית:
אני חושב ששירזי מאמן סביר מאוד, והוא עוד יכול להגיע ליותר עם הקבוצה, מה גם שאין מאמן שעדיף על פניו כרגע בשוק, וזו יכולה להיות אופציה מעניינת לתת לו כמה שנים.
לגבי בלדוט - אני חושב שהוא הרבה מעבר לשיא, אבל לליגה שלנו הוא יכול להיות בסדר גמור, קשה מאוד לדעת אם הוא יצליח בחיפה.

ספוילר:
ציטוט ההודעה