איך אנשים אומרים פה שהם פורצים מלא סטימים ויותר מאחד ביום ! שאני כבר שלושה ימים קורא את כל מה שיש באתר הזה על פריצת סטימים ומנסה כבר שלושה ימים רצוץ לפרוץ גם דרך CK וגם דרך VILLIAN ולא מצליח לפרוץ אפילו אחדד ????
איך אנשים אומרים פה שהם פורצים מלא סטימים ויותר מאחד ביום ! שאני כבר שלושה ימים קורא את כל מה שיש באתר הזה על פריצת סטימים ומנסה כבר שלושה ימים רצוץ לפרוץ גם דרך CK וגם דרך VILLIAN ולא מצליח לפרוץ אפילו אחדד ????
|
|
יש לי מלא פרוקסים והם מדרגה L1 ו L2 ויש לי קצת בעיה עם הקומבואים אבל המהירות שלי היא 5 גם והשארתי את הויליין 24 שעות שלמות !! וזה לא פרץ לי אחד !!
עם קצת רצון וקצת יכולת
תחפש PROXY טוב,COMBO טוב ואחת מהתוכנות שיש פה
..
אל תדאג אחי יש הרבה רצון רק ללא הצלחה !!
שמע זה הכול תלוי בקומבאו,יש לי קומבאו שהוא היה עם 399 אלף רשימות
ולא פרצתי כלום,התחלתי לשמור כול פעם עד איפה שהוא ניסה לפרוץ כדי שזה לא ינסה לפרוץ שוב
ועכשיו הקומבאו שלי עומד על 240 אלף ככה ופרצתי כבר יותר מ40 משתמשים
באיזה תוכנה אתה פורץ ?
ואם אתה יצרת את הקומבו ?
באיזה תוכנה אתה פורץ ואתה ממליץ עליה ?
אחי כולם ימליצו לך על וויליאן אבל אני ממליץ לך על ck כי וויליאן איטית ולי אישית לא נוחה
אתה יודע שצריך לסנן את הפרוקסי כן?
אני יודע שאני צריך לסנן את הפרוקסי איך מסננים ? והCK מביאה לי מלא פייקים אבל כן יותר מהירה ! אז על איזה תוכנה אתם ממליצים ?
נעזרתי אחי פשוט אני מסתבך עם ההכנת קומבו ! מה זה קומבו בעצם ? הסיסמאות שהתוכנה מצליבה או מה ? (פשוט אני חדש)
קומבו זו רשימה של משתמשים וסיסמאות והתוכנה מנסה את כל הקומבינציות שישם שמה בקומבואים אם אני לא טועה
תבדוק שהמשתמשים בקובץ קומבו לא מתחילים עם סימנים ויש בהם סימנים וצורות כגון : !#!#^*!_ דברים כאלה וגם בסיסמאות תיסדוק שהסיסמאות והמשתמשים כשירים לסטים .