עם אפשר את עזרתכם ב3 דברים
1.איך עושים אדמין ראיתי איזה מדריך שהיה שם להכנס לאיזה אתר להרשם לקבל סיסמא לכתוב בקונסול משו כזה
2. מזה קונסול אמרו לי ששמים שם פקודות דברים כאלה שמתי שם ולא היה כלום
מי שעונה לי מלךךךךךךךךךך
![]()
עם אפשר את עזרתכם ב3 דברים
1.איך עושים אדמין ראיתי איזה מדריך שהיה שם להכנס לאיזה אתר להרשם לקבל סיסמא לכתוב בקונסול משו כזה
2. מזה קונסול אמרו לי ששמים שם פקודות דברים כאלה שמתי שם ולא היה כלום
מי שעונה לי מלךךךךךךךךךך
![]()
|
|
כנס לאתר של השרת שלך, לחץ על קטגורית קונפיגים - אדמינים = Admin Mod.
יפתח לך חלון ריק, תרשום את השם של השחקן שלך:
דוגמה לשם שלך: ASASAS.
תעשה את הסיסמה: ASASAS:123123123:131071.
ככה תרשום, כמובן ש-ASASASA והסיסמא שלך לא תואמות לבחירה שלך.
תבחר כרצונך ותעשה שמור שינויים.
בהצלחה!
מנהל MapleStory ו-Counter Strike לשעבר.
אחי קודם כל יש מדריכים שהם קצת פזורים באתר הקונטר שלי סתם העתקתי איך שמים אדמין כי אז בפורום יגידו לי שהאתר שלי לא שווה שאין בו איך שמים אדמין ואני בעצמי גם לא מבין את המדריך שהעתקתי,כעיקרון אם אתה רוצה אדמין זה או שאתה קונה סרבר (לגרסת הקונטר שבה אתה משחק לדוגמא אני משחק ב1.6 ובסורס) או שאתה מקבל אדמין מאדמין אחר (כמו שאני קיבלתי ככה ב-1.6 בסורס אני קניתי סרבר+אדמין) אני לא כל כך מבין באיך לעשות אדמין בעצמך אני ממליץ לך לשכנע אדמין שיתן לך גם אדמין או שתגיד לחבר שיש לו אדמין שיתן לך גם,כן זה קצת מוזר אמנם אני בכיתה ו' אבל יש לי חבר שהוא אח של חבר שלי ואבא שלו קנה לו 4 סרברים שבהם הוא אדמין ראשי ומקודם שאמרתי שאני קיבלתי אדמין מאדמין אחר זה הוא נתן לי אותו ואני אדמין משני בכל ארבעת הסרברים ההם...
נ.ב. קונסולה זה המקום שבו אתה כותב פקודות,אם אתה רוצה להיכנס לקונסולה תלחץ על המקש שיש בו את הסימן ~,
דרך אגב אם אתה רוצה לדעת איך להיכנס לסרבר יש את הדרך שהיא דרך הקונסולה שהיא הדרך הארוכה ויש את הדרך הקצרה,
תיכנס ל-FIND SERVERS-->Favorites-->Add a Server ותדביק שם את ה-IP של הסרבר ותיכנס
גיימר אלוף אם משהו רוצה לדעת משהו על קונטר שיכנס לאתר הזה:
http://www.2all.co.il/Web/Sites6/Cou..._T/DEFAULT.asp